Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 (242)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pai intai pica marti si saptamana aia sunt libera asa ca mi-ar conveni atunci ca in intai si doi sunt toti liberi.In WE nu mi-ar conveni,mai ales acasa taraboi, ca luni merg la birou si in ianuarie e jale cat am de lucru,aia imi lipseste sa merg zombie de la inceput
Depinde ce facem de Revelion,ma orientez eu,mai vorbesc cu prietenele sa vad care vor fi acasa si daca e deschis cumva vreun loc din ala de joaca.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Moni nu cred ca e vorba de fobie ci de faptul ca inca nu ii este clar cand sunt multi copii si toti mazgaliti si care mai de care urla.NICI cand il vedepe tasu cu spuma de ras pe fata nu ii place.Altfel cand merge la spatiile de joac aunde sunt foarte multi copii e ok.
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Gagici, plec acasa, ma simt groaznic.
Nu pot sa cred ca am racit in halul asta.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

ACINA fa-te bine
Si eu plec imediat la banca,desi n-am chef sa scot nasul de la caldurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anca sanatate si ai mare grija de tine si simburica!E sezonul racelilor..eu o tin tot in paracetamoale ca ma cam racaie pe git!

Bia

Mergi la inceput

IRINA pai normal ca nu de copii ii e frica ci de mazgaleala de pe fatza lor,ca ii aseamana cu clownii probabil.Joaca-te cu el odata in fatza oglinzii ,il mazgalestisi pe el pe fatza, sa vezi ce iese ..... pai daca si la cheful lui incep aia sa urle sau sunt pictati plus cu coifuri ... ii strici ziua saracu'
Mi-am amintit de zaludu' de Ghitza ca tot o sperie pe Diana,mai bine zis incearca,da' nu prea are cu cine Isi pune pe el paturi,cearceafuri si vine spre ea,face pe lupu' ,o prinde si scoate diverse sunete ,nu-i normal Noroc ca nu se inspaimanta,ca stie ca e el ...
Vai dar ce m-am spart de ras aseara ... Era dupa ce mancase si iar se haraisera,o facuse sa planga ca n-a lasat-o sa vina la mine (eu lucram).Si statea Diana pe olitza,eu de paza langa si la un moment dat zice: "TATI LAU.LA LUP !" SI FACE SI UN GEST ASA CU MANA,DE DUCA ADICA LA LUP CU EL , HOTARATA RAU! Atunci am intrebat-o ca daca merge la lup si il papa,cu cine sta ea acasa .A zis ca cu mine,iar cand i-am zis ca eu merg la lucru mi-a zis ... ATU TATA ATU MAMA - adica alti mama si tata Na', asa imi trebuie,ca i-am zis odata cand a fost rea ca o dau pe ea si iau acasa alta fetitza cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata.

Cosmina, LA MULTI ANI FERICITI! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de dragii tai.

Ioana, ce bine ca n-a plans tizul nostru. Eu te inteleg perfect ca ai plans, insa... vei vedea, va fi bine, incet, incet, te vei obisnui cu ideea ca si altcineva poate avea grija de el, sigur, nu la fel de bine ca si tine... dar incearca sa vezi partea plina a paharului, invata multe deprinderi acolo, se joaca mult intre copii. Eu abia astept sa-l fac bine si sa mergem iar la copii.

Bee, nastere usoara, daca cumva se intampla astazi! Inteleg ca ai o sarcina suprapurtata? Sper sa scapi de burtoi cat de repede.

Irina, cand ai spus de coifuri, m-a strafulgerat o idee despre cat de periculoase sunt cu varful ala... eu am renuntat la ele. Pacat ca Mario n-a vrut la chef, dar poate a simtit el ceva aiurea pe acolo.

Gio, wellcome back!

Mamica din spital (cea cu bioenergia) stia ce face, fusese testata, insa fiind o persoana nevoiasa si cu 3 copii mici (baietei ) n-a mai reusit sa mearga mai departe. Acuma ce sa mai spun, ca m-a deblocat si pe mine, mi-a dat "drumul" la sinuzita, ce elimin pe nas... oricum, si eu ma simt mai bine, am terminat si antibioticul.

Aseara am adus doctorita la control la Razvan. Sigur ca i-a dat in continuare antibiotic, i-a mai prescris si altele (miofilin injectabil, Ventolin sirop, hemisuccinat de hidrocortizon, si inca ceva care am uitat cum s enumeste). Tusea aceea urata este plina de secretii, care efectiv il sufoca, dar datorita tratamentului inceput de aseara cu ce am scris mai sus, se simte mult mai bine, plus aspirat cu BB. Intr-un cuvant, suntem pe drumul cel bun, dar din pacate mai dureaza ceva. Azi la 12 mergem la spital sa punem o branulica la mana, caci la picior nu mai tine mult, ar trebui sa stea cuminte la pat, dar ti-ai gasit... este aproape infundata.

Noi suntem zombi cu somnul, face Vio la ture tot la 6 ore, mai bine isi lua doctorat in taximetrie decat in metalurgie . Va imaginati ca nu prea mai dormim, mai mult suna alarme desteptatoare pe aici, imbracat, dezbracat...

Cum va spuneam, Razvan este parca ALT COPILAS... cooperant, mai calm, imita sunete dupa mine, ma rog nu stiu sa explic cum, dar o face... abia astept sa se recupereze si sa mai prestam bioenergie la mamica aceea.

Care ce ati mai scris, habar n-am, am uitat... dar fiti sigure ca ma gandesc la toate, in timp ce va citesc.
Numai bine si... suntem pe aici.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Eu fac curat si astept sa se faca 12
Sa vedeti faza la nunta: fratii miresei sunt plecati de ani de zile in Spania si au reusit sa ajunga cu f mare greutate la nunta (anul trecut, la nunta surorii gemene a miresei nu au putut veni) asa ca a fost o fericire generala ca toata lumea s-a bucurat sa-i vada. Si toata noaptea au cerut melodia asta: www.trilulilu.ro/diferitu/bae72925b21052" target="_blank">asta.....eu am disperat ca au cantat-o muzicantii si de 15 ori si o stia si toata lumea, plus ca pe "spanioli" i-a pleostit rau, cica le aduce aminte ca sunt plecati in strainataturi.
Moni, Giova si cele care ati fost la nunti recent, ati auzit melodia asta? Cum de-i asa mare HIT, ce-i nebunia asta cu ea?

Preferata mea la nunti este:De-ar stii cucul imi place la nebunie linia melodica si parte din versuri!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Acina, ceai mult, lamaie si miere, daca poti, de greturi. Ai multa grija de tine!

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Vocabular:
"nu-s bune" ...se referea la stcksuri,
"godac"...Dan
"nu cucu"...cind se gudura Dan pe linga mine...zau daca pricep cum face legatura!
"cata" "pitica"...adica eu!
"umba pa"...umbra pa...
"iarta"..cind face prostii!

Astery, trece...off, nasol cu SN...bine ca exista BB, nu stiu cum se proceda pina la ea!
Am uitat..noi mofturi la mincare..se zareste caninul dreapta jos, dar nu a strapuns inca!

Bia

Mergi la inceput