Gravidutze si mamici din CLUJ - 27

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ramo, eu monitorizare am facut la cabinet..costa doar 100 mii si nu tre sa stau sa astept.intru direct.
o sa mai fac una in 2 nov.

aa..la eco mi-a zis ca capusorul e dezv de 40 de sapt..femurul era insa la termen..:)

37+ piticul Stefanut
AMR 3 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Delia,unde se desfasoara concertul lui B,vreau sa zic ca se aude de la mine din balcon Man(Izalazului),dapai la tine.
sper sa puteti dormi ,am vizionat si eu pozele ,alea in care o tii pe Iris in brate imi plac mult si tu parca ai intinerit si radiezi fericire ,implinire.
cu bona ,ce sa zic da eu una i-as face vant daca m-ar enerva chiar nu-ti tb nervi acuma!ma bucur ca ai laptic !

Alex,nu stiu daca e obligatorie baita zilnic dar eu i-am facut zilnic ,ce sa zic in cazuri exceptionale (musafiri tarzii ,febra)ii faceam a doua zi ,dar devenise deja ritual si asa bine dormea porma.

cum zicea si Natalia ,merge bine "scoarta" de pe cap cu ulei ,eu am folosit chiar de masline incalzit putin si am pieptanat invers cresterii parului cu piaptan des.

Victo ,sa-ti creasca mare bb ,inca un pic mai ai si scapi si tu si nu va mai stresati fetelor cu cartile ca e mai buna experienta unora dintre noi decat cartile.

oare monica pe unde o umbla??ce faci ce-ti fac baietii?

carrie,oana,mersi

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Oana-nu-i neaparat nevoie sa ai si tu scurgeri maronii.eu zic ca nu mai ai mult. parerea mea sa te duci la spital cand ai din 15 in 15 minute, mai ales daca vrei epidurala. sau macar la 10 din 10 minute. nu lasa nici pe ultima sutra de metri, hihi.lasa ca va fi bine. legat de piti, sincer nu cred sa fie ceva special, alergie sau asa ceva, nu ma stresez inca , mai las cateva zile.
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Oana, la primul travaliu - ala de 25 de ore - nu mi- s-a scurs nimic, nu tu dop, apa, mebrane rupte, etc. Toate astea le-a facut dra. dupa multe ore. Asa ca nu e o regula, tu vezi ce simti si cum simti si dc e de mers, mergi la spital, nu sta dupa scurgeri.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA draga cred ca o sa ne dai o veste buna curand SA AI grija de tine
CO cu mare placere ,si eu ar trebui sa trec pe la TORIA sa mi cump centura ....parca nu ma vad scapata de burta niciodata :((

DELIA ce sa ne facem cu durerile astea de spate? ...eu simnt ca mor cateodata ,mai ales dupa ce i fac baitza la puiutz ma doare spatele f tare pt ca stau aplecata

as incepe masajul dar fatutza asta a mea inca nu are un program asa ca nu stiu cum sa o chem pe tipa ce mi facea masaj si in perioada sarcinii
vai da ce bine mi ar prinde

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

FETELOR dupa alaptat trebuie neaparat sa ma "mulg" are ceva daca nu o fac ?????????????
am doua pompe si nici una nu e ok
trebuie sa mi cumpar alta

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

meli, delia, alex - multumesc de sfaturi si incurajari! sper sa fie bine, sa treaca repede si cel mai important sa ne ajute Dumnezeu si sa fim cu totii sanatosi
referitor la epidurala deocamdata zic ca nu vreau! la fata locului o sa vad eu...

delia - cum sunteti cu concertul?

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna seara fetelor,
Mie nu imi raspunde nimeni la intrebarile de dimineata...? :(
Va rog...
Victo, bebe e bine, de vreo 3 zile topaie de te apuca risul cind vezi burtica :)
Am fost la concert vineri, la Schumman si Berlioz si m-am apucat de ris in mijlocul concertului ca doar burtica se misca in ritmul muzicii :))
Felicitari pentru rezultatele bune la monitorizare !
Cit te tine la monitorizare, de ce dureaza asa mult?

------------------------
Flory 37+ Joshua Raphael
AMR 3 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Alex daca copilul suge si se satura nu e nici un motiv sa te mulgi.lactatia functioneaza dupa legea cererii si ofertei adica dupa o luna doua sanii se detensioneaza si ajung sa produca exact conform nevoilor copilului.asta binenteles la 90% din cazuri ptr ca exista si exceptii cand laptele nu mai e suficient.
dar daca te mulgi sanii vor primi informatia ca e nevoie de tot mai mult lapte si vor produce inutil.

mie cred ca mi scris sa se scoale copiii noapteaam marea realizare ca mi se culca singure cuminti da cu trezitu noaptea n-am invins
gata fug in pat ca dorm fetele si sa bag si eu

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pufu..10 minute dureaza monitorizarea.
ma uit sa vad ce-ai intrebat matale dimineata..
in alte tari il spala pe bebe.mie mi s-ar parea normal sa il spele si la noi.
de haine..eu am pregatit asa..un body cu maneca lunga, o salopeta un picut mai grosuta, plusata, asa.caciulita. si peste , vad cat e de frig..ori il bag in paturica, ori in fas din ala de iarna.
asta pt 3 minute cat ajungem la masina..doamne, doamne..

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput