Gravidutze si mamici din CLUJ - 27

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, acum am ajuns acasa. ne-a spus medicul ca s-ar putea sa-i fie canalul lacrimal infun dat, de asta are o scurgere mai galbena la ochisor si de asta ar si lacrima.va trebui sa ma duc cu ea la policlinica sa-i faca spalatura. offf, ce tare mi-e mila de ea, dar asta e, daca trebuie...nu mai stiu Carrie sauRipley era cu mamica oftalmoloaga, dar vreau sa te intreb daca stie ceva de d-na dr.Vladutiu Cristina. mie una mi-a lasat o impresie buna.luni mmergem la medic, offf, ce emotii am pt ea.
Redai-avea la un ochi piti un pic de roseata cateodata, o secretie mai galbuie si ii lacrima.
Ramonela-las , inca un pic si iti tii puiutul in brate!
Ani-bine ai venit printre noi, cum se va numi puiutul?
Gabriela-piti a noastra de 2 zile rade. si pana acum zambea, dar acum rade ca un adult, ceva de genul ha-ha-ha. e mortala. ai sa vezi atunci, te vei topi.as face orice numai sa zambeasca intotdeauna.e mortala. vei fi topita si mai dupa ea. stii, cineva mi-a zis ca cea mai frumoasa meserie e sa fi mamica. si tare a avut dreptate
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

dpop eu peste body cu mancutza lunga ii mai dau numai pantalonasi.Daca e cu manecutza scurta sau tip maieu atunci primeste salopetica sau bluzitza.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Meli, bine ca nu e o problema mai grava. Dr. vladutiu este un medic foarte bun si desfundarea canalului lacrimal este o operatie destul de simpla doar ca pare foarte traumatizanta. Bine ca te-ai dus la medic din timp ca daca creste este mai greu de efectuat.
Sa scapati cu bine
Pupici

25+ cu Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Puisorul, bine ai venit!
Bexule, asa e, vezi cum trece timpul? Parca acum eram gravidosa si povesteam cu voi pe forum, si acum imi tin comoara in brate. Si luni avem 2 luni, si facem vaccinul...Acusica iti vine si tie randul mami! Sa dea Domnul sa fie cat mai usoara nasterea ta si bebele sanatos!

Diana, da, panatalonasi din aia cu botosei merg la body cu maneca lunga sau salopeta fara maneci.

Eu m-am saturat! Sint cu imunitatea la pamant. Ma doare gatul de mor. Am luat oscilo, tantum, ceaiuri...nimik.

Pup. Plange fata!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

puisorul-mersi, imi prinde bine sa-mi ridice cineva moralul. sper sa fie bine. ce operatie? eu asa stiu ca nu-i operatie.nu ma panica!
pupici
meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Of Meli,nu e ceva grav,asa-i????Cred ca ti-e mila de ea saracuta,dar o sa se rezolve.

Gabi incearca si Homeogene pt gat,din ora in ora.La mine functioneaza.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel38+ Beatrice Alessia
AMR 13 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Puisorule, bine ai venit:)

Gabitza, da, stiu ca nu mai e mult, incerc sa imi umplu timpul si sa ma gandesc ca stie ea mai bine cand e momentul si sa nu ma agit degeaba:)

Diana, dupa ce am luat si eu Onda, am vazut vanitele mai dragute de la cora, asta e...lasa ca e ok si ce avem noi, mie imi place si asta.:)

va pup, merg sa vad de papa,

noapte buna

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co38 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

hai ca o sa fie bine. Nu e chiar o operatie, mai bine zis e o operatiune prin care se desfunda canalul lacrimal cu un ac. nu e dureroasa si se face de rutina. Dar poate nu o sa ajungeti acolo. Stai linistita ca doctorita e foarte buna si o sa se rezolve.

25+ cu Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

uffff! eu nu mai am rabdare! vad ca nici voi...
sunt curioasa daca se va pastra ordinea...

meli - imi pare rau ca ai venit cu vesti proaste... dar stai linistita ca se va rezolva! eu sunt convinsa! multa sanatate la piti a voastra!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli "operatia" este de fapt ritualul de desfundare a cailor lacrimale.Cu un ac subtire.Din cate stiu eu nu se face anestezie.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput