Mamici de Martie-Aprilie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, am facut gogosile cu iaurt....insa nu s-au umflat deloc...le-am pus cu lingura la prajit si au ramas subtiri, ca un aluat tare si plat...parca sunt clatite mai groase si atat Am gresit ceva la ele?...nu-mi dau seama! Help! La gust sunt bune, le-am prajit la foc mic, dar parca a ramas coca aia...nu sunt umflate si gata!

Oana 13+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Seara buna,
Pucca LA multi ani cu fericire , sanatate si sarcina usoara pan la capat!!

Alina , frumosi sunteti , tu fata in poze, ma gandesc ca si in realitate. LA multi ani pt ziua de azi , sa aveti numai bucurii impreuna si sa fiti fericiti alaturi de bb
Simo27 , vreau si eu acolo la zapada ta sa ma plimb prin iarna.
Roxana sa stapinesti sanatoasa masinutza, si sa nu ai parte de evenimente neplacute
Cami si dr meu mi-a recomandat sa nu fac antigripal in sarcina.

Oana , sa te faci sanatoasa cat mai rpd. , daca e vb de gogosile A la Simonette te intreb daca ai pus drojdie? de nu au crescut, da bine ca-s bune la gust(pofta la fasolica , si io am ....)
Diana bine ai facut ca nea-i salutat,pup la tine

Ririan , sper sa mai ai un pic de rabdare , eu sunt alaturi de tine si sa treaca timpul mai rpd te dulce si bafta
Maia si tie iti urez bafta! si te pup

CRistina stai usor ca la voi la Cluj e iarna acus, ia sa vezi

oare cine intreba de cum se prescurteaza denumirea in poze ? ..... ma duc sa citesc si revin cu informatii?

pana atunci va pup pe toate toate din stol ma INTREB OARE PE UNDE UMBLATI??????pupici apasati

Edit: sa scriu IRINA am SAruncat un PM la tine in ograda cu raspunsul la intrebarea de la pag 5.

Giani 21+ sau ?
oare ce aduce barza-n cioc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

merci mult de tot gbutucica.
O sa va povestesc maine ce frumos a fost azi

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Salutare fetelor !!!!
Sa stiti ca intru in fiecare zi pe forum, si-mi zic ca am sa scriu, dar mereu o las pentru mai tarziu, asa ca acuma m-am hotarat sa mai zic si eu ceva.
Sunt foarte incepatoare si nu prea stiu cum sta treaba pe-aici.
Vineri seara am fost si eu la eco 3D, si am aflat ca e fetita, doc mi-a zis cu o probabilitate de 80 %, dar eu vreau sa cred ca e asa, oricum la
21 sapt, zic ca ar trebui sa fie clar .
Eu si sotul meu ne dorim fetita, asa ca Doamne ajuta !!!
Pt fetele care se intreba daca sa faca vaccin antigripal sau nu, eu zic ca nu merita, raportul beneficiu-risc e prea mic, si nu are rost sa faceti experimente pe voi. Gripa, ca boala e destul de rara, nu trebuie sa se confunde cu virozele respiratorii sau raceala, asa ca aveti grija de voi si bebe !!!
Intrebarea mea pt mamici de martie, ce analiza va faceti in aceasta perioada, 21 sapt, ca vreau sa compar cu ce am facut eu !!!!
Va pup pe toate!!!!

21 sapt, cu IRIS MIRUNA ( ce parere aveti de numele ales ????)

livi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

se vede ca e duminica,nu e nimeni pe aici.sa vezi de maine, ca nu mai pot tine pasul cu ciripeala..
sper ca ati petrecut bine week-end-ul asta.eu am fost in oras ca a fost "sarbatoarea castanelor".a fost frumos.am mancat castane coapte la jar,un fel de gogoasa cu nutela(stiu,stiu ca nu e bine),mi-am cumparat o pijama foarte draguta,albastra cu niste ursuleti,am vazut un spectacol dat de niste actori ambulanti.mi-a placut,chiar daca era frig.
acum va las ma duc si eu la somnic.
noapte buna,randunici!!!!!!!!!!!!!!

diana_g 21+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza dragelor!

sunt total lipsita de orice chef... ma duc sa citesc din urma poate ma mai inviorez!
pana una alta sa aveti o zi buna!

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimineata randunici,

inainte sa citesc din urma, postez repede ca sa-i spun prima Ralucai LA MULTI ANI! . Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, iubita, inconjurata de copii, si sa mai fii si norocoasa cu caru'!!!

si un maaaare buchet de !

Acum am duc sa citesc ce ati mai tot ciripit, si ma intorc.

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Buna dimineata si o saptamana frumoasa!!!
LA MULTI ANI, RALUCA!!!!Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
In Bacau este o vreme ingrozitoare, asa ca azi voi sta la caldurica acasa cu maimutica mea care iar este racita si a chiulit de la gradi.
Va doresc o zi frumoasa, in ciuda vremii de afara

Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza Randunici!

LA MULTI ANI RALUCA!!!

Mami 14+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

hai sa incep:
In primul rand sa felicit niste randunici: Pucca si Ralucaspm sanatate multa, si voua si bebicilor si multa fericire!
Ela mie imi place Matei si Ianis, dar cum s-a mai zis depinde cum suna cu numele de familie.
Sovi bravo ca ai scos la cale problemutza cu Sasha
mi-as dori sa fiu si eu in Buc sa particip la diverse evenimente, dar uite ca nu e cum...
Clau pt maine!
Blankar, Ursuleata e bine ca v-ati inteles cu jumatatile la numele bebicilor!
Naty imi plac amandoua, dar parca tot Maria e mai frumos...
Simo, Diana
Cory imi plac si numele alese de tine... si mie imi place Elena (e si mama), dar lui nu prea...Dragos e nepotzelul, iar Stefan la fel el nu vrea sa auda, dar mie imi place... succes si cu proiectul!
Bitza frumos vis!
Olgutza felicitari pt bebelina sanatoasa si zambareatza!
Ioana sa iti traiasca flacaul, sanatos si voios!

trimit acum mesajul, o sa revin dupa ce fac ceva trebi pe aici (si citesc noul capitol)...si poate imi vine cheful... randunicile!

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput