Mamici de Martie-Aprilie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
ririan spune:
MIMONIX, multumesc pt. aprecierile la adresa fetitelor si pt. ca te-ai gandit sa ma incurajezi;numele la fetite sunt la origine in parte arabe,sotul meu fiind jordanian.Fetelor, astazi nu am mai rezistat si cu toate ca doar maine am 2 sapt. de la amnio am sunat la laborator dar mi-a spus ca sunt in lucru si sa incerc la sfarsitul saptamanii,doamne ce greu trece!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!
mimonix spune:
Revin..vad ca am stirnit emotii..scuze, n-am vrut.Am fost doar sincera si asta pentru ca s-a pus o intrebare la care nu au raspuns decit vreo doua fete, nefumatoare amindoua.N-as vrea ca prin tacere, care mi-era f laindemina, a las impresia ca "nici usturoi n-am mincat...stiti voi".Nu ma supar pe nimeni care ma combate, pentru ca fiecare are dreptul la o opinie si are dreptul sa aleaga ce face cu viata lui.
Sunt doua aspecte diferite aici:
1.Cum afecteaza acest obicei copilul, lucru de care ma tem si pentru care ma autocondamn uneori si sper din tot sufletul sa se termine cu bine totul.Din pacate, nu reusesc sa renunt nici chiar in aceste conditiisi din acest punct de vedere apreciez reactiile voastre ca fiind mai mult decit corecte si nu ma supar Doamne fereste.
2.Fumatul in general si modul in care cele doua tabere fumatori-nefumatori disputa chestia asta si aici as avea multe multe lucruri de spus dar nu e nici locul nici momentul .In principiu sunt un om care ii respecta pe cei din jur care cu adevarat merita respectati si de cind lucrez, lucrez tot in companii mari in care se fumeaza AFARA, nici macar in cladire.Iar cind merg la prieteni nefumatori acasa desigur le respect dorinta si ma abtin...e si normal.
Deci, sa nu amestecam lucrurile va rog ca intre fumat si nesimtire e totusi cale lunga....
Va pup si va rog sa nu dati prea tare, ca am deja vinatai
Simona,mamica de Teo (14 ani) si poate 20+
clauclau spune:
Sunt total de acord cu cele spuse mai sus, FUMATUL ESTE NOCIV PENTRU BEBE. Si am si un exemplu clar ( dar bineinteles ca pentru fumatoare nu este deloc clar ). Cumnata mea a fumat la amandoua sarcinile in ciuda noastra care ne tot rugam de ea sa incerce macar sa le rareasca, daca nu chiar de tot si tot asa spunea si ea ca nu s-a demonstrat ca este asa de rau, ca atatea mamici fumeaza si au copii sanatosi. Fals, nu este adevarat! Din pacate , nepoteii mei sunt mai tot timpul bolnaviori, nu trec 2 saptamani fara ca ei sa raceasca, imunitatea lor este egala cu zero. Dar crezi ca recunoaste ca ar putea fi din cauza nicotinei pe care le-a dat-o in timp ce erau in burtica? Nici gand, niciodata n-ar recunoaste asta din pacate. Si nu este doar cazul ei, toate mamicile care fumeaza gandesc asa, ca nu-i chiar asa de rau pentru bebe!!!!!
Sper sa nu te superi pe noi Mimonix, nu este nimic personal, doar luptam impotriva fumatului ( macar la bebei). Decizia oricum este a ta, nimeni nu-ti poate impune nimic, faci dupa cum iti dicteaza inima!
CLAU 20+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
bitza037 spune:
Buna dimieneata dragi randunci!!!
Pucca si Ralucaspm va urez si eu la multi ani si sa aveti parte numai de bucurii!!!!!
Gbutucica, merci de spijin dar tot nu am reusit sa fac, am incercat si nu-mi iese, si nu stiu unde gresesc, cred ca si acum la semnatura o sa am aiurea dar am vrut sa vad.Am notat pe o hartie cum mi-ai zis si tot nu merge.IN agenda nici atat nu mai gasesc.
Zoze imi pare rau de cele intamplate, bine ca nu a fost mai rau.
Simo unde esti???
IRINA
+14 Antonia
[url=http://bd.lilypie.com/dWtmp3.]sufletel[/url]
Kya spune:
mamica mancacioasa
la eco erau toate masuratorile foarte in regula, dar mi-a spus ca oricum facem TT, ca sa fim siguri. Cred ca il face cu toate pacientele lui, ca o metoda suplimentara de siguranta.
Eu ma duc la control pe 6 noiembrie, si atunci o sa imi dea probabil trimitere.
Si Victor era mai mare cu vreo 5 zile dupa masuratori, dar nu l-am intrebat inca nimic de DNP. S-ar putea sa se mai devanseze si la noi.
Zoze ii urez prietenei tale numai bine, si sa aiba multa grija de ea. Slava Domnului ca sotiorul traieste!
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Fetelor, am emotii mari pentru maine, ce ma fac?
CLAU 20+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
bitza037 spune:
Uitasem sa schimb semnatura, si sa-i urez lui Lyvy bun venit in Odiseea randunicilor!!!Cred ca stii regula , care tot au mai spus-o fetele, fiindca ai zis ca citesti:sa scrii repede 10 mesaje ca spoti scrie in timp real cu noi.
Caluclau stai de vorba cu noi ,ca sigur te vom incuraja si gata s-a rezolvat problema.Nu mai stresa copilul!!!!CA iei nana...!!!!
IRINA
+15 Antonia
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
Kya spune:
Clau iti spun eu ce faci - ni le dai noua si pentru ca noi suntem multe, sa vezi cum se disipeaza...
mamica emotionata
Si eu am emotii mari pentru urmatoarea eco, dar mai mult astept starea aia de bine si plina de endorfine pe care o sa o am dupa eco...
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
sovietica spune:
bitza, parca trebuiau sa fie ghilimele de o parte si de alta a linkului.
dupa modelul dat pe DC:
[ url="aici scrieti adresa web a albumului de poze" ]aici scrieti textul care va aparea in mesaj in locul linkului[ /url ]
Aveti grija la spatiile goale (blank-uri) intercalate intre cele doua rinduri de paranteze patrate, intocmai pentru a vedea cum trebuie scrisa formula
sovi 13+ saptamani cu Sasha (de la Alexandru)
pozici
chris spune:
In nici un caz nu este aici locul pentru o disputa anti-fumat, este un forum special pentru asa ceva, este vorba despre un bebeu care nu are nici o vina si a carui mama spera ca nu va pati nimica -dar te intreb mimonix: ti-o vei ierta vreodata daca din cauza fumatului tau bb va avea de suferit?
si te mai intreb ceva: pentru ce mai faci amnio si tt si alte si alte analize, daca nu poti elimina ceva rau care NUMAI DE TINE DEPINDE? restu care nu tin de noi, incercam sa ne ferim, sa facem ce putem, dar daca sunt lucruri pe care le poti evita : DE CE SA RISTI???
edit: si aici am incheiat cu acest subiect care pe mine personal ma scoate din minti
Cristina 14+ si Mara(4 ani si juma')