LAPTE PENTRU COPII DE 1 AN

LAPTE PENTRU COPII DE 1 AN | Autor: yurika

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor am si eu o intrebare daca se poate
Al meu bebelus peste 2 saptaminii va implinii 1 anisor, pot sa ii dau lapte normal sa bea?de la ce virsta se poate da?
Va multumesc!

Yurika&Mark

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

De la un an poate sa bea lapte de vaca. DEsi am vazut si lapte special pentru copii pana la trei ani, parca.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Eu i-am dat lui DAvid lapte praf pina la 1 1/2 ani.Dupa aceea l-am trecut pe lapte normal.Eu zic sa-i mai dai inca lapte praf ca oricum s-ar putea sa nu vrea sa bea lapte de vaca.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Eu i-am dat la Melany lapte praf pina la 1 an si 8 luni, iar in ultima luna amestecam cite putin de lapte de vaca cu lapte praf ca sa se obisnuiasca cu laptele de vaca.
Delia, Melany & Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Ii poti da lapte de vaca, dar trecerea sa o faci treptat. Si Vladut implineste 1 an pe 12 iulie dar inca nu o sa ii schimb laptele, o sa-i dau tot MIlumil II, oricum nu se omoara el cu laptele, papa cam 150-200ml pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Eu i-am dat lapte de vaca(de la tara) la 1an si 3 luni, cand am intarcat-o. Nu am avut probleme !

Nina & Nina-Cristina (1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomi spune:

Pe mine m-a sfatuit doctorul sa nu ii fac schimbarea asta in timpul verii , pt. ca e foarte cald, se inmultesc toate alea-alea prin lapte
Asa ca am asteptat pana prin septembrie si am inceput treptat cu lapte din ala pasteurizat la cutie, pe care l-a primit foarte bine, si acum la 1 an si 9 luni bea bebe cam 700 ml pe zi.
Ioana & bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Mariuca mea a implinit un an si am intrebat-o pe doctorita de lapte. Mi-a spus ca pot s-o trec pe lapte de vaca, dar ca e mai bine sa astept dupa ce face vaccinul antirujeola (sper sa zic bine), ca s-ar putea sa faca diaree. Asa ca asteptam sa terminam cu vaccinurile (cred ca luna viitoare, adica la 1 an si 1 luna) si apoi o sa-i introduc treptat si laptele de vaca.

Multa sanatate,
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Cred ca e important de precizat cum a fost hranit pana la 1 an.
Eu inca alaptez, dar de la 1 an i-am introdus 2 biberoane de lapte praf Humana 2 (dimineatza si seara)
Poate ca gresesc, dar nu stiu daca e bine sa treci direct de la alaptat la lapte de vaca.

Florina & bb Tudor ( 1 an si 2 luni )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Dupa un an se poate trece la laptele de vaca fara nici o problema. Desigur ca treptat, sa vezi cum reactzioneaza. Noi de la 1 an am trecut pe lapte de vaca si n-am avut nici cea mai mica problema. Abia am asteptat, pentru ca mi se parea mie ca e mai gustos asta de vaca decat laptele praf. Nu stiu care era si parerea lui Bogdanel, dar se pare ca a fost la fel de incantat si de laptele de vaca.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Bineinteles ca poti sa ii dai "LAPTE INTEGRAL DE VACA" I-am dat fetitei mele lapte integral (nu milumil, bebelact, samd) de la varsta de 8 luni. Mai intai lapte praf Darling (scrie pe el cate masuri trebuie la o cana) si apoi de la 1 an lapte integral obisnuit. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-l clocotesti cam 10 minute. Dupa ce se umfla si face caimac, sub caimac el fierbe doar la 70-80 grade. De aceea trebuie dat caimacul, spuma la o parte si fiert la foc mic 10 minute.

vivi

Mergi la inceput