Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 (242)
Raspunsuri - Pagina 4

maraki spune:
Ingrid am crezut ca nepotul este din partea sotului. Multumesc pt. precizari Cu ce dai tu jos eu sant la economie
pt. ca a recomandat dr.
o perioada.
Angelo a mancat pana la ora asta un danone cu fructe jumatate si o ciocolatica kinder. Atat! In schimb sant bucuroasa ca doarme foarte bine in patutul lui, nici nu se mai trezeste peste noapte, dorm si eu in sfarsit cu sotul meu
Cosmi pana la urma cu ce ai cinstit colegele? Cand pui poze din excursie?
Bianca ce faci bun pt. musafiri?
Giova parca vad ca nu cumperi nimic daca nu ti.a placut ce ai vazut pe site! Maruntisuri pt. casa o sa iei sigur
Astery cum a fost cu branula ?A mers repede? Pupilici la puisor si sanatate
Azi ma gandeam cat de bine este sa poata copilul sa iti spuna ce il doare! asta apropos de Ralu cu Anastasia...sanatate cochetei frumoase
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

monica70 spune:
Sa vedeti faza.A luat calculatorul meu ,butona si vorbea singura: UNU DOI ZELO PATU ... Eu am ramas masca,nu i-am pomenit niciodata de ZERO,ca e abstract si nu cred sa inteleaga,dar pe urma mi-am dat seama ca explicatia e ca ne-o fi auzit pe noi zicand cu voce tare vreun numar de telefon si asta de mai multe ori,de a retinut cuvantul si ca are legatura cu celelalte cifre ...
Tocmai a plecat afara cu taica-su ca e soareee ,cam cu dinti el,dar macar e soare.
Se pare ca in WE asta numai eu tre' sa stau lipita de PC,cu conta asta,naiba sa o ia
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

monica70 spune:
MARAKI na' ca ma consolasi cu meniul lui Angelo.N-ai mai incercat sa ii dai lapte? Eventual cu Nesquiq sau cum ii zice.Fain ca doarme bine in patutz si mai ales bine ca s-a acomodat asa de repede!

maraki spune:
nici nu se atinge de lapte, cacao cu lapte....am pt bebei la sticlute de plastic si cutiute cu pai..stau degeaba in dulap..nici nu am mai incercat de cand le.am cumparat dar sant sigura ca nu vrea...citeam la topicul " propozitii disparute " Poti sa itri si tu acolo ca esti de seama cu mine ma duc sa termin ciorba de vacuta...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Ingrid S spune:
Moni, ba da, se inlocuieste cu cartofi sau orez. Doar ca Diana nu serveste orez, decat la mancarea chinezeasca, noi cu carnea, ea orez simplu, alb, fara.."kka" in el . (Asa zice ea daca e patrunjel sau morcovi... Si biscuitii, placintele sunt bune...orice. Si tu ii dai Nesquik?
Maraki, din partea sotzului am o nepoata de 13 ani. Ma juta mult cu Diana, se joaca cu ea, merge in parc..e o scumpa.
Angelo are ceva de papa asa putin? Vezi ca ingrasa cacaoa, poti sa incerci cum fac eu cu Dia, Nesquik in lapte dimineatza, poate ii place. Cel putin Diana si seara cere cacao, dar nu-i dau.
Cat despre regimul ala de care zici, eu as muri fara...etc. Asa-s eu, mai pasionala, plus ca ne-a apucat acum aproape zilnic.
Ma duc sa ma intind.
Edit: vad ca ai scris ca nu vrea cacao. Pacat.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

monica70 spune:
MARAKI chiar am citit aseara acolo ca nu pot lucra ca o roboata,tre' sa mai iau pauze de aerisit neuronii si p-aci cam batea vantul.

monica70 spune:
INGRID eu nu ii dau dintr-un motiv simplu.Mi-e teama ca dupa aia nu ii va mai placea gustul laptelui simplu.A gustat doar odata de la mine din cana si a zis BUUUNA!
N-am mai auzit asta,ca ingrasa cacaoa,eu ar trebui sa fiu de o tona atunci.Tocmai bag baton de cioco

maraki spune:
pai cred ca e ca si ciocolata nu ? Nu stiu ce are Angelo, vad acum la pranz daca mananca...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

monica70 spune:
Cacaua e foarte sanatoasa,inclusiv la bolile de inima,ca scade tensiunea,da un google si o sa vezi.Din ciocolata se presupune ca zaharul si grasimile ingrasa,nu cacaua.

Biancas spune:
Buna fetele..in sfarsit respir si eu pt azi. Am fost si la cununia civila,m-m emotionat putin eh...tineretile ce mult timp a trecut de cand am trecut si eu pe acolo/...
Maraki ma intrebai ce meniu am..pai am facut asha:
Vinete (salata de vinete cum ii spuneti voi)
Ciuperci cu maioneza.
Icre (le-am cumparat)
Snitele din piept de pui (am facut si crochete) cu salata de cartofi cu sunca, oua, putina maioneza cu iaurt si castraveti murati
Salam, sunca(de 2 feluri), cascaval, masline, toba de porc(am un prieten care e innebunit dupa ea) castraveti, rosii,ridichi, gogosari, muratura.
Desert: prajitura si tort, cafea + frisca, saratele salatini, alune...
Bautura..tot ce vrei (bere, vin, vodca, coniac....) in afara de sampanie ca deaia nu am cumparat ..
Cam asta se va manca la mine azi, cine pofteste e invitata.
O zi frumoasa tuturor
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...