Strumfi de iulie-august 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

andicu, asa sper si eu! ma agat de gandul asta cum m-am agatat si de gandul ca voi face epidurala! cu aia nu a fost sa fie! poate cu asta!

nonna, incer si eu cu caldura. dar merge doar cu caldura mea! alta nu o linisteste! cred ca mai e si moft, nu numai durere!

dar de ce nu o adormi daca ii e somn????

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Oana, tare buna cafeaua de la tine. Multi pupici ptr tine . Imi pare rau ptr tine si eu zic sa nu te lasi si sa continui "lupta" cu sotul. Pana la urma se va satura de "cicaleala" ta si se va implica mai mult. Si noi am avut ceva "meciuri" la inceput si pana la urma am castigat. Sa nu te lasi ! Copilul trebuie sa fie responsabilitatea ambilor parinti!

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Aylin, sper la broscuta ta sa ii treaca durerile de burtica cu bonisan. La Chris nu a mers cu bonisan, doar s-a constipat de la el. Mai incearca sa o pui pe burtica.

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

fetele este prea multa liniste astazi.nu v-ati trezit inca?a-ti avut noapte alba ?eu m-am plictisit.voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

andicu merci de sfaturi!
nonna ai dreptate cu apa, probabil o sa luam si noi ceva apa calda. mai bine sa fie, decat doamne fereste sa-mi bage "iubirea vietii mele" in apa rece!
Aylin tu ai incercat sa o potolesti cu foenu? ca te sfatuia Nonna. sa stii ca eu il adormeam de cele mai multe ori cu foenu atunci cand urla seara. dat la min si sa nu bata caldura spre el. cum dadeam drumu la aparat cum tacea bebe. colegele de birou nu m-au crezut si au trimis o reprezentnta sa se convinga. le-am dat pe spate cu tehnica mea de adormit! -tot de pe forum am aflat de ea! incearca si tu!

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Raspund repede lui Aylin si apoi va spun cind am timp si despre peripetiile noastre de la munte .

Aylin ,am citit ca broscuta ta a dormit o ora pe burtica ta si apoi a mai dormit inca o ora in patut linistita .In ora aia in care ai tinut-o in brate a ragait sau tras partzuri ?Daca da ,inseamna ca de la burtica i se trage toata agitatia asta .Si atunci ti-as recomanda ca dupa ce maninca sa o tii ridicata ori in fundulet ori pe burtica ,si apoi sa incerci sa o culci in patut pe burtica .Feonul a facut minuni la mine la cel de-al doilea copil .Tot pe aici pe forum am citit despre metoda asta de calmare .Eu dadeam la o treapta mica de caldura si il indreptam spre burtica lui .Feonul se afla totusi la o distanta de jumatate de metru .La Bogdan am observat ca adoarme imediat pe zgomot de aspirator .Asa ca impusc 2 iepuri dintr-o lovitura .Imi adorm copilul si fac si curat in acelasi timp

Fug , ca am un ied mare cam neascultator .Eu credeam ca doarme , dar el ma pindeste pe mine

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

salutari si de la noi. Stau f prost cu timpul liber si-mi pare rau ca nu am timp sa scriu cat imi doresc.oana; apropo de soti...eu nu ma plang de al meu, pt. ca face de toate prin casa (poate si pt. ca nu-mi sta gura un moment si face orice numai sa tac)insa nici lui nu i se pare mare branza sa stai sa cresti copii...ca doar esti acasa toata ziua. Acum vreo 2 luni imi zicea sa ma duc la sala, sa ma destresez, sa ma simt si eu bine. La inceput am zis nu, apoi nu stiu ce-mi veni si l-am anuntat ca merg sa-mi fac abonament. "unde?" "pai la gym, n-ai zis tu asa?" "vorbesti serios?" "da" "pai si cu fetele cum facem ?" "pai stai tu cu ele" "cum?Cu amandoua" "da" "pai ce fac eu cu ines" "exact ce fac si eu atunci cand e hranita si nu plange de foame"; ce sa mai continui...a fost un circ inimaginabil, eu ma enervasem pe moment insa mi-am dat seama ca e bine sa vada si el cum e cu 2 copii mici acasa...si-i lasam in plus ba sa spele vasele, ba altceva; poate vezi ca citeste cumnata-mea pe aici si la noapte dorm la usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by valen

salutari si de la noi.

Stau f prost cu timpul liber si-mi pare rau ca nu am timp sa scriu cat imi doresc.

oana; apropo de soti...eu nu ma plang de al meu, pt. ca face de toate prin casa (poate si pt. ca nu-mi sta gura un moment si face orice numai sa tac)insa nici lui nu i se pare mare branza sa stai sa cresti copii...ca doar esti acasa toata ziua. Acum vreo 2 luni imi zicea sa ma duc la sala, sa ma destresez, sa ma simt si eu bine. La inceput am zis nu, apoi nu stiu ce-mi veni si l-am anuntat ca merg sa-mi fac abonament. "unde?" "pai la gym, n-ai zis tu asa?" "vorbesti serios?" "da" "pai si cu fetele cum facem ?" "pai stai tu cu ele" "cum?Cu amandoua" "da" "pai ce fac eu cu ines" "exact ce fac si eu atunci cand e hranita si nu plange de foame"; ce sa mai continui...a fost un circ inimaginabil, eu ma enervasem pe moment insa mi-am dat seama ca e bine sa vada si el cum e cu 2 copii mici acasa...si-i lasam in plus ba sa spele vasele, ba altceva; poate vezi ca citeste cumnata-mea pe aici si la noapte dorm la usa.

apropo de asta si de postarea mioarei: de-asta eu nu prea ma omor sa scriu intimitati pe aici. nu de alta, dar nu stii cine citeste. defapt, mare mi-a fost mirarea sa aud mai demult ca imi citeste postarile cine nici n-as fi gandit vreodata. asa ca ...mai subtire despre soacra (asta oricum e o discutie interminabila si mai ales un mare consum de energie), despre mama, cumnati si alte rubedenii sau despre subiecte prea intime (daca pot sa ma exprim asa).

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by valen
[ poate vezi ca citeste cumnata-mea pe aici si la noapte dorm la usa.

mai, daca nici aci sub acoperirea unui nickname oareshcare ne e frik sa vorbim, unde sa mai barfim si noi soacra cea rea sau.........sotzu cel ce are impresia ca, copiii se cresc singuri si poti cu o mana sa stergi copilu la fund, cu una sa faci mancare, intre timp sa calci o camasa si poate sa pui si o masina de rufe la spalat .........
oricum, valen imi place despre tine! gandesti pe gustu meu! sa mai stea si ei cu kinderii sa vada cum se cresc!

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetele, incerc si cu foenul. tacea la el, da. dar de dormit nu. sa mai incerc iar.

cred ca e o combinatie de burta cu moft cu faptul ca de la oboseala maraie.

o sa mai incerc cateva variante.

sarumana tuturor pentru sfaturi si sustinere. sunteti minunate!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

Mergi la inceput