viata in doi+bebe

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

poti sa-i trimiti pe bunici la plimbare cu copilul o ora-doua in weekend. nu trebuie neaparat sa se intimple evenimentul noaptea, cind doarme copilul in aceeasi camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

m-am mai gandit...nu cred ca as putea vreodata so fac cu copilul in camera. la nici o vrsta. efectiv numai la asta nu mi ar sta gandul...plus ca e..nu stiu ..nu. clar nu .

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Nu-mi suna bine sexul cu copilul in camera.Parca ma zgarie pe urechi.Pt el esti mama,trebuie sa ramai asa.
Eu as fi f inhibata si nu as putea cu nici un chip.

Propun sa trimite-ti socrii cu copilul la plimbare si va jucati ziua,sau la dus.Aveti cum,doar sa vreti.

Si nu mi se pare iesit din comun ca se jeneaza pt ca e copilul in camera,e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Daca o luati ca pe o treaba rusinoasa (asta cu sexul)nu ar mai trebui facuta niciodata! Eu zica ca nu conteaza unde ci doar sa se intample. Ia-l frumos la gadilat usurel ca poate se trezeste. Cred ca tu ai probleme mai mult cu faptul ca nu vrea decat cu locul unde...
Ar trebui sa-i explici ca gata s-a terminat 'carantina' si ca viata trebuie sa mearga mai departe in 3 asa cum era in 2. Oricum copiii pana la 1 an nu stiu ce faceti voi acolo ca doar nu se nasc cu arhiva de sex in cap.
Asa ca da-i bataie sa nu ajungi ca fata care ne-a scris dupa 2 ani ca nu a atins-o sotul. Tu te-ai trezit repede! Eu nu eram in stare dupa 2 luni! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criu spune:

multumesc de incurajari. am prins momentul cand bunici nu erau acasa(sunt pensionari se intampla mai rar) si totul a fost ok. nu am insistat pentru ca sunt nimfomana, dar cred ca trebuie sa-l tin aproape de mine , sexul e important inr-o relatie, ce nu are acasa cauta in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by Elise

nu stiu...da' cred ca nici eu n-as putea, in camera kupilului!
Nah, nu m-ar inspira...pur si simplu... Nici macar camera, cu atit mai putin sa stiu ca odorul doarme langa mine!

mai bine oriunde... in baie, in mashina, pe strada, in parc - numai in camera copilului in nici un caz.... Sint de acord ca nu pricepe, da' eu pricep - si ala e decorul pt. alt rol.

Elise & BBLisa

Subscriu in totalitate.

Felicia 4+

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Inchiriati din cand in cand o camera de hotel sau o garsoniera in regim hotelier pentru o noapte.

Mergi la inceput