examen la ureche

examen la ureche | Autor: otilica74

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,
Baietelul meu a avut de curand probleme cu urechile (otita catarala si dupa congestiva)care au tinut, parerea mea, cam mult, as vrea sa ii fac un examen imagistic ceva, sa vad clar ca nu mai exista infectie in spatele timpanului sau pe sinusuri, problema e ca nu stiu unde?
Lui mai tot timpul dupa baie ii curatam urechiusele de o ceara mai inchisa la culoare, dar medici nu mi-au spus ca ar fi vreo problema, insa de cate ori are vreo viroza se duc muci spre timpan si apare otita, acum insa s-a captusit si cu un ganglion chiar sub lobul urechi, nu in spatele urechii, in jos spre gat, medicul a zis ca o sa se retraga, eu as vrea sa ii fac si un examen imagistic sau cum s-o face la ureche?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

In primul randsa aveti grija cu acel curatat al urechii pt. ca nu este sanatos absolut deloc.
UItati de etigase si lasati urechea , daca vreti il stergeti dupa baie in exterior si gata , nu mai folositi betigas.
Cand e racit sa-i puneti picaturi in nas pt. ca daca i se infunda si are ceva probleme cu canalul lui Eustachio este predispus la otite.
Sa incercati pe cat posibil sa nu ii intre apa , sapun in ureche.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput