Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 (242)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello, noi acum ne-am trezit,pana la urma m-am culcat si eu langa Diana.A mancat ce i-am scos din supa,adica bucati de conopida,morcovi,orez si cartof (am bagat unul special pantru ea)
ASTERY ma bucur mult ca se simte binisor Razvan,mie inca din poze mi se parea ca nu arata asa bolnav in spital,ciudat, dar parea ca se simte bine acolo.Despre chestia cu bioenergia tare ma bucur ca ai dat de tipa aia si te-ai convins singura ca asa ceva i-ar face foarte bine pe langa tratament.
INGRID baga mai si tu cacao,da' tu iti menti sanatatea si silueta in cel mai bun mod .

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Diana vorbea cu mami si tot zicea de MIAU,Si mami a intrebat-o "cu cine vine miau?." Diana a raspuns: NENEA ACOLO CAMELA MALK ANA (Ana=Anda).Si a intrebat-o "vrei sa mai vina la tine?." Raspuns" DAAAAA! ANDOOOO haideti de Craciun la botez iar cu masina ,nu cu avionu', ca uite ce va asteapta Diana .
Ma apuc de munci,ca Dia merge afara cu mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, nu stiu cum o sa facem da' copiii nostri trebuie sa se intalneasca musai. Diana este o mare vorbareata si-i trebuie intalnire cu polul opus, mutulicul sectei. Haha, abia astept. Da, am crezut de la bun inceput in bioenergie, asa cum cred si-n homeopatie s.a.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Ha ha ... stai ca daca se rezolva problema,poate cine stie ce surprize iti rezerva,poate trece la polul opus si-o fi super vorbaretz.Vad ca la agatzat gagici e in frunte A ratat vreo fetitza din zona la pupat? La partea a doua,suiti-va in masina si haideti incoa Poze cu porumbei ca sa te stimulez ,n-am da' o sa ma gandesc cu ce te-as putea momi la asa distantza

Mergi la inceput

Mai, n-am vrut sa va mai zic ,da' iar mi-a dat Diana niste emotiii azi I-am zis ca o sa vina nenea sa repare masina de spalat si in timp ce il asteptam,eu lucram,ea se juca si tot mai vorbea aiurea.Printre care la un moment dat zice si VINE NENEA si s-a oprit,s-a uitat la mine cu o mutra ghidusa si zice P..A TATI P..A NENEA dupa care a inceput sa rada Eu cred ca ma albisem la fatza,deja imi si imaginam ca vine ala si asta incepe sa strige asa ceva prin casa I-am zis sa nu mai spuna asa ceva si n-a mai zis deloc,dar va dati seama cum am stat ca pe ghimpi,cat a lucrat ala ... Na si cu vorbitul asta,avantaje si dezavantaje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

quote:
Originally posted by monica70
Printre care la un moment dat zice si VINE NENEA si s-a oprit,s-a uitat la mine cu o mutra ghidusa si zice P..A TATI P..A NENEA dupa care a inceput sa rada Eu cred ca ma albisem la fatza,deja imi si imaginam ca vine ala si asta incepe sa strige asa ceva prin casa

Vaaai, ca mor de ras!!! Este teribila Diana, mai Moni! Sa te tii de acum incolo...
Ia sa te gandesti cu ce sa ma momesti, poate reusesti (ce de-a rime ).
Gata, am facut si tratamentul, a miorlait putin, dar nu de durere, ci de alintat, ca nah, baietu' mamii...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Da mai, e de ras,numai ca nu-ti mai vine sa razi cand te trezesti asa brusc in situatie Culmea e ca de cate ori a zis, a fost doar in prezenta mea (de vreo 3 ori) sau a lui mami (afara) ,Ghitza zice ca el nu a auzit-o niciodata.
Ce sa va zic ce prostii face p-aci,se catzara pe manerele de la dulap,ca la paralele,n-o asculta deloc pe mami.A gasit niste sosete rosii de-ale mele si le-a pus singura de zici ca e Motanul Incaltzat Imediat bagam in actiune aspiratorul,facem bagajele si la buni la nani cu ea.I-am bagat la spalat orataniile cu care doarme si a vazut ca nu-s,tot se plimba prin casa si intreba UNDE BAU? UNDE LEZTU? A trebuit sa i le arat pe calorifer unde-s puse la uscat,o sa i le dau asa cu ea ca s-au mai zvantat.DINO cel mare ramane loco.

Mergi la inceput

S-a intors acasa cu un balon urias primit de la o tipa tanara(necunoscuta) ce astepta autobusul.Cand am intrebat-o de unde l-a primit a zis:A DOANA! Deci presupun ca arata bine imbracata,de i-a zis doamna,ca in rest zice tanti...
Cand s-a intalnit mami cu o fosta colega ce purta batic,Diana a zis TUTSI - deci tushi (= matusa),ca matusa-mea poarta batic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara

Fetelor am fost la targul de turism si ne-am intors cu 15 kg de reviste si oferte ...

Acum urmeaza sa ca sa le pot citi si selecta ceva calumea.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Bree toata lumea e la fugareala de WE?
URSULINO asa scurt?
Eu am bagat nasul la niste site-uri cu jucarii,da' n-am vazut nimic fain.Vreau sa ma uit acum si la Quelle ca am vazut intr-o revista de-a lor un cortuletz dragutz,poate depistez si altceva ... numai sa nu ma trezesc cu comanda venita dupa sarbatori, ca sunt intarzaiati rau

Mergi la inceput