Gravidutze si mamici din CLUJ - 27

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

deci, pufule, vezi..al meu nu se grabeste..
fulga mea cica-i ocupata cu doctoratu'...diculescu tau pana cd lipseste?
oricum, eu nu ma apuc de nascut decat dupa 5 nov...
si nu-i frumos fata de Oana..stam frumos la rand...

aaa, fetelor, am uitat sa o intreb pe fulga data trecuta. la stanca iti dau de la spital epidurala, nu? nu tre sa vin cu ea de acasa...

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Victo, multumesc mult de raspuns
Ripley nu vrea sa vorbeasca cu mine si asa de mult asteptam sa imi spuna de Diculescu, e singura persoana de aici care a nascut cu el si m-ar ajuta sa stiu mai multe ..
Eu nu am salopeta intreaga ci doar o hainutza groasa si pantalonasi de catifea, dar cam tot pe acolo suntem inseamna.
Eu vreau sa le pregatesc sa le aduca sotul meu la iesirea din spital si de aceea ma agitam de zor.
Si sa nu te grabesti, ca stam amindoua in camera aia meseriasa, eu ti-am zis ca sunt de acord sa nasc si pe 10 nov, asa ca ...:)
Diculescu e plecat intre 26 si 3 nov, ma duc miercuri sa ma prezinte la Mihu in caz ca se intimpla ceva, si sa imi faca si monitorizare, cica sa fiu eu linistita, ca altfel nu ar fi nevoie.
Ce ma nelinisteste e ca nu mi-a zis sa fac nici o alta analiza, streptococ, nimic ... :(
De epidurala am intrebat eu si mi-a zis ca nu trebuie sa ducem noi, au ei si te decizi acolo pe loc daca vrei.

------------------------
Flory 37+ Joshua Raphael
AMR 3 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata si de la noi!
acum am papat si inapoi la somnic pitica.ma duc sa fac una alta.o zi frumoasa tuturor.
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata!
noi suntem bine si inca in ... asteptare! o zi placuta la toata lumea! pupici!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CARRIE mersi mult ...deci e ok daca nu ma mulg , totusi cred ca va treb sa mi cump o alta pompa de muls mai buna so am in cazul in care o sa fiu nevoita sa plec de acasa si sa i las laptic la bebe

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Neta fetelor..sunt putin prisa in perioada asta da scap maine si gata o sa ma si putintel timp de net
Acu vad ca scrieti de monitorizare au nu am facut asa ceva ...macar bine ca nu am mai avut un stres pe cap.
Cu baita eu la cel mare i-am facut de 2 ori pe saptamana la fel si celui mic.Niciodata in fiecare seara..zicea dr ca astea is pareri invechite conform cartii lui Capraru.Acu is servetele si vb ceea doar nu merg la sapa as aca io de 2 ori pe saptamana ,si iarna doar o data in vana mare.Cat erau micuti ii spalam si la ghiuveta cu sapunel pe cocosel,amu nu mai sta
Flori sati lini ,mihu e super .
Asta micut are o raceala usoara si nu-i pot face inca vaccinu as aca asteptam.
Va tin pumnii la nascare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sa avetzi o super zi
ma duc la somnic

va pup

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

vai fetelor ce urat e afara. sper macar sa se opreasca un pic ploaia sa pot iesi cu piti macar in curte.a mea mandra inca doarme, hihi, am reusit sa fac si eu cate ceva prin casa.
ma lupt din greu cu hemoroizii, am incercat chiar si supozitoare, dar vad ca fara mare efect, sangerez de fiecare data cand ma duc la baie. si nu-s constipata. nu mai stiu ce sa fac, e tare nasol. eu chiar nu am avut asa probleme niciodata. asta e. sper sa scap cumva. daca nu, ma voi duce la medic, dar parca vad ca-mi spune ca trebuie sa ma operez si asta nu vreau.
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

monicooo - chiar ma gandeam ca nici o veste de la tine in ultima vreme! vezi ca dupa ce iesi din perioada aglomerata nu o sa mai ai scuze sa intri asa de rar!

alex - somnic usor! si eu imi pun un film si sigur o sa adorm!

fetelor - v-ati hotarat unde anume va faceti pensia privata?

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de mine. Azi ma simt mai bine in rest raportez iar niste pete maro, poate e din cauza ca se intinde uterul, ca data trcuta. Ieri nici nu mi-am putut lua k lumea tratamentul si m-am si fortat cand am dat la boboci, of....parca-s din portelan.

13+ cu posibil

Mergi la inceput