Gravidutze si mamici din CLUJ - 27
Raspunsuri - Pagina 20
bex spune:
Meli, sorry pt puiuta:( mama Deliei este oftalmolog. si am vazut ca puisorul e medic, asa ca poate te ajuta mai mult..
sper sa treca cu bine si fara durere peste asta, papusica Timea
http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co38 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
antoni spune:
Delia, Puisorul-daca stiti ceva legat de spalatura pe canale sa-mi spuneti si mie va rog.cel mai mult ma intereseaza daca e traumatizant pt ea? si daca doare?
Meli
ALEX29 spune:
ANI nici acum nu stiu de ce mi a declansat sarcina fara a avea un motiv intemeiat ,iar eu m am lasat pe mana lui considerand ca e medic si ca are el motive pt care face treaba asta ,l ainceput mi a zis ca e bebele mare (fetitza mea a avut 3,500 deci o greutate ok ,nu exagerata )
dupa ce am nascut l am rugat sa mi spuna motivul pt care mi a declansat sarcina si a zis ca nu a avut nici un motiv ,,,,,in fine a trecut ,nici nu vreau sa ma gandesc ca mi fac numai nervi ,dar dupa cum ti am mai zis sunt persoane care au fost incantate de el si a foat totul ok .....am avut eu ghinion poate ...nu stiu ....oricum cand ma uit la puiutzu meu uit prin ce am trecut
COMOARA NOASTRA TIADRIS
jozsaerika spune:
Buna Seara
abia acum v-am descoperit pana acum ma perindam pe la Cluj-rulz, Carrie ma stie, dar acum am un motiv bun sa trec si pe la gravidutze ... sunt insarcinata in 8 saptamani cu al doilea copilas
puteti sa ma ajutati careva cu sfaturi in legatura cu dr. Diculescu- unde il pot gasi, daca are cab. particular, cam cat costa consultatia la el etc????? eu am nascut cu el baiatul dar sarcina mi-a urmarit-o alt medic si mi-ar placea sa merg la el de data asta de la inceput
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
puisorul spune:
Meli nu cred ca e dureros doar ca se sperie bebica. Doar tre sa perforeze cu acul o membrana foarte subtire si apoi lacrimile se pot scurge in nas si va dispare si secretia si roseata de la ochisor. Iti tinem pumnii.
Erica din cate stiu eu Diculescu merge la Iso x pe Eminescu. Eu am fost la el pentru ecografia morfologica si am fost destul de multumita. cred ca se putea si mai bine sau poate doar pretentiile mele sunt mari.
Bine ai venit.
Va pup si va las ca mie o foame de lup.
25+ cu Stefana
ALEX29 spune:
ANI pt poze :fa ti cont la webshots.com
http://community.webshots.com/user/si scrii numele cu care vei intra
COMOARA NOASTRA TIADRIS
antoni spune:
puisorul-medicul ne-a spus ca o sa-i faca o spalatura sa vada daca sigur e vorba de canal infundat.si in astfel de cazuri iti baga un ac? sau asta e ceva mai simplu?offf, tu fetelor, asa as trece mai bine eu prin asta decat ea. dar nu se poate.
pupici
Meli
ALEX29 spune:
MELI draga, saracutza de ea ,ma cam agit si eu acum pt ca si puiu meu are o scurgere la ochisori mai galbena ...de abea astept sa vina maine asistenta
sper sa nu o doara pe mamarutza ta ,lasa ca e mai bine sa mergi sa rezolvi problema si o sa fie bine nu ti mai face griji
COMOARA NOASTRA TIADRIS
redai spune:
meli chiar nu striu daca doare.Imi pare rau pentru fetita.Sper sa nui se ajunga la ac.Incearca sa vevi daca nu merge cu ceva spalaturi.Mai multe nu stiu.Imi pare rau.dar lasa ca va fi bine.Ai sa vezi
Lore, mamicutza lui David
POZE