Bona, bona, straie grele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Buna, aceeasi problema o am si eu. Fata are 3 ani si in Decembrie vine si baiatul. Bona fetitei sta 8 ore la noi, ne calca si face menaj usor. Pentru curateniile mari (de Paste si de Craciun :))platim separat. Pe perioada verii fata a fost plecata din Bucuresti, la mama, asa ca am chemat bona 1 zi/saptamana la noi pt curatenie in conditiile in care i-am platit salariul intreg. Pentru acest program o platim cu 650 RON plus carte de munca. Din Decembrie ma gandesc sa marim salariul la 800 RON. Se va ocupa in continuare de fetita pana in primavara cand sper sa o dam la gradinita si apoi de baiat. Vom vedea cum ne descurcam.
Sanatate si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

1400 ron e chiar mult si pentru bonele din agentii
O bona interna cere in zona de 1200 ron/luna

Insa si tu ai noroc cu 800 ron/luna la programul pe care il spui si poate este si din cauza varstei bonei, pentru ca NIMENI nu ar angaja o bona de 68 ani care poate pati oricand ceva,

Un milion/We/ este ok ca pret, SA NU SE MIRE CELE DE AFARA, pentru ca inseamna 30 eur/2 zile
Sunt curioasa, asa se munceste afara, pe 15 euro/zi/?ore? SAU CHIAR MAI PUTIN?
hai sa fim totusi rezonabili si la comentarii

Andies are dreptate cu solutia propusa, insa doar daca este si posibila, pentru ca mamicile cu job in banci sunt cele care incep serviciul cel mai repede, pentru ca asa este alegerea, ori ori.

In ce priveste agentiile, din cate stiu eu, si stiu, se fac si deplasari la domiciliu pentru interviuri, iar informatiile le iei de pe site, din oferta lor sau telefonic.

Mai sunt si agentii care te invita la sediul lor pentru a-ti lua cererea si a-ti face tie angajator profilul, in asa fel incat sa nu greseasca prea mult si este adevarat ca te plimbi de mai multe ori pe drum, insa transati de la inceput ce vreti, ce program, unde locuiti si cam ce buget aveti disponibil si daca au va suna, daca nu au , nu va suna.
Si mai ales fiti atente la comision, daca nu este afisat in oferta, mare grija!!!!

Parerea mea insa este sa stai cat mai mult posibil cu bb si apoi mai vezi ce faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

quote:
Originally posted by linasobolina

1400 ron e chiar mult si pentru bonele din agentii
O bona interna cere in zona de 1200 ron/luna

Insa si tu ai noroc cu 800 ron/luna la programul pe care il spui si poate este si din cauza varstei bonei, pentru ca NIMENI nu ar angaja o bona de 68 ani care poate pati oricand ceva,

Un milion/We/ este ok ca pret, SA NU SE MIRE CELE DE AFARA, pentru ca inseamna 30 eur/2 zile
Sunt curioasa, asa se munceste afara, pe 15 euro/zi/?ore? SAU CHIAR MAI PUTIN?
hai sa fim totusi rezonabili si la comentarii

Andies are dreptate cu solutia propusa, insa doar daca este si posibila, pentru ca mamicile cu job in banci sunt cele care incep serviciul cel mai repede, pentru ca asa este alegerea, ori ori.

In ce priveste agentiile, din cate stiu eu, si stiu, se fac si deplasari la domiciliu pentru interviuri, iar informatiile le iei de pe site, din oferta lor sau telefonic.

Mai sunt si agentii care te invita la sediul lor pentru a-ti lua cererea si a-ti face tie angajator profilul, in asa fel incat sa nu greseasca prea mult si este adevarat ca te plimbi de mai multe ori pe drum, insa transati de la inceput ce vreti, ce program, unde locuiti si cam ce buget aveti disponibil si daca au va suna, daca nu au , nu va suna.
Si mai ales fiti atente la comision, daca nu este afisat in oferta, mare grija!!!!

Parerea mea insa este sa stai cat mai mult posibil cu bb si apoi mai vezi ce faci

Intreaba si vei primi un raspuns!

lina,
eu anul trecut plateam 2,5 euro pe ora baby sit si femeia imi si calca si facea si curat usor- curatat bucatarie etc si ii facea klarei si cadouri. si e belgianca si nu mi-e ruda .si cam asa se castiga afara pe baby sit in jur de 2,5 - 3 euro. si daca esti interna am auzit fete care pt 400-600 euro pe luna muncesc pe rupte la familii. si nu-ti vorbesc din carti.ia cunosc o situatie in care 1 tip, de altfel f bun constructor a, a muncit la cineva pe 500 euro pe luna(dar il muncea, nu plimba caruciorul)
asa ca sa nu te m surprinda. fetele din afara, in special din europa, stiu f bine

Mergi la inceput