Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 (242)
Raspunsuri - Pagina 5
maraki spune:
Yammi Bianca
Distractie placuta 
Moni pai atunci de ce ingrasa cacaoa?
Vai nu am nici un chef dar astazi trebuie sa il vad pe Giuseppe
I-am lasat dimineata bilet ca ma duc dupa o parte din salariu, asa fac mereu de altfel, nu se schimba data
Sper sa nu inceapa iar ca azi jumate..bla,bla,bla....special am scris ca am nevoie de toti sa fac niste cumparaturi
Tare mult ma deranjeaza sa ma justific pe banii mei ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
asteryaro spune:
Bianca, daca mai faci O SINGURA REFERIRE LA MINE, jur ca vei avea restrictionare pe viata aici pe forum. Respecta cel putin faptul ca am o problema si ca nu mai am nevoie de inca una in plus. Sa-ti fie rusine ca nu poti sa-ti tii gura. Nu-ti raspund nu fiindca nu inteleg ce scrii, ci pentru ca nu te consider o persoana demna.
Cu branula a mers foarte "simplu": la 6.10 a adus-o Vio pe asistenta. Aveam o branula galbena (cea mai subtire). Care branula a fost defecta din fabricatie
. Buuun. Plecam la spital. Farmaciile: toate inchise
, lucru pe care nu-l stiam. Functioneaza doar 3 zile/saptamana noaptea, pe rand, desi in oras sunt 'jde mii de farmacii. La spital, branula bleu, in 15 minute au reusit sa-i fixeze la picior. Sper sa si reziste, sa nu se infunde, sa nu se sparga vasul de sange, etc.
Multumim pt. vizionarile din drop.
In rest, suntem mai bine si pupam toti spiridusii si pe fratiorii si mamicile lor.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Ingrid S spune:
Astery, sunt foarte fericita ca e mai bine Razvanel!
Cate zile mai are de antibiotic?
Maraki, asa am citit undeva, ca ingrasa cacaoa, nu ma intreba de unde, ca habar n-am, dar ideea mi-a ramas. O fi adevarat, nu stiu, cred ca am sa dau pe google oleak, m-ai pus pe ganduri.
Moni, vai, pai la cap. trecut scriam ca s-a ingrasat Diana si ca are 9700 gr...adik 500 gr in 2 luni. Mi se pare normal. Si putin de altfel, la cat baga in ea in unele zile.
Diana doarme de 3 ore. Cred ca e vremea de vina. Cand se trezeste are orez cu vita si supa de vita cu taitei. Poate o sa pape orezul...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
asteryaro spune:
Ingrid, mai avem 4 doze de Cefort, la 12 ore doza. Tuseste si haraie destul de urat, dar este spre vindecare.
Sa va spun o chestie. In reanimare cu mine mai era o mamica posesoare de... bioenergie (Moni
). I-a facut 3 sedinte scurte lui Razvan. O sa radeti (sau nu) dar Razvan este schimbat complet. Calm, atent la miscarile gurii/limbii mele atunci cand ii cant sau ii vorbesc ceva, este foarte schimbat, nu-mi vine a crede! I-am luat adresa mamicii si dupa ce ne vom face bine o vom vizita pt. alte cateva sedinte, este de undeva de la sat. Si cat este de bolnavior, nu-i marait deloc, dimpotriva.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
Ingrid S spune:
Uite ce e Astery, eu n-o sa rad deloc. Pe mine bioenergia facuta de niste rusi m-a scapat de o ciuperca foarte urata la picior acum 15 ani. Asa ca daca vezi ca-i face bine puiutului, mergi in continuare.
Si sora mea dupa ce a iesit din spital cu copilul, mi-a spus ca e total schimbat. Mult mai cuminte, mai rabdator, parca s-a maturizat. Are o influenta spitalul asta...saracii copilasi.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Biancas spune:
Astery habar nu am la ce te referi si poate ar fi mai bine sa detaliezi aici. Nu stiu despre ce probleme vorbesti si despre ce am zis eu si cand
.
Detaliaza daca ai ceva sa imi spui, asha cum fac eu cand am ceva de spus.
Cu raspunsul la intrebari...ti-am cerut eu sa imi raspunzi la intrebari? Hm...persoana demna..,ce intelegi tu prin persoana demna? Poate iti demonstrez contrariul,acum cateva sapt aveai o parere f buna despre mine si apoi a intervenit ceva si te-ai schimbat la 180 grade
. De fapt stiu ce a intervenit
Eu am terminat de aranjat masa, merg sa tai prajitura si sa aranjez platourile.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Ingrid, eu cred ca toata "linistirea" lui Razvan nu se datoreaza spitalului, ci acelor unde benefice emanate de mamica de care spuneam. Si ea mi-a spus ca problema lui este localizata undeva pe partea dreapta a craniului, am ramas interzisa, chiar asa a spus si dr. neuropsihiatra, dupa ce a vazut electroencefalograma.
Am facut programare si la prof. Sanda Magureanu, in 5 nov.
Vreau sa adun cat mai multe pareri.
Un alt lucru interesant, nu este traumatizat deloc de spital, adica la vederea asistentelor nu se teme, ba chiar face "bravo" din palmute. Mi-a venit sa rad, dimineata la 6 el ii zambea asistentei si aplauda.
Sanatate multa celorlati bebei bolnaviori!
Bee ce mai face?
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
asteryaro spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Cand am ajuns acasa erau socrii la mine, i-a luat pe copii la ei (a se consemna in agenda) , maine dupa masa ii aduce si apoi ii duce iar ca ni ne chefuim.
Te-a lovit amnezia sau faci pe ingenua (a se citi blonda).
Alege tu.
Restul... e istorie.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)www.dropshots.com/asteryaro
Biancas spune:
A..asta era? Bine ca m-ai lamurit. Deci te simti vizata? Pai tu erai aia curioasa de cate ori merg copii mei la bunici si ai afirmat o data ca ce imi pasa mie ca imi creste altcineva copii si ce ajutor am eu
. Si ti-am spus atunci ca de acum incolo o sa spun cand merg pt cine vrea sa consemneze in agenda ca nu merg chiar asha des.
Noah..m-am linistit.. pot chefui linistita

O zi frumoasa va doresc..sper ca a mea sa fie super![]()
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Maraki, mersi de urare
.
Tot pt Astery..de cate ori imi trimit copii la socrii ma gandesc la afirmatia ta mai ales daca vin si scriu pe forum.(cand am scris aia nu m-am gandit la persoana ta, m-am gandit la afirmatia ta) Si nu ar trebui sa ma gandesc dar afirmatia ta m-a lovit la momentul respectiv si in sinea mea am zis;" Uite mai, asta nici nu ma cunoaste si face asemenea afirmnatii si inca si in public".
Si crede-ma nu ma cunosti nici pe sfert pe cat crezi ca m-ai cunoste.
Cand te intalnesti cu pers fatza in fatza si discuti, o data, de doua ori de zece ori atunci poti spune de ea ca nu iti place. Asta ce simti tu e antipatia fatza de nikul "Biancas".
Cele care s-au intalnit de pe forum pot confirma sau infirma, aici nu se discuta nici un sfert decat s-ar discuta in realitate sa iti dai seama despre cum e un om.
Si mie unele nikuri imi sunt antipatice dar poate in realitate pers nu sunt atat de antipatice precum par aici. Exista posibilitatea...
Gata..suna socrii la usa cu copii..
Bianca