Mamici de Martie-Aprilie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Clau e frumos lila... oricum mie mi-ar placea si o nuanta de piersica, ceva portocaliu, asa pastelat...

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Clau eu ti-am dat o idee, putin mai sus, du-te si citeste!!

IRINA
+15 Antonia
poze
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

clau - de ce nu incerci sa intri in paint, sa iti faci acolo 4 pereti si sa combini culorile...altfel se vede negru pe alb cum e vorba aia, si cred ca asa ai vedea singura ce combinatie de culori ti-ar place cel mai mult...si ai putea sa ii ceri apoi si parerea lui Razvanel

19+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

clau eu zic ca daca faci fiecare perete alta culoare, prea o sa iasa carnaval. Mai bine faci 2 culori, si poate nuante diferite.

Atmosfera poti sa o inveselesti cu niste perdele mai fistichii, sau cu niste poze puse pe pereti.

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Irina, ma bucur ca te-ai gandit sa faci peretii colorati! Abia astept sa vad poze cu rezultatul. Eu inca nu sunt hotarata la culori, dar ma bucur ca mi-ai impartasit ideea ta.

Raluca, o idee foarte buna, o sa intru in paint si o sa fac niste combinatii. Multumesc tare mult.

Kya, de-asta mi-e teama si mie, sa nu fac carnaval! Nu vreau sa fie deloc suparator la ochi tocmai pentru ca este dormitor si atmosfera trebuie sa fie foarte calma si odihnitoare.

Multumesc foarte mult de sfaturi dragelor si o sa va tin la curent cu ce fac.

CLAU 21+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Clau, nici eu nu sunt hotarata, am zis ca ma gandeam sa ii fac asa.Dar bine ca ai deschis subiectul, ca poate asa ma gandesc si eu mai bine cum as face.Iar daca sunt culori pale, eu nu prea cred ca o sa iasa carnaval.SI eu oricum am sa incep operatiunea asta prin februarie,nu acum.Ca abia ce am terminatd e renovat casa,si nu vreau sa mai aud de lavabil si altele.....
O sa ma duc sa colind si eu magazinele sa vad ce mobila iau pentru bebe,poate pui si tu o poza cu ce ai cumparat sa ne inspiram si noi.

IRINA
+15 Antonia
poze
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Ralucas, tot ce pot sa-ti spun este ca esti o scumpete de mamica... felicitari pentru gandul bun pe care l-ai avut ... iar daca si celelalte mamici fumatoare vor avea de invatat ceva din asta, eu iti dau toata libertatea sa redeschizi subiectul asta si de o mie de ori ...

clau eu zic totusi sa ramai la ideea de a combina nmai multe culori pale, asa cum iti spuesem in mesajul anterior si sa combini treaba asta cu ideea lui bitzucare zicea ceva de niste tapet special pt camerele de bebei, pe care sa-l pui de jur imprejur ca pe un brau ...sau, in functie de modelul pe care-l gasesti la tapetul asta, poti zugravi 3 pereti intr-o singura nunata , iar pe peretele cel mai expus, poti desena un curcubeu f lat, cat sa ocupi un perete intreg ...

eu spre exemplu am camera crem si asa o voi lasa ... acolo a fost de fapt dormitorul nostru dar cum bebe are prioritate, il vom muta acolo ... asa ca va ramane camera crem complet, patutul il voi face dintr-un lemn inchis la culoare , in forma de caruta, la care voi prinde un calutz mare maro ... sper sa gasesc lenjerii de patutz, perdelutza, covor si corp de iluminat, ceva cat mai vesel , in culori verde-portocaliu, si asta indiferent de sexul lui bebelache ... eu oricum am o problema cu rozul la fetite si bleoul la baietei asa ca ... toata camera o voi decora cu animalutze domestice din plus + niste bonusuri de ursuleti maro, ca avem tare multi si tare frumosi mai sunt...mai ales Gudurel, care are grija toata ziua de gargaritza mea iubita ... ok, recunosc, am luat-o razna ...

mami_papatot 16+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Irina, eu am luat doar patutul pe care-l pun in dormitorul nostru, perioada de inceput o sa o doarma cu noi in camera. Mai tarziu amenajez pentru copii dormitor separat, deocamdata nu, caci si Razvanel a stat initial cu noi in camera si apoi i-am aranjat separat. Patutul l-am luat in culoarea mobilei noastre, este din lemn, cu sertar de depozitare, cu rotite sa-l manevrez usor si reglabil pe mai multe nivele in functie de varsta lui bebe.
Deci, peretii vreau sa-i decorez pentru noi, nu pentru bebe, de-asta mi se pare dificil!

CLAU 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

pai mai claule, de ce nu zici asa? daca vreti camarutza decorata pentru voi ... se schimba povestea ... eu raman setata pe combinatia crem - wenge ... asa am toata casuta ... si mi se pare tare linistitoare ... la mami acasa am facut la fel in vara asa si a iesit super ... eu zic sa mergi pe crem si sa dai chicul cu perdele si draperii deosebite, eventual o galerie de fierforjat ceva ... asa cum spunea si kya... una e la camera de cuori unde chiar e indicat sa fie cat mai veselit si alta la oameni mari ... au ai dat in mintea copiilor?

mami_papatot 16+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Pai Mami, cred ca am dat in mintea copiilor caci nu-mi iese din cap ca vreau dormitorul putin mai colorat . Dar putin, nu mult! Sper sa nu-mi dau apoi pumni in cap daca nu-mi place ce iese! . De fapt, poate pumni nu, dar trebuie sa pun mana iar pe trafalet !

CLAU 21+

Mergi la inceput