Strumfi de iulie-august 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara,

Am fost la munte, am revenit, a fost frumos frumos, am si pus cateva poze. nu prea reprezentative pentru munte, pentru ca mai mult am stat indoors , am inotat, am facut sauna (pacat ca de acolo nu am poze) si am mancat. COpilul s-a purtat exemplar, a facut nani dupa bunul obicei si a mancat bine. Imi da curaj pe mai tarziu, sa merg cu ea in excursie.

Valen, multumesc pentru povestirea cu vacanta la Brasov cu copiii mici, ne-a dat curaj si noua.

Poze de la munte aici

O seara frumoasa

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Poze cu printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Fetele, am postat un anunt cum ca am un wrap de dat, daca intereseaza pe cineva de la strumfii nostri ....

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata!
Dau cafeaua azi, dar e cam dulce. Ca nu-sh ce am, dar nici cafeaua nu-mi mai iese. ]

V-am citit zilnic, dar nu am avut si timpul/starea sa scriu. Acum...nu mai stiu ce si cui sa raspund. Aylin, ti-am trimis un PM.

Eu de cateva zile ma simt groaznic. Am o stare ata de cumplita, parca toate imi merg aiurea. Sunt nervoasa, nu reusesc sa ma mai inteleg cu nimeni, nimeni nu reuseste sa ma mai inteleaga. Piciul cel mare e tot mai mofturos si alintat. Nu se joaca deloc singur, profita de prezenta bunicii si-si permite tot felul de chestii, e foarte sensibil, plange din orice, nu manaca. Ce mai! Tot tacamul! Sotul...nu a mers nici cu militaria data jos - cum m-ati sfatuit - nici cu vorba buna. Disper sa-l vad tolanit pe pat, la TV, in timp ce eu sunt cu unul mic la san si cu altul ma joc cu masinutele. Sau sa:
Macar daca nu ar fi acasa, atunci parca mi-ar fi mai usor. Nu stiu de ce sunt asa invidioasa???Sau cum s-o fi numind sentimentul asta: ciudoasa...habar n-am. Dar nu mai pot! sunt obosita, obosita, obosita. E o oboseala mai mult psihica, nu fizica. Si ma simt teribil de singura. Parca trag singura la o caruta care nu vrea si nu vrea sa inaiteze. Noroc ca Victor e cuminte. Nu stiu ce m-as face daca ar incepe si el cu reprize de plans!

Hai ca m-am plans si eu de dimineata. Of!
Andra, m-au incurajat si pe mine vorbele astea

quote:
si nu-ti face probleme "ca te plangi". Suntem aici sa te ajutam cat putem!
pe care i le-ai spus lui Aylin.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna fetelor!
Eu sunt aici va citesc, din pacate nu o sa mai scriu...
O persoana 'binevoitoare' a pescuit de pe forum tot ce-am scris in ultimul an si le-a dat socrilor mei. Asa ca dintr-o discutie pe net in care imi descarcam hormonii de gravida am ajuns sa am probleme in familie...
Atentie! Tot ce scrieti aici poate fi folosit impotriva voastra.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

offf

andra, asa am incercat si eu. dar nu merge. tipa oricum as pune-o si nu ii trece decat cu plimbatul si sh sh-itul pana mi se acreste. si cred ca si ei. dar tipa rau. si nu doar cand o pun jos.

ashera, macar de-as avea si eu cateva zile de liniste! dar 7 zile din 7....!!!

am incercat acum ceva, fetelor! si anume am reusit dupa chinuri sa o adorm (eu plangeam si o plimbam prin bucatarie (ca acolo ii place) pana intr-un final a adormit. si apoi, dupa ce a adormit bine, am lasat-o pe burta mea culcata. si a dormit asa o ora!!! ca niciodata. apoi am pus-o jos, si doarme si acum. adica se face o ora jumate. eu ce sa inteleg? poate ca totusi o doare burta si era bine pe burta mea calda?

dar totusi, de ce nu adoarme si ea ca orice copil normal, cand ii e somn....

si din cauza asta nici nu mananca ziua....

maine mergem si la cantarit, si sper sa fi luat cat trebuie in greutate..

fetele

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

Aylin, esti sigura ca nu sunt colicii de plange asa? La noi ajuta urmatoarele sa se mai linisteasca (si din ce descrii tu, simptomele sunt ca de colici si la noi): daca o tin cu burta pe burta mea, daca o tin complet dezbracata undeva intr-o camera calda, eventual pus si niste comprese calde pe burtica, daca ii duc genunchii la burta, ca pt 'bicicleta', si daca ii distrag atentia cu jucarioare cu bile care fac un zgomot uniform. Mult succes, aminteste-ti ca e doar o perioada trecatoare si nu o sa durezeze la nesfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Ca veni vorba de pompe - cosmarul meu... - cat de des le folositi? Daca bebe nu goleste bine sanul, mai scoateti lapte cu pompa?

Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)

Eu nu folosesc, si sanii raman de multe ori plini dupa masa strumfitei mele, mai ales dupa ce are ceva puseu de crestere, dar se regleaza productia de lapte in cateva zile, mie asa mi se pare. Si pana acum nu am avut pb, slava Domnului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Oana, e buna cafeaua, nu conteaza cat e de dulce daca e data din suflet. Imi pare rau ca te simti obosita, daca te consoleaza cumva si sotul meu e la fel. Doar ca eu tip la el in fiecare seara si parca se simte ceva ceva. Asta nu inseamna ca de fiecare data cand se intalneste cu canapeaua, nu se imprieteneste urgent cu telecomanda. Si stiu si de unde mi se trage, cand vede atata lume in casa care ma ajuta atunci nu se mai baga. In plus al doilea copil nu mai prezinta noutate pentru el, la primul totul era frumos, al doilea e ca si cum ar fi ceva normal Eu le-am zis mamelor mele sa o mai rareasca cu vizitele nu de alta dar risc sa nu se implice sotul deloc. In rest si Vlad e alintat si miorlait cand are audienta. Cand e cu mine, nu indrazneste sa faca atatea mofturi si daca ai vedea ce texte baga la bunice, ca mama si tata il bat si zau daca e adevarat dar a invatat foarte repede cum sa minta ca sa sensibilizeze audienta! Capul sus si o sa treci si de hopul asta!

Mioara, imi pare rau ce ti s-a intamplat, persoana in cauza a vrut clar sa iti faca rau daca a stat sa "culeaga" forumul pe un an de zile. Nu as zice ca ma feresc sa postez din viata mea personala pe forum dar sunt anumite subiecte care prefer sa mi le "plang" in mod privat si mai ales la subiectul socrii, nu de alta dar nu se stie niciodata cine vrea sa imi faca un car de bine. De sot am tot zis, in plus el mai citeste pe aici sau cel putin obisnuia sa citeasca la prima sarcina dar de el chiar nu ma feresc, sunt adepta unei relatii fara ascunzisuri, i-am spus mereu daca nu mi-a convenit ceva inclusiv despre socrii. Si stie ca forumul ma destresseaza si ma face sa evadez din problemele zilnice. Eu zic sa nu te retragi, incearca sa ne scrii de Doru fara sa mai faci referiri la alte persoane. Asta daca e si sotul de acord. Si inca o data imi pare rau, nu sunt o persoana religioasa dar vorba asta am adoptat-o imediat, Dzeu e mare si vede tot, nu poti sa stii cum se va intoarce "binele facut" persoanei care ti-a vrut numai rau!

Eu pompez numai cand e cazul sa plec pe undeva si nu pot sa il iau de Tudor. Desi el prefera tzoanca si m-am convins de mai multe ori, dupa un biberon de lapte muls ma copleseste cat poate sa stea la san. Deci exista un minim de minute pe care trebuie sa le petreaca la supt si nu neaparat ca sa suga

Tudor a fost cam agitat ieri in sensul ca nu prea mi-a vrut sa doarma, pana la urma l-am scos pe holul blocului imbracat sa "ia" aer. Nu am rezolvat nimic ca tot s-a trezit din somn repede doar ca aseara s-a culcat la 9.30 si s-a mai trezit dimineata la 8 sau poate mai devreme dar nu l-am auzit eu

Din ciclul "am baiat mare", sotul meu era foarte uimit ca Tudor face 4 luni si nu uimit cat atat de surprins de parca nu se astepta . Asta ca exemplific implicarea lui in cresterea copiilor Dar stiu ca ne iubeste!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Oana, multumim de cafea! Nu-ti fa probleme, e excelenta! Tare as vrea sa te pot ajuta cu situatia asta aiurea in care esti, dar mai mult decat "curaj", ce pot sa-ti spun? Citeam dspre programul tau zilnic si mi se parea ca o vad pe mama, care ani de zile a trecut prin ce treci tu acum. Pentru ca am vazut ca efortul ei n-a dus niciodata la nimic, mi-am propus - si am reusit - sa ma detasez un pic de toate problemele astea. Efectiv am ingrosat obrazul, iar daca nu reusesc sa fac 3 feluri de mancare, curatenie etc. toate intr-o zi, asta e... E important sa mai lasi si tu jos cativa din bolovanii pe care-i cari si sa te incarci cu putina energie pozitiva. Pentru tine si pentru copiii tai. Stiu ca in teorie suna tare bine ce spun eu aici, dar pana la practica...

Aylin, poate ca ai gasit singura solutia: tine-o pe Alma pe burta ta, daca asta o linisteste! Asa castigi si tu un ragaz de calm, sa-ti refaci resursele de rabdare si de intelegere. Va pup pe amandoua!

Clau, ce te invidieeez! Si eu vreau o iesire undeva, mi-e dor si de munte, si de balaceala in piscina. Ma bucur ca v-ati simtit bine!

Mioara, ce poveste aiurea cu socrii tai! Nu-mi pot imagina cine ar sta sa-ti vaneze tie postarile pe forum, doar-doar te poate "prinde" cu ceva! Numai un om marunt si cu suflet de lichea care merita !

Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata!

Doamne Mioara cit de cretini pot fi unii oameni?Cum e sa n-ai alta ocupatie decit sa urmaresti postarile unui om pe forum si sa fii si atit de binevoitor incit sa le scoti?Doar n-o fi una dintre noi?
Mare-i gradina Domnului!

[b]Oana{/b] iubita ce-i cu tine?Sa stii ca barbatilor pina nu le ceri ajutorul nu se sesizeaza.Cred ca faci din pasiune curatenie,mincare,ai grija de copii.Asa ca vb. cu el si zii in fata tot ce te nemultumeste,copiii sunt si ai lui si trebuie sa-i cresteti impreuna,va odihniti in mod egal,el 1 ora,tu o ora,esti sotie nu femeie in casa cu salariu platit.
Eu ii spun sotului ce ma nemultumeste, ne mai certam dar asta e.
Acum inca mai huzureste caci are inca piciurul f. umflat.
Simbata am botezul si nu mi se usuca rufele.

O zi buna!

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mioara ce chestie idioata! si n-ai idee cine ar putea fi? oricum e cineva care te cunoaste si care ii cunoaste si pe ai tai. sau cineva caruia i-ai destainuit despre postarile pe forum , ca doar ai scris sub pseudonim?. eu daca as pati asta nu m-as lasa pana n=as afla cine mi-a facut-o si i-as sparge fatza! la propriu! cand ma gandesc la ce am postat de spre soacramea la un subiect care chiar asa se numea:SOACRA! oricum i-am zis si in fatza asa ca.........

despre implicarea sotzului in cresterea copilului...sunt de aceiasi parere cu Jadi. la fel s=a intamplat si la noi: a stat mama cu mine o luna jumate dupa nastere, timp in care sotzu habar n-a avut ca are copil mik. pleca dimineata si venea seara. n-avea nici o grija. noaptea dormea ca busteanu si replica la "scandalurile mele" era: e maicata aci si de ce sa ma implic? ne calcam pe picioare ca suntem cam multi". dupa ce a plecat mama s-a schimbat, nu spectaculos, insa il nu mai vine asa tarziu, il schimba, ma ajuta la baie etc...........

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput