Haideti sa salvam o broasca testoasa!

Haideti sa salvam o broasca testoasa! | Autor: alina023

Link direct la acest mesaj

Apelez la voi in speranta ca va exista cineva care sa aiba suficient spatiu si conditiile necesare pentru a ingriji o broscuta testoasa. Colegii sotului meu au gasit-o de cca 4-5 zile si de atunci sta intr-un acvariu mult prea mic pentru necesitatile ei, in frig, intr-un garaj de pompieri. Mi-e tare mila de ea si va rog din suflet sa ma ajutati sa ii gasim un stapan care sa o ingrijeasca asa cum trebuie.

Iata aici un link ca sa vedeti cum arata http://www.fishtanksandponds.info/photopages/herps/reptiles/chinese-softshell-turtle-pelodiscus-sinensis-DSCF0918.htm

Dupa cum vedeti nu este chiar o frumusete , dar este un sufletel care are nevoie de ajutorul nostru.

Va multumesc din suflet!

PS. Pentru cei care se intreaba de ce nu o adoptam noi...din lipsa de spatiu (apart. 2 camere in care in curand vom sta 4 persoane). In plus, ii trebuie un acvariu mare care mi-e greu sa cred ca si-ar putea gasi loc intr-un apartament.

Astept sfaturile si ajutorul vostru.

Cu mii de multumiri!

PPS. Dragi moderatori, va rog sa lasati subiectul aici desi poate ar trebui sa fie in alta parte. Va multumesc!

Alina 31+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 9 saptamani!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mergeti repede la un magazin Real (la sectorul de animale), acolo primesc animalute gasite. o membra a forumul din Timisoara a procedat la fel cu o testoasa si au primit-o.

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Draga Maria,

Iti multumesc pentru idee, numai ca noi nici sotul meu si nici colegii lui nu-si doresc sa scape cat mai repede de broscuta. Ei isi doresc sa ajunga undeva bine. Magazinele Real (care nici nu stiu daca exista si in Bucuresti) nu stiu ce fac cu animalutele. Daca stii tu ceva sigur, te rog mult sa-mi spui.

Multumesc

PS. Si multumesc si moderatorilor pentru ca nu mi-au mutat subiectul de la "Generale"

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

nu-i vorba ca scapati repede de ea, e vorba ca sa fie la cald si sa primeasca ingrijire repede :)
cei de la magazinul de animale de la Real, o dau iubitorilor de testoase, nu-i fac nimic rau :)
am gasit pe net, pe Calea Vitan se deschide in 23 oct. un magazin Real.

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Multumesc mult Maria.

Anuntul meu ramane valabil. Voi scrie aici daca reusesc ceva urmand sfatul Mariei.

O seara buna tuturor!

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Eu tocmai mi-am achizitionat o broscuta mica si incercand sa ma documentez despre ele am dat peste un forum al iubitorilor de broscute , potzi incerca acolo , trimit pm cu detalii

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput