Spiridusi de ianuarie- februarie 2006 (242)
Raspunsuri - Pagina 14
d_melli spune:

hai Bee...ca de nascut nu scapi.
Ioana pai e mai bine ca nu a plans, poate se acomodeaza fara nici o problema.
Mario l-am dus la o petrecere pe scara la mine deci cunostea toti copiii si nu a vrut sa stea nici 5 minute...m-a tras la usa si imi zicea pa-pa-pa si deci am plecat.
Ma duc sa imi beau cafeaua si sa trag o tigara.
Cosmi la multi ani , multa sanatate si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!
acina spune:
Buna fetelor,
Am ajuns si eu la serviciu.
Sunt cobza de racita, am reusit sa iau raceala de la Andrei.
Nu pot sa va zic cum ma simt dupa ce ca imi era rau de muream(de la voma) asta e tot ce-mi lipsea.Am nasul infundat abia respir.tusesc.imi vine sa-mi iau campii.
Am citit pe diagonala.
Astery ma bucur ca sunteti acasa si un pic mai bine.Si eu am o parere buna despre sedintete de bioenergie daca le face cineva care stie.
Bee tot in formula veche esti?
Giova inteleg ca v-ati distrat la shopping.
Cosmina La Multi Ani ! Sanatate si fericire alaturi de ci dragi.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
monica70 spune:
IOANA super ca i-a placut din prima!!!
ACINA valeuu mai asta iti lipsea si tie ... Andrei cum e?
MIRA
spor la treaba!
CATA spor al invatat!
IRINA cum ati chefuit? Cum de n-a vrut Mario la chef cu copii,ca parca altadata statea?
Eu m-am mai inviorat ca m-am apucat de treaba,da' ma dor toate alea deja 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
d_melli spune:
Poate pentru ca aveau toti coifuri in cap si eu personal cred ca le asociaza cu clownul si nu ii place deloc...asa ca s-a dus si petrecerea...acum ca mi-am amintit trebuie sa ma gandesc si sa studiez unde sa ii fac ziua ca acasa nu as mai vrea ca e multa nebuneala si plus de asta vin multi parinti si asta ma enerveaza ca mai mult trebuie sa ma pregatesc pentru ei ...asa ca o sa caut altceva.
loren@ spune:
Eu stau in cumpana..nu prea vreau sa-i fac ziua la un centru de joaca, ca ar insemna sa stau in 4 labe aiurea
si halal distractie..basca ca pe aici mincarea care o pun astia pentru adulti si copiii este aiurea si costa si o gramada de bani..eu de ziua ei nu o sa am multa lume, asa ca s-ar putea sa o fac acasa...cuget..
De Sf. Andrei, clar acasa cu bunicii ca astia sunt pusi pe mincat nu pe joaca! 
Bia
monica70 spune:
Pai atunci e clar de ce n-a stat Mario ![]()
Mie pentru chef imi plac locurile alea faine de joaca ,acolo e fain,vreo 5-6 copii (max 10) si mamicile aferente la o cafea si prajituri sau ceva gustari.Sunt care aduc si clowni,cand am fost cu Diana odat chiar am asistat.Doar ca saracu' tip tot ii striga ,ca pruncii faceau ce faceau si evadau iar la tobogane si tunele in loc sa asiste la mascariile lui
Erau copii de cca 4-5 ani.
Dar cum ziua Dianei pica pe 1 ianuarie,presupun ca-s inchise atunci
In Arad sunt pana acum doar 2 asa mari (cel putin pe astea le stiu) ,dar la cate mall-uri si hiper marketuri sunt deja in constructie sigur mai urmeaza.
Deci de ziua ei,nu stiu inca ce fac ,dar ceva oi inventa eu sa se simta bine.
d_melli spune:
Cata eu am 10 bibici doar pe scara mea , pana in 6 ani , plus vreo 5 la celelalte scari , la care se mai adauga fina , verisoara ...deci sarim evident de un minim de 15 si e nebuneala prea mare...tocmai de asta prefer sa ii duc intr-un spatiu inchiriat unde aduc EU mancarea si ei distrug trei ore ce e in jur.
loren@ spune:
uau..pai Irina cu atita populatie te cred ca e imposibil acasa..misto daca poti duce tu mincarea!
Monica cred ca la virsta asta nu stiu sa se bucure pe deplin de chestia cu clovnii, picturi pe fata, etc...toti copiii pe care i-am prins noi pe la kids planet unde am mai mers erau cu mult mai mari...iar mie imaginea de stat cu
in sus dupa ea prin catacombe ma furnica..ultima data am tras niste capatini
prin toboganele alea, de mi-am blestemat zilele...
Cred ca la gradinita va fi mai frumos cind o sa-i serbez ziua..
A..nu ii fac pe 2 ziua, ci in weekendul ala!
Bia
monica70 spune:
IRINA numa'coifuri sa nu le pui in cap
Acum pe bune,poate ar trebui sa ii cumperi o papusa-clown ,sau macar sa i-o arati prin vreun magazin sa ii treaca fobia de ei,ca e nasol asa.
Diana facuse fobie la o matusa,cumnata lui mami,dar am obisnuit-o cat de cat,totusi si acum o simt ca nu-i genul ei,se cam incoarda cand o vede.Si saraca matusa-mea e moarta dupa Diana 
O fi nebunie cu atatia invitati ...
Si la noi in bloc sunt o multime de prichindei pana in 5 ani (6 bucati are doar una
) ,dar nu ne cunoastem mai bine decat cu 2-3 si nici cu astea nu ne vizitam,doar mai vorbim cand ne intalnim ... Singurul cu Razvanel ala ce-i mai mare cu o luna ca Dia.La bloc la mami sunt iar o multime cu care se joaca Diana,dar cum nu mai stau acolo din 1994 ... mai cunosc pe naiba care a cui e,deci practic suntem straini.Mai raman copiii prietenelor,dar cum eu am o varsta ..... doar vreo 3-4 au copii de varsta apropiata cat de cat de a Dianei
Si toate au fete
Chiar nu stiu ce sa fac,sa le invit sau ba,ca pe intai ianuarie dupa Revelion ... e cam varza toata lumea,asta in caz ca e in oras.