Salut,
Stiti cumva de unde as putea cumpara DVD-uri cu Callanetics in Romania? Sau eventual de pe un site de afara, dar cu livrare in Ro?
Merci mult!
Bumpi, Merci mult. Insa nu stiu daca cei de la Amazon livreaza si in Romania. Am sa verific.
gabi, livreaza si in Ro
sotul meu isi comanda carti de business de la ei si ma mai bag si eu cu altele pe langa; el comanda din State.
Eu DVD-uri n-am comandat de la ei inca, dar ma bate gandul; cineva imi zicea ca s-ar putea sa nu mearga in Europa. Nu stiu daca e asa, eu mi-am cumparat cateva din magazine din US sau mi le-au trimis prietenii si alea toate merg. Si cele pe care le am eu le-am vazut si pe amazon
Merci Bumpi
E posibila faza cu DVD-uri, ca sunt scrise in sisteme diferite in functie de regiunea in care se vand - vezi Doamne, ca piratilor sa le fie mai greu...
Poate ar trebui sa comand din UK.. inca mai caut aici local. Am vazut mai demult ceva la Real, dar nu am mai dat pe acolo de ceva vreme.
Sunt articole despre exercitiile Callanetics, cu explicatii si poze pentru pozitii pe un site, fit zone.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
Multumim, Raluca
www.fitzone.ro/exercitii index.storytopic 1.htm" target="_blank">aici sunt Dati acolo unde scrie Exercitii pe fundal galben, si alegeti Exercitii aerobic.