I s-a mai intamplat cuiva?

I s-a mai intamplat cuiva? | Autor: TINAtm

Link direct la acest mesaj

Sunt intr-o situatie cel putin ciudata:
ziua 1 a ultimului ciclu corespunde cu ziua conceptiei,adica 15 septembrie,am facut multe teste si au iesit sarcina-pozitiv,bete HCG a crescut putin de la 386 la 418 in 2 zile ,medicul ma suspecteaza de extrauterina,dar nu gaseste unde e aceasta sarcina,am fost consultata de 4 medici la eco si nu au gasit nimic.
Acum 10 zile am avut ceva scurgeri maronii,cam 4 zile,nu erau abundente ,doar cat sa ma pateze,nu am si nu am avut nici un fel de dureri,iar aceasta lipsa de simptomatologie o deruteaza pe doctorita mea.
Sunt cam epuizata psihic,nu stiu ,am sau nu un bebe[ar fi al 2-lea]
Cu primul nu am avut nicio problema.
E cineva care a trecut prin asa ceva? La ce ar trebui sa ma astept?
Multumesc pt eventualele raspunsuri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Draga de tine.Te inteleg ca esti preocupata.Ai facut testele de sarcina si dupa acea perioada de 4 zile cu scurgeri maronii?
In orice caz, la o extrauterina ce sta sa explodeze,(de obicei dar nu neaparat obligatoriu 100%)ai dureri ca cele de apendicita.Eu nu stiu ce m-a durut pt ca am avut o peratie 2 in 1.Apendicita si extrauterina deodata.
Daca in zilele ce urmeaza constati dureri in abdomen ,da fuga rapid la spital la urgente si povesteste tot.

Mi-au scos trompa dreapta si la 6 luni dupa am ramas din nou insarcinata.
Asa ca daca-ti doresti un al doilea bb,nu dispera.

Eu zic sa-ti mai faci teste de sarcina si daca ies pozitive repeta ecografiile pana se gaseste unde-i localizata sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Stai sa ne lamurim, ca eu nu am inteles exact...
Ai avut UM pe 15 septembrie, ai avut un contact sexual tot pe 15 septembrie si consideri, deci, ca aceasta e si ziua conceptiei?
Cand ai facut cele doua teste beta HCG?
Pe 10 octombrie ai avut scurgerile fara dureri, nu?
Daca ai avut UM pe 15 septembrie, ovulatia cam pe 30 septembrie, iar implantarea (cu sangerare) pe 10 octombrie, totul ar fi ca la carte, deci o sarcina cat se poate de normala, inca mica pentru a putea fi depistata echografic.
Nelamurirea priveste data conceptiei si cand ai facut analiza beta HCG.

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (20+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINAtm spune:

Sotul meu e plecat in interes de serviciu in strainatate,a venit acasa pe 14 sept,pe 15 am avut acel contact,la sfarsitul caruia ne-am murdarit fiindca imi venise menstruatia.Apoi pe 17 sotul a plecat din nou.Beta HCG-ul l-am facut in 15,respectiv in 17 octombrie,valorile fiind 386,si 418.
Deci inca nu stiu daca am o sarcina normala sau una extrauterina
Maine,merg la un eco performant si sa repet beta HCG-ul
Multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Tina, ce ai aflat?

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (20+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINAtm spune:

Draga Medeea,din pacate situatia nu e roz,beta hcg-ul a scazut de la 418 la 330 in 4 zile,maine merg iar la control iar vineri repet beta.
Doctorita zice ca sunt mari sanse ca embrionul cu defect sa se resoarba in organism iar in acest caz,voi scapa de "cutit".
Multumesc mult pt interesul tau fata de problema mea si vreau sa iti marturisesc,ca daca as fi avut o fetita,planuiam sa-i pun numele Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

tinatm,imi pare rau pt ceea ce ti s a intamplat.sa dea dumnezeu ca urmatoarea sarcina sa fie in regula!

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

tinatm,imi pare rau pt ceea ce ti s a intamplat.sa dea dumnezeu ca urmatoarea sarcina sa fie in regula!

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput