Mamici de Martie-Aprilie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

La multi ani Raluca!!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si voinica.
Mihutza, noi ne-am hotarat dar sa vedem daca ramanem asa.

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

sau ???
Eu cand o sa aflu ca nu mai am rabdare...

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata dragele mele,
Eu am o stare de indispozitie totala, si o tin asa de sambata seara....ufff, sa treaca mai repede

RalucaPSM - La multi ani! Sa iti dea D-zeu multa sanatate , iubire, si noroc , tie si familiei tale si inca o data La multi ani si tot ce iti mai doresti tu!

Ma duc sa citesc dim urma si revin

19+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gata, v-am citit - Doamne, muuuult mai scrieti...

Mea culpa, ca nu mi-ai sarit ochii si pe ziua de ieri LA MULTI ANI Pucca, tot ce-ti doresti, sa fii o mamica sanatoasa si fericita. !!!

Felicitari Olga si Ioana pentru printesa si print!

Acum ca m-am "updatat" cu stiri, pot sa ma apuc linistita de lucru

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neata! pe vremea asta noi randunicile tre sa fim la caldurica.
va doresc o sapt usoara, cu vesti bune si colorate si bafta!

La multi ani cu fericire !RalucaPSM, sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

va pup din zbor ca brrrrrr ce frig e, si nu pot sta intr-un loc.

Giani 21+ sau ?
oare ce aduce barza-n cioc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE, PUCA SI RALUCA!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

LA MULTI ANI, PUCCA Si RALUCA!!! Sa fiti fericite alaturi de cei dragi voua!Si sa va dea Dumnezeu numai bucurii si impliniri,bebelusi sanatosi si voiosi!va

Simo,mamica lui David, 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

]Ursuleata, La Multi Ani de casnicie! si sa va iubiti cel putin la fel de mult si la aniversarea de 40+ de ani.
Pucca, Raluca, sa traiti, sa infloriti! La Multi Ani si sa fiti iubite!
Mihutza, pup sa vina cheful!
Naty, nu inteleg de ce n-ai putut proba hainutele acolo la orhideea? Si mai ales nu inteleg de ce nu te-ai dus repejor cu ele inapoi, ca nu imi imaginez vreun magazin de acolo care sa nu coopereze la schimbarea situatiei.

Baaaaiii ce vreme!
Ploua, ploua, ploua
Vreme de betie -
si s-asculti pustiul,
Ce melancolie!
-o poezie sa va inveseleasca :)))

sovi 13+ saptamani cu Sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata pufoaselor si La Multi Ani! pentru Pucca si Raluca! Sa aveti parte de tot ce va doriti voi mai bun si mai frumos pe lumea asta + un bebe sanatos bonus de la mine!

De luni de cand nu am mai intrat ati ciripit ceva, ba as zice chiar mai mult decat de obicei ... se vede ca va aduna vremea rea pe la cuibulete! Din ce am apucat sa vad, s-au inmultit carucioarele colorate, motiv pentru care nu pot decat sa va felicit ... eu m-am programat la eco la Dr. Parvu pe 29 oct (nu era in plan dar vreau si eu sa vad ce asunde bebe intre picioare)asa ca astept cu maxima nerabdare fericitul eveniment ...

trebuie sa recunosc ca in week-end si chiar si acum cand scriu am fost putin ingriorata, pentru ca am simtit ca o tensiune in burtica, si ceva intepaturi, ce-i drept foarte firave dar care s-au repetat la interval destul de scurt! Plus ca de sambata am o durere de cao non-stop care pare ca nu vrea deloc sa ma lase ... nu stiu ce se intampla...sper sa fie totul in regula cu bebe ... ca sa nu mai zic ca mie acum vreo 2 saptamani mi s-a parut ca misca vreo 3-4 zile la rand si acum nimic ...

mami_papatot 16+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Buna dimineata si La multi ani sarbatoritelor!
Multa sanatate si fericire si bucurii de la copii!
Ursuleata, La multi ani si tie pentru sarbatoarea care a avut loc in week end! Sper ca v-ati distrat bine
Ursuleata,eu fumez.Asta e, stres sau fum...proastele obiceiuri ori nu trebuie capatate deloc ori renunti la ele de buna voie , dar nu intr-un moment ca asta ca sa dai in alte alea.Ma rog, parerea mea.Din tot ce am citit eu despre asta, nu rezulta ca sunt riscuri f mari si sper asa sa si fie.Doctorita mi-a spus sincer ca nu s-a demonstrat clar niciodata ca exista implicatii si riscuri suplimentare in cazul in care mama este fumatoare.Sigur, parerea asta ar putea fi condamnata de toata lumea si recunosc ca mie mi-a convenit si de aceea "defilez" cu ea.Oi vedea cum o fi...Din punctul meu de vedere, e atita poluare in jur si sunt atitea chimicale daunatoare in alimentatie incit nu inteleg deloc campaniile astea antifumat.Nu inteleg de ce mirosul de cirnaciori prajiti amestecat cu cel de pateuri si usturoi de la shaorma ar fi mai putin deranjant decit fumul de tigare...mie una imi face rau mirosul acela amestecat din mijlocul marilor supermarketuri.Si imi fac rau mirosurile dulci de parfumuri, f raspindite si ele.sau mirosul greu de transpiratie, f des intilnit in tara noastra draga.Din pacate, toate astea nu sunt interzise....cu tot stresul si greata pe care le produc!
In fine, sunt capabila sa accept ca ar fi fost mai bine sa nu fumez, dar sper din tot sufletul ca acest prost obicei sa nu-l afecteze pe bebe
toate rindunelele

Simona,mamica de Teo (14 ani) si poate 20+

Mergi la inceput