Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 (242)
Raspunsuri - Pagina 17
maraki spune:
Cosmina la multi ani, sa fii iubita, fericita si sanatoasa
Giova ce faci? Ne fentezi cu pozele? Abea astept sa le vad 
Acina, multe ceaiuri cu lamaie si cam atat! Sanatate!
Bombo ce faci? Te.am vazut pe dincolo..mai scrie si aici ![]()
Cuscra cum a fost la cabana? A nins la voi?
Moni asa e, nu pot sa zic ca nu m.am adaptat dar nu se compara cu tara mea
revin,merg sa pregatesc papa lui Angelo ca pleaca Giorgos
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
loren@ spune:
Giova eu habar nu am cind am inceput sa vorbesc...Bia e pe la mijloc cu vorbitul..nu cine stie ce, dar ceva, ceva, tot misca...ieri cind a cazut a facut "au" si singura si-a zis "tlece" ..adica "trece"!...asa cum ii zic eu mereu cind pica...
Hi hi si tu Brutus vrei fara copil Rev!
Ma interesa http://www.pensiunea-mai.ro/ de la rasinari..nu stiu daca mai sunt inca locuri si daca nu se arunca astia la niste tarife de sa stea mita in coada!
Bia
Giova spune:
Maraki pai la ce sa fac poze? la paharele de vin sau cele de apa de la ikea? la pernele de pe scune? sau la ce?
Cand vine marco ii fac poze cu moto, cu masuta, scaunele(numai nu sta acolo). Nici Lego nu-l baga in seama, vorba lui Clau, trebuia sa il dam in alta zi caci acum e cu moto.
Cata pai eu am zis de la inceput ca vreau Rev, fara copil. acum nu stim unde si cu cine, dar cert e ca Marco va fi la ai mei...sper sa nu fim si noi tot acolo.
eu stiu ce si cand vorbeam, caci am un jurnal al meu facut de mama. e asa de fain...sa mai citesc in el...de fiecare data cand merg in Alba, caci nu a vrut sa mi-l dea. de fapt e un album cu amandoua si la sf. a scris cele mai importante lucruri facute si zise de mine si de sora-mea.
aseara eram toti 3 in pat, marco ne-a luat pe amndoi de mana si ne-a zis:teta. am crezut ca murim de ras, a fost tare simpatic. am inceput sa o caut pe sub pat, patut, el s-a urcat pe spatele meu si a picat direct in cap
. nu-l puteam prinde ca eram jumate in pat, cu mainile pe podea, capul in jos. el a venit ca pe tobogan. l-am strigat pe clau, dar el cauta suzi in bucatarie si nu a ajuns la timp. asa ca mi-a adormit
aseara.
lapte de capra i-am introdus cate 50 ml si aseara si de dim. aseara era cu Dorna si cereale, in dim. asta cu Dorna si Milka asa ca nu l-a simtit. trebuie sa ma interesez cat are voie/zi si cate zile. Tin minte ca mama ne facea cure dintr-astea, dar nu mai stiu durata si cantitatea.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
T_Ioana spune:
Am fost dupa piciulica!
Cica a plans putin pe la 9.30, cand si-a amintit de mine (asta cred ele
...cine stie ce o fi avut) dar s-a linistit f repede. Nu a mancat dimineata decat 2-3 muscaturi de paine cu branza topita dar bause oricum 300 lapte acasa iar la pranz a mancat doar 4 lingurite de pilaf si cateva de supica (Extrem de putin). Erau cam necajite doamnele ca nu papa si cica mai si scuipa din gurita (mie-mi spun
). Si-a mancat doar sesertul- o patratica de cioco Poiana cu crema.
Cand am intrat sa-l iau toti copiii stateau pe scaunele la masute si papau numai al meu aranja perdelele. Cica asta a facut toata ziua, plus deschis dulapioare si sertare, aranjat/mutat scaunele etc. A stat si la olita dar neproductiv
, important e ca a stat de 2 ori iar a doua oara nici nu s-a mai ridicat decat cand i-a ridicat pe toti
!
Cand am intrat sa-l iau l-a strigat ingrijitoarea de cateva ori ca evident ca le baga in seama ca si pe mine
si in final m-a vazut. Si a venit fugutza-fugutza la mine strigand mam-mam-mam
si mi s-a aruncat in brate. Am plans ca o proasta dar mi-a fost mila de el. Acasa nu a vrut sa pape nimik, nici banana nici cremwursti, a umblat numai dupa mine saracutul (o fi crezut ca iar il parasesc cand dispar din peisaj) asa ca la 13.00 l-am pus la nani si in 2 minute a adormit.....cred ca era si super obosit de nu a mancat!
O sa pape cand se trezeste, incerc sa nu ma mai stresez si sa nu-l fortez deloc, o sa pape el cand vrea (daca o sa vrea
)
Merg sa dorm si eu o ora ca am niste restante la sooooooooomnnnnnnnnn![]()
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
Am sosit si eu de prin oras si acum mananc.
Mi-e un sooomn ,vai si cat am de lucru mai a ales acasa,ca aci am terminat cu declaratiile.
ALINA sanatate,vad ca incep acum mamicile cu raceala.
CATA lasa ca si daca vorbeste mai putine Bia,vorbeste la obiect ![]()
ANASOL de-acum tot asa,o sa il lasi pe Dav la socrii si il iei in We pana esti la lucru? E mai nasol de el,normal ca ii e dor.Nu stiu cum o sa fac si eu din ianuarie incolo,ca as prefera sa doarma acasa Diana,eventual sa vina mami aici pana se trezeste,pe urma sa plece la ei.
MARAKI cum e cu zapada,l-ai scos afara pe Angelo?
GIO vezi ca si-a dat drumul mai mult cu vorbitul si Marco,acum se va produce un boom !
Eu nu stiu exact cu vorbitul,mami mi-a zis doar ca si eu am inceput sa vorbesc bine devreme cam pe la un an jumate - presupun ca mai devreme ca fratelo.De Ghitza habar nu am.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
IOANA ce figura Razvan cu mobilierul si perdelele
Totusi eu zic ca a fost super pentru prima zi! Of si mergi la somn
? Dormi si pentru mine un pic ![]()
maraki spune:
Giova ai dreptate, noi asteptam poze ca suna frumos cumparaturi :=)
Moni a mai nins dar nu s.a pus zapada.
Am scanat poze cu mine la 5 ani, primele doua sant pt alt topic.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
MARAKI evident ca Angelo e leit tu cand erai mica,inclusiv inaltuz si siluet. De freza nu mai pomenesc! ![]()
Bee spune:
Buna fetele.
Bag si eu un ochi si 2 vorbe, ca sa nu ziceti c-am nascut (si eu sa ma oftic, fiindca stau si astept).
M-a lasat barbatul fara benzina la mashina, asa ca azi am bifat si bagat benzina cu ditamai burtoiul depasit de termen. Oricum eu ma simt sprintena, usoara si plina de energie. De-ash fi asa si dupa ce nasc! Dar e clar, am o burta mult mai mica decat cu Ana. SI mai plina de vergeturi.
Am vrut sa merg cu Ana in Mall sa o obosesc pe vremea asta urata. Si culmea e ca tocmai azi, a vrut musai in parc! Ea care prefera sa stea in casa, abia m-am suit in mashina si voia la "Ghihi" (Giffi, girafa de se clatina in parc si unde suntem clienti fideli). A trebuit sa intorc masina din drum s-o duc in parc! In parc numai noi, dar daca a vrut fata....Dupa parc, benzina si Mall. Apoi papa bine si acum doarme, asa ca ma bag langa ea.
COSMI LA MULTI ANI!
Acina, sanatate! Sper sa treaca repede raceala.
Astery, muulte medicamente mai are de luat bietul copil. Nu va sugerat sa luati si aparat de aerosoli? Parca ventolinul se administreaza si asa. Da, eu is depasita bine. Sarcina suprapurtata adica. Miercuri cum necum o dovedim.
Giova sa va fie de bine plimbarea si cumparaturile!
fetele si toti spiridusii dragi!
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
mirela10 spune:
buna ziua!
eu sunt total pe langa subiect....dar sa va mai dau un semn de viata.suntem in romania,bineinteles ca am venit cu masina sa-si faca iulian damblaua(MONI,nu am intrat prin arad, altfel te sunam negresit!).am anulat biletele de avion,am luat ceva amenzi,in total pierderi de vreo 600 de euroi,in afara de cat ne-a costat drumul.am fost si la nunta...
dani ma dispera,sta agatat numai de gatul meu,e supermarait,numai adoarme singurel
...
eu ma simt ceva mi bine,mi-eu mai trecut greturile.am facut si o eco si bb e bine.numai ca mi-a iesit un fibrom
si un chist maricel pe ovarul stang.
o sa incerc sa citesc si eu cate ceva.joi plecam cu mama cu tot,sper sa ajungem cu bine...
VA PUP PE TOATE SI LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE PANA ACUM!
MULTA MULTA SANATATE BBEILOR BOLNAVI!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (12+) si dani(21.12.2005)