Gravidutze si mamici din CLUJ - 27
Raspunsuri - Pagina 13
Gabriela77 spune:
Buna dimineata si de la noi!
E oficial, Sara si-a stabilizat programul de 8 ore noaptea. S-a culcat la 9 seara si s-a trezit la 5 jumate. Asta da viata!
Oana, si eu m-am trezit cu gandul la tine. Dar vad ca inca 2 in 1...
Bexule, ce mai zici mama?
Alexutule, eu ma dau cu caruciorul ca e usor, de-asta l-am cumparat asa, si las marsupiu pe mai incolo. Da' daca zici ca te descurci bine, go for it!Si eu am schimbat deja 2 pompe. Ar trebui sa mai iau una. Eu totusi mai goleam sanii, mie asa mi s-a spus peste tot. Deci eu ma voi mai mulge cand simt ca e necesar. Cum suge pitica?
Delia, vad ca ti-ai intrat in ritm...
Melly, sorry pt problemele cu hemoroizii...
Soso, sinteti mai bine cu raceala?
Uf, ce ma enerveaza vremea asta...Dar daca nu ploua, eu tot o sa o scot putin afara. Sa va spun ce am ptit ieri...tragicomedie...Dupa plimbatul afara, cam 40 min, am revenit acasa a papat fata mea si a adormit bustean, nu prea dormise ieri decat vreo 2 ture de jumate de ora. Buuun. Si trec 3 ore si incept sa ma foiesc prin camera, urma sa ii fac baita, si aprind veioza si ea nimik. Maresc fotfota. Nimik. Si de-aici incepe nebunia. O ia sotul in brate si vreau sa zic ca a trecut cred jumate de ora in care ne-am jucat cu ea si nu se trezea. M-am speriat, am crezut ca are ceva....Intr-un final, s-a trezit. Si a ras de mama focului. Cred ca de noi, nebunii ei de parinti.
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Gabriela77 spune:
Am uitat sa va intreb ceva, foloseste cineva pt bebe Zymaflour? Sora mea le da ambelor fetite de cand erau sugari si nu au avut veci probleme cu dantura si au niste dintisori ca perlele. Dar stiu ca sint impartite parerile, asa mi-a zis si pediatra mea, a zis totusi ca profesorii din Cluj totusi recomanda.
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
dpop spune:
gabi, ce simpatica sara!
oana, eu pregatesc majoretele, sa stii!
bex, m-au sunat de la medstar ca maine dr pleaca dupa ora 5. n-am avut inspiratia sa intreb cat e plecat, dar o sa-l intreb la consultatie. uf, parca vad ca iara o sa fie grabit si o sa ne fusereasca, . n-am dom'le noroc la medici. bine ca-s cat de cat sanatoasa.(excludem tusea de magar proaspat achizitionata in urma racelii)
oscillococcinum a facut minuni, cred ca ramonella a spus de el. mersi de sfat, ca tare mi-a fost de folos.
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
antoni spune:
Gabriela-felicitari pt programul super pe care il aveti. foarte bine, esti norocoasa.
de Zymaflour noi am invatat la facultate, cica e tare bine sa dai, nu-i nasol deloc, dar sincer nu mai stiu cum se da, si eu vreau sa ma interesez la faculta saptamana asta ca si eu vreau sa-i dau.
pupici Meli
bex spune:
Gabitzo, de dimineta tot beau la cafea(aceeasi cana evident) si cautam un peisaj deprimant sa imi pun wallpaper..f interesanta activitatein rest am pregatit ieri tot bagajul am verificat inca o data listuta ta, uitasem evident tacamurile...(fara farfurie sper, ca eu nu am pus...), asera am priomit 2 body mortale pt bb luate de la miniblu, sunt f frumoase, de la o pritena care se uitase si dupa saculet de dormit pe acolo...daca aveti vreme sa mergeti sa vezi , sunt vreo 4 modele (nico a luat de acolo, cel tip paturica)
diana:(( cred ca la 1 ma duc acolo, serios, eu am programare pe 2, dar cred ca merg mai repede...tu la cat ai programare? chiar vreau sa vb cu el, ca nu cred ca ne mai vedem decat la spital si trebuie facut si controlul ala local...ne vedem poate maine pe acolo?
ancule, da, vad ca vremea asta ne inspira rau de tot...
http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co38 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
soanso spune:
gabriela,mersi ca ai intrebat de noi,sory e foarte racit ,eu am scapat iar Sorana mai are muci inca.
despre Zimaflor ,ne-a zis la scoala mamei ca daca incepi sa-i dai tb sa te tii de tratament pana pe la 12 ani (parca) se da o tableta /zi ,insa exista flour si in pasta de dinti .
ce bine de tine ca doarme Sara noaptea,si lasa mai fata sa doarma ce o trezesti?sai iti e prea draga si abia astepti sa te joci cu ia??????
dpop ,cum se administreaza oscilo ca am un tub da nu scrie nimik pe el si ias da la sot deseara?sanatare sa scapi repede de tuse!
dragi mamici si viitoare ,va dedic aceasta melodie!
http://www.youtube.com/watch?v=TDZras1U2y8
SOSO (20 dec 2005)
dpop spune:
bex, eu aveam pe 6, si m-au mutat pe 4. voiau sa ma mute luni, da' le-am spus ca poate nasc intre timp, si ce ma fac, ca nu m-a vazut deloc. uf. oricum, ma gandesc sa merg pe 3. tu n-are rost sa mergi mai repede, avand programare la 2, ca el nu cred ca vine mai repede de la spital. am si eu niste emotii... de nustiucand tot spun ca eu o sa nasc inainte de termen.
si eu sunt cu bagajul pe ultima suta de metri, mai trebuie sa-mi fac tampoanele alea. tu ai pus crema de fund pt bb in bagaj? din aia n-am luat inca. pasta petrini, sau altceva?
soanso, eu am luat cand eram in toiul racelii, si am luat cate un tub odata, 3 tuburi pe zi (desi farmacistul a zis ca pot lua la 3 ore daca e grava raceala). in cutie sunt 6 doze, pe prospect zice ca in timpul racelii un tub dimi, un tub seara. torni tubul sub limba si tii acolo sa se topeasca, nu trebe atinse bilutele cu mana.
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
Victo spune:
pufu, asa si eu las acasa bagaje facute gata, sa mi le aduca sotul.
nici mie nu mi-a zis fulga sa fac analiza pt streptococ, dar am facut ca am vrut eu.17 lei am platit la stanca, recoltarea am facut-o ieri.
si am facut preventiv si o urocultura, ca nu am facut toata sarcina si am consumat cam putintele lichide, dar a fost ok.
vineri imi iese rez. la streptococ.
38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT
bex spune:
Diana, nu am pus inca, nu am gasit petrini. am ceva de la mustela, iau pt orice eventualitate, dar am inteles ca nu e neaparat sa ai tu, ca iti dau ei, acum om vedea...
si eu aveam initial programarea pe 29, dar am zis ca vreau mai repede totusi...in caz de ceva.
http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co38 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
Morgano spune:
Flory, pt. ca a fost cezariana nu prea are relevanta, de aia n-am intrat in amanunte :)
A avut grija sa fiu bine pregatita, in timpul operatiei mai explica una-alta, apoi a venit sa ma vada tot timpul, a fost cu adevarat preocupat. Mi-a placut fte mult ca a retinut tot ce am vb cu el, desi nu eram pacienta lui decat de cateva saptamani, adica 4... ori asta spune multe despre un dr, sa fie atent si implicat, nu numai dornic de plic si apoi sa-si bage picioarele. Am vazut cel putin 2 medici care n-au aparut nici dupa 4 zile sa le faca fetelor iesirea din spital... pe unul il stie alexutza noastra :P
Vai ce urat e afara :(( ma apuca deprimarea efectiv, mai ales de statul in casa, nu-s obisnuita si nu e stilul meu asa static.
Fetelor, am cantarit-o pe Iris: avem 2900, ceea ce e super la 12 zile dupa ce avea 2500, noroc ca a scazut doar 100 de gr dupa nastere :)
E o fomista de nu-i drept, acuma a supt 30 de min cu forta si m-a secat efectiv :)
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)