Gravidutze si mamici din CLUJ - 27
Raspunsuri - Pagina 14
Victo spune:
uff..mai fetelor..eu nu mai scap de tuse...mai nou am si o durere surda de cap...
si eu nu pot baga lamai si ceaiuri..ca le vomit..:(:(...ma ia cu arsuri..e...:(:(
aa..fetelor care sunteti de-o seama cu mine, mie mi-a zis ca de-acu pana la nastere sa iau fier si iod..eventual sa va intrebati si voi dr-ii.
gabi, cumnata mea le-a dat la pitici cred ca de la inceput zymafluor.initil picaturi, acum pastilute.
38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT
bex spune:
Delia, acum am vazut modificarea:) cine e steluta si cine floricica?
Si am vaz si pozele cu Ana in mov, tu in mov;) f faine fetele si tu sexi;) dar mortal e tati cum o feoneaza pe ana:)
aa, Diana, cum o chema pe bebe?? sper ca v-ati hotarat..
Oana, la voi tot maria-teodora? bine am retinut?
http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co38 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
Raluca spune:
Salutare si de la noi,
raportam colici, lipsa de somn, mici urlete..si .depresie din cauza vremii la mami...sper macar sa nu ploua sa putem iesi in curte cateva minute!
Intrebare ptr. mamicile proaspete: Cand depun la primarie cererea ptr. indemnizatia de crestere a copilului, acum sau cand ies din concediu post natal ??? Ma termina astea cu cate cereri mi-au dat de completat, e o nebuloasa ptr. mine....
RAMONELLA spune:
Neata!!!!!!
Azi ne-am trezit si ne-a apucat harnicia!!!Am aspirat in toata casa si am spalat vasutele.Mai trebuie sa bag haine la spalat.
Oana asteapta-ma si pe mine.Nu asa ne-a fost intelegerea???
Maine incepe Materna la Expo Transilvania.http://209.85.135.104/search?q=cache:61WMMZtszg0J:www.expo-transilvania.ro/Targ-Expozitie-Expo-Transilvania.php%3Fl%3Dro%26t%3D22+materna+expo+transilvania&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=roNu am crezut ca o sa apuc targul.Poate gasesc in sfarsit cadita cu suport,ca la Polus nu aveau suport,dar imi placea cadita.De aceea Onda parca cum v-ati luat si voi,unele.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel38+ Beatrice Alessia
AMR 13 de zile
antoni spune:
fetelor, s-a lungit pagina. nu se poate remedia ca e tare naspa???????
Bex-crema petrini am gasit in farmacia de langa magazinul lui Esca-zorro, cred.
Victo-incearca siropul homeopat Stodal.sa te faci bine
Raluca-lasa ca vine si vreme mai buna. sa speram
Meli
ALEX29 spune:
MELI si eu am avut hemoroizii dar acum sunt ok ,sa stii ca am folos supozitoare si crema ....daca nu ti trece sa consultzi un dr sa ti dea si altceva ,,,,e tare aiurea senzatzia
http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile
CristinaGoji spune:
Meli - ti-am mai scris si eu, dar cred ca ai omis - pe mine Detralex m-a ajutat.
Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
ALEX29 spune:
OF tu fetelor ,ca si RAMO m a apucat si pe mine harnicia ,aspirat ,calcat etc....si am un somn in mine de mor
DECI se pare ca azi n uvom iesi din casutza ...chiar ca e urat ...
MONICUTZA chiar ca te am dat disparuta ...bine ai revenit
RIPLEY cum a fost aseara cu concertul lui BEYONCE s a auzit pana la mine
cum esti ?te simntzi mai bine ?
fetelor acum chiar ca merg la somnic ....OANA cred ca tu sforai deja
COMOARA NOASTRA TIADRIS
OanaAlina spune:
delia, gabriela, diana - si eu ma gandesc in fiecare minut ca vreau sa vine bebe pe lume, insa se pare ca ea nu se grabeste... va multumesc pentru suport! maine merg la monitorizare sa vedem cum stam si cu contractiile...
bex, meli - multumesc pentru raspunsurile in legatura cu pensiile private...
gabriela - felicitari pentru ca ai asa o printesa de cuminte! sa doarma atat este un adevarat vis! ce hazlie intamplarea cu trezitul sarei!
in legatura cu zymaflour si eu sunt de acord cu soanso... am auzit ca daca incepi tratamentul nu ai voie sa il intrerupi pana la varsta de 12 ani... ar trebui sa ne interesam mai mult asupra acestui subiect... ce ziceti?
bex - de tacamuri uitasem si eu! chiar acum ma duc ca sa mi le pregatesc!
diana, bex - aiurea ca pleaca dr tocmai acum!
delia - ce bine ia bebe iris in greutate! tineti-o tot asa!
OanaAlina
bebele nostru scump si drag
ALEX29 spune:
GABI eu cred ca puiu meu suge destul de bine ....o sa caut pe net sa vad macar aprox cam cat ar trebui sa suga odata ....mamarutza mea nu prea e constanta cateodata suge 70g,150g,50g ,100g....depinde
COMOARA NOASTRA TIADRIS