Mamici de Martie-Aprilie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Oana-Bubu, multa sanatate, ai grija de tine si puiutii tai!
Ioana, poza in care zambeste bebe David e MORTALA, iti vine sa pupi calculatorul!
Voi luati deja mobila...La mine sunt inca doar ganduri, idei, iar sotul nu vrea de superstitie sa discutam nimic si a zis sa nu carecumva sa cumpar macar vreo hainuta...
Flori, ia Paracetamol, dar maxim 2 pe zi si nu mai mult de trei zile consecutiv si iti recomand ceai de lamaie (pur si simplu fierbi lamaie!), mie mi-a prins tare bine, chiar daca inca nu sunt restabilita complet, dar eu totdeauna o lungesc cu racelile. Ai grija!

naty 15+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Neata burticute!

Va multumesc mult pt. gandurile voastre! mai stau o ora si plec la servici , e innorat si frig si nu am chef sa ies din casa...dar ce sa fac?
Ma doare si pe mine putin in gat si ma furnica pe nas. Am baut ceai cu lamaie, inca n-am luat pastilute.

Ioana, sunt foarte frumoase pozele cu bb! Si eu am vazut ieri o fatuca mica, dar nu mi-a facut poza :(

Cristina, poti sa-i dai seara o doza de nurofen, mai alina durerea si gel pt. gingii. Of, bine ca noi am scapat de dinti si toate maselutele, ca stiu cum e!

Fetelor, pot sa iau si eu Oscilococcinum? Ii dau lui Vladut si parca as lua si eu sa nu ma ia mai rau raceala...

Oana 13+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

IOANA,OLGA si OANA,sa va traiasca bebeii,sa creasca mari si frumusei!se vede clar,ca soacrele mari conduc in continuare...

Simo,mamica lui David, 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Felicitari Ioana.
Sa-ti traiasca puisorul frumos foc.

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

BUBU05,pti sa iei linistita Oscilococcinum,iti face bine,nu este nici un efect advers ptr bebe!de asemenea,daca te doare gatul poti sa iei Belladonna ch5 sau ch9 cate 5 granule,inainte cu jum de ora de masa,sau 1 ora dupa!si eu am fost racita rau,ma durea gatul,aveam febra si cu medicamentele astea homeopate mi-a trecut repede!multa sanatate !

Simo,mamica lui David , 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Bubu - eu stiu ca se poate lua Oscilo in sarcina. La Vladut nu pot sa-i dau Nurofen si nici Panadol, pentru ca face reactii alergice la acestea. Probabil la colorantii din siropele. Ii pun supozitor de Efferalgan ca la asta nu are nimic si Dentinox (Calgelul nu-l ajuta), dar si Dentinoxul are efect de scurta durata, asa ca rabdam, ce sa facem.

Mami 14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Simo ai aici povestea pe care ne-a dat-o Cory sa o citim, sper sa fie asta si sa nu gresec, ca de o ora stau si caut linkul

19+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Raluca, esti o dulceatza! Tocmai am gasit-o si eu ca am luat capitol cu capitol si la capitolul 19 am gasit-o! Iti multumesc din inima ca te-ai preocupat!
Fetelor, nu mai e cazul sa imi dati linkul respectiv...l-am gasit si mi l-a dat si Raluca...va oricum!

mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Fetelor, fumeaza careva?
Sau ati fumat?

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cristina, ce nasol ca e alergic la ele...si eu tot Dentinox ii dadeam, e mai bun, dar de scurta durata...

Ma duc sa iau un oscillo, bine ca mi-ati zis!

Simonette, sanatate multa prietenei tale si bebelului!

Abia astept si eu saptmana cealalta la masuratori, ca parca stau ca pe ghimpi!

Edit: Cate tubulete de oscilo sa iau pe zi? Unul e suficient?

Oana 13+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput