Mamici de Martie-Aprilie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

UITATI-VA PE NATIONAL GEOGRAFIC!
PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai e putin si incepe "In pantec", ma pregatesc...
Maia, stai calma, nu ai apucat tu sa iei prea mult Para sinus. Are pseudoefedrina care poate agita bebe si sa-i supraexcite sistemul nervos; de altceva nu stiu. Si eu am stat cu mari emotii pana la prima eco pt ca atunci cand am ramas gravida am avut crampe mari, ca la ciclu, zile intregi si fiind convinsa ca vine ciclul am luat Nurofen si supozitoare cu Indometacin, de dupa ce am vazut testul intens pozitiv imi blestemam zilele. Daca bebe vrea sa fie bine, va fi. Eu ti-am zis ca sa fii precauta si sa nu mai iei de acum incolo.
Am fost azi in Orhideea dupa haine si m-am intors cam disperata. Acolo neputand proba, am fost convinsa ca nu gresesc si mi-am luat o fusta superba marimea 46 (eu inainte aveam 36!!) la care nici macar nu pot inchide fermoarul si un sarafan super dulce care cred ca maxim o saptamana ma va incapea...Ma rog, m-am consolat ca poate imi vor folosi dupa nastere, cand o sa revin la normal. Una peste alta, cu ce mai am de la nasa mea sunt cam acoperita pe iarna asta, persista problema ciorapilor care ma strang pe burta. Nu pot fara ei, sunt friguroasa, dar nici pe cei cu banda adeziva nu-i suport.
Ursuleata, eu sunt fosta mare fumatoare (asa cardiolog cum sunt). M-am lasat pe 1 ian 2007, cand un copil era doar un proiect fara termen clar, spunandu-mi ca e timpul sa schimb niste lucruri rele din viata mea. Inteleg ca fumezi? STIU ca e greu lasatul dar dupa o perioada de o luna-maxim doua, daca te tii, ajungi sa te intrebi cum de ai putut baga vreodata porcaria aia in gura; si, repet, fumam peste 1 pachet pe zi, de la 16 ani! Acum sunt dusmanul de moarte al fumatului. Si ce motivatie mai buna decat minunea aia din burtica poti avea ca sa nu o intoxici?
Gata, pa, revin mai tarziu

naty 15+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

dragele mele...
am tras o sperietura,am vrut sa intru sa scriu si mi-o venit un mes ca accesul la forum mi-a fost restrictionat.ce vroiau sa-mi zica?bine macar ca ma reusi sa intru si sa va scriu.acum ma duc sa citesc ce ati mai scris ca am vazut un alt capitol la orizont.
va pup pe toate si va doresc un week-end placut!!!!!!!!!!!!!!!!

diana_g 21+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna seara, dragelor.
Eu inca nu am reusit sa va prind din urma, desi azi am citit de la pag 9 pana la 19 din cap anterior... si am luat si notite (deh..memoria...hormonii..) ca sa pot sa scriu si eu cate ceva legat de ce ati mai vb voi. Cum nu am terminat de citit, va scriu maine.

Am intrat doar la ac pagina si de aceea am un mesaj pt Naty:
Ciorapi speciali pt gravide (cu croiala speciala in fatza, pt burtica si fara cusatura pe mijloc) am vazut in SIR (pasaj Lujerului) la magazinul cu articole pt gravide. Costa 20 lei noi perechea. Tot de acolo mi-am luat si eu 2 perechi de pantaloni de gavida, din reiat, cu partea de sus de bumbacel, cu un elastic cu gaici si nasturel ca sa poata fi ajustat, niste modele f dragutze, nu plictisitori - cu 150 lei perechea.

Elara
17+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

seara buna si noroc!
intrasi si io ca fac o pauza ( nu de pishu, doar sa ma recreez).
Aprope is gata cu proiectu' sic sic,si-mi pare rau ca vineri m-am dat cu capu de pereti, am si acu urme.

MA incearca o raceala si offfff! ce mari sunt paracetamoalele.

Ela, ma bucur ca nu am cedat in fata insistentelor tale de a-mi lua jobul, uite asa!Simonette multa sanatate prietenei tale si bb-ului ei, incurajeaz-o cat poti pt ca un psihic scazut nu-i face bine , noi iti dam energie sa o incurajezi.
Ririan iti dresc sa ai rabdarea necesara si rezultatul sa fie cel mai bunBafta!

IOANA,OLGA SI OANA felicitaRI PT BEBITZII VOSTRI!

Pup una randunica Cory, bafta cu proiectu tau inca o data si sanatate maxima tatalui tau.

Salut din zbor pe Ela, RAlucile, Naty, ElaraSovi, Cristina, Chris,Kya, Kitzy,Delphin(nu facusi pauza de circuit?) , Simo, Clau, Laly( pe unde esti?), Mami papicioasa(tu mai esti la noi pe creanga?), Blankar ,Mihutza,Serry,Olga,Maia,DAna,Diana, si restul la voi toate .

daca mai imi aduc aminte cate ceva revin , acu merg ca iar a trecut pe la mine spondiloza.

vA UREZ NOAPTE BUNA SI AVETI GRIJA DE BB-ei!

Giani 20+ sau ?
oare ce aduce barza-n cioc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Au fost faine filmuletele de pe National Geographic
Acu ma uit la Andrea Marin si nu m-i se pare ca s-ar fi ingrasat 30 de kile voi ce ziceti?

blankar18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

ririan sa stii ca si eu mi-am pierdut rabdarea asteptind rezultatul amniocentezei si au trecut 2 saptamani.Abia astept sa scap de emotiile astea care au pus stapanire pe sufletul meu.
ursuleata la primul copil am lasat tigarile imediat cum am aflat ca sunt insarcinata iar acum la a doua sarcina am lasat tigarile fara sa stiu ca sunt insarcinata neplacandu-i lui bb
natynic multumesc mult
Va pe toate

Mihaela, mamica Andrei 13+ si 19+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna .......
AM intrat si eu sa va salut si sa le felicit pe randunicile care au aflat sexul bebeilor Ioana, Olga Si Bubu.sa fie sanatosi prichindeii din burtica!!!!!!
Am incercat si eu sa-mi fac cont pentru album de poze si am reusit decat pe jumatate,mai incerc sa vedem ce iese.
Simo tu ai facut gogosi iar bunica mea am pus-o sa-mi faca placinta cu mere.Este delicioasa!!!!!Gogosi nu indraznesc sa o pun sa faca ca nu se stie cum scapa ligheanul din mainile mele.

IRINA
+14 Antonia

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

MAIA sper sa ne fie rasplatita asteptarea si sa fie bebeii sanatosi!Tie cand ti-a spus sa suni pt. rezultat?

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

haideti ca m-am chinuit sa pun niste poze sa faceti cunostinta si cu mine, sper ca ma resusit.Asta imi veti spune voi maine dimineata.
Scuze pentru poza care este invers dar nu am mai stat sa vad cum trebuie sa modific, ca deja ma doare spatele.Cum nu-mi mai aduc aminte, ca am scris la servici, pe o agenda, cum se scrie prescurtat -poze- tot carnatul asta.
Va pup, noapte buna!!

IRINA
+14 Antonia

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput