Condica salajencelor [34]
Raspunsuri - Pagina 10
dianaiulie2009 spune:
Mihaela mersi de lamuriri ... deci ideea este ca trebuie sa transform forintii in lei si vad cam ce suma cheltui ... am priceput ...
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
silvana_salajan spune:
Noapte buna salajence. Eu sunt terminata atat fizic cat si psihic.
www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
for2nity spune:
Buna dimineata! hai somnoroaselor ca am facut cafeauaaaa. Azi avem si fursecuri, deci...pofta mare!
Bimilit spune:
da o tzigara ,doua , aveti?![]()
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Abia acum am reusit sa-mi beau si eu cafelutza ...
Elvira si Bia mai haideti pe la noi ca nu avem cine sa ne afume !!!
Eu am gatit de dimi de la ora 8 .... am facut asa : o cirbitza de fasole cu ciolan afumat , spagheti a la carbonara , colegului i s-a facut pofta de pui de fasole asa ca am pus puii cu carnita,ceapa verde si ulei si yamy-yamy ....
Acum facem lectiile cu Andreea apoi o duc la ziua unei colege de-a ei . Maine plecam in HU sa ne platim hotelul si sa facem ceva cumparaturi la Tesco . Maine seara ne pregatim de scoala si camin !
Cam atat de la noi , deocamdata !!!
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
mihaela_s spune:
Saluti!
La mine inca fierbe papi, merg sa o termin, sa mancam si apoi sa iesim la o plimbarica pe malul marii...sa-i mai aratam mamei imprejurimile...
Ieri Diana a avut carnaval de Halloween, cu clasa ei cea noua, s-a simtit excelent, s-a distrat si a castigat concursul de dans. Am pus cateva poze, sa o vedeti. Nu's de ce, dar pozele de interior nu-mi ies bine, trebuie sa mai exersez...
adriana, drum bun maine!
Va pup, un we fain va doresc!
Mihaela si fetele mele
silvana_salajan spune:
Vai Miha ce frumoasa e Diana! Pui, pui sa nu o deochi. Super costumatie. Ia zi, cam cat costa un astfel de costum acolo, asa ca sa imi fac o idee. Pe aici inca nu am vazt asa frumoase. Super! Inca o data va felicit pentru cuarjul de care ati dat dovada luand-o de la capat in alta parte. Bia, Elvira, haideti ca sunt si tigari. De care vreti. Lungi, scurte, tari, slabe, mentolate... Numai sa venit mai des. Avem si narghilea!
Eu am avut azi ore asa ca am facut ieri de mancare. Azi tre sa fac un tort pt ziua unei fetite, fiica verisoarei mele. Inca ma gandesc cum sa il ornez sa o impresionez pe fetita. Va
si mai vin mai incolo.www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
Biaaaaa, ce noutate! Sa te "aud" pe aici...eu sper ca vei putea intra mai des, ca doar acu' ai copii mari...sau ce, te-ai facut bucatareasa?
NUUUUUUUUUUU, io-s pericol in bucatarie
tzuc apasat fetele.am vazut pozele.doamne frumoase fete ai .
broscutza ce face? ati dus-o cu voi?
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Bia, Elvira, haideti ca sunt si tigari. De care vreti. Lungi, scurte, tari, slabe, mentolate... Numai sa venit mai des. Avem si narghilea!
io vreau lungi si tari.se poate?