Mamici de Martie-Aprilie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Buna burticutze!
M-am intors de la servici, am spalat copilul si l-am culcat, am papat si acum am citit ce ati mai ciripit.
Deci doua doze pe zi la oscilo, acum ma duc s-o iau pe a doua si voi lua 3 zile. Mi-am luat 3 zile de medical sa stau in casa sa-mi revin, ca nu vreau sa ma apuce mai rau.
Sovi, mie nu mi-a zis ce lungime are colul, a zis doar ca e lung. dr. al meu n-a stat sa masoare nimic, doar lungimea bb 7,5 cm. Vineri ma duc la Iosup si o sa-ti zic toate masuratorile, ca si eu sunt nerabdatoare.
Simonette, iar mi-ai facut pofta de gogosi! dar am avut un tiramisu super bun. L-am facut cu oua crude, ca asa e reteta, n-am avut nimic pana acum, sper sa fie totul bine. Culmea, cand fac maioneza cu ou crud nu-mi fac griji, dar la tiramisu am pus 5 oua crude 
Ririan, hai ca mai ai putin si afli rezultatul, da doamne sa fie bine!
Va pup pe toate, m-am bucurat mult ca m-ati felicitat, multumesc si pt. urarile de sanatate pt. mama si socrul meu, sunt bine amandoi, se recupereaza incet-incet. N-au fost operatii grele, dar operatia e operatie...mama a avut varice si socrul hernie. Oricum, ma bucur ca n-a fost nimic grav.
Noapte buna tuturor!
Oana
13+ si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Am terminat de spalat covorul din sufragerie cu vanish 

Daca mi-a trebuit covor deschis...era numai pete, plastilina bucatele minuscule calcate in picioare, dungi discrete de carioci 
, toate din greseala facute, bineinteles!
Sfat: nu va luati covoare deschise, ca o sa regretati!
Uf...ma duc la dus, ca nu mai pot...
Oana
13+ si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ursuleata spune:
Multumesc fetelor pt raspunsuri.
Aeara am fost la un botez si nu am apucat sa vad "in pantec" si mai era si azi la 8 si acum m-am trezit. 
Astazi este ziua mea si a sotului meu. Implinim 10 ani de cand suntem impreuna si a zis ca are o surpriza pt mine. Nu mai am rabdare,, dar acum doarme de rupe patul.
Sunt foarte curioasa??????
Nu este nimeni?
+12
ririan spune:
LA MULTI ANI FERICITI URSULEATA!

...cred ca asta o sa urmeze!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!
cami33 spune:
Buna dimineata, randunici matinale.
La multi ani fericiti impreuna, Ursuleata! Sa aveti o zi perfecta!
La noi e o vreme urata rau, asa ca o sa hibernam prin casa pana la pranz cand mergem la masa la socrii mei.
Va pup pe toate si va urez o duminica linistita.
Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si
+15
Maia37 spune:
Buna dimineata somnoroase randunele,
ririan mi mi s-a spus ca voi fi sunata cand va sosi rezultatul de la Buc. si va dura 2-3 sapt. deci sapt viitoare ar trebui sa primesc rezultatul.
Ce lor care sufera de dureri de gat sa stiti ca mie mi-a dat dr.orl hexoralette N pastile si m-am uitat pe prospect si sunt admise in perioada de sarcina.O duminica placuta voua si familiei
Mihaela, mamica Andrei
13+ si
19+ cu
Vlad
ursuleata spune:
Si aici este foarte frig si ploua.
Sotul meu nu se mai trezeste si eu ma plictisesc de mor.
http://family.webshots.com/photo/2752702350102382701ydhWgh
+12
Maia37 spune:
Deja s-a racit afara si de acum ne vom astepta la temp mai scazute.Ce ma ingrijoreaza pe mine e faptul ca de cateva ierni incoace am tot racit, am facut viroza si acum am o strangere de inima stiind ca voi purta sarcina toata iarna.M-am gindit si la vaccinul antigripal dar sunt rezervata deocamdata chiar daca stiu ca este permis cel cu virus inactivat.Multa vit.C,fructe si legume proaspete(sucuri).Altceva cat mai natural pt. intarirea imunitatii voi mai stiti?Cu drag, Mihaela
Mihaela, mamica Andrei
13+ si
20+ cu
Vlad