Mamici de mai-iunie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Cleo, bafta la dublu test, sa ne vii cu vesti bune. Doamne ajuta!...Sa stii ca si la mine burtica a inceput sa se vada cam brusc asa, intr-o saptamina doua eram alta.
Ylari, de regula TT se face cit mai repede posibil, intre saptaminile 14-18 cam asa ..pentru ca, daca Doamne fereste nu iese bine, sa poata fi repetat, facuta si amniocenteza, ma rog ce ar mai fi nevoie. La noi insa nu va fi nevoie, asa ca va asteptam cu vesti bune.
Diana succes si tie la dublu test...Sa stii ca seara l-am simtit si eu pe bb de 2 ori foarte clar. asta n-a mai fost nici balonare, nici altceva. A miscat. am fost fericita, imediat am pus mina pe burtica si-am stat asa, ca sa ma simta si el,ce mult il /o iubesc
Cami, eu m-am dat cu toate cremele din lume, dar degeaba...david a avut 4 kg si burta se tuguiase ingrozitor...Vergeturile le-am capatat spre sfirsit..
David (10 nov 2004) si
Simona 13+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Doamne ce vreme groaznica la Bucuresti. Eu mi-am luat geaca de iarna cu guler de blanita, parca plecam la Polul Nord. Dar am facut un frig zilele astea... Eu stau in Baneasa si la noi inca nu s-a dat caldura, asa ca am cam tremurat prin casa. Aseara parca voia sa ma incerce o raceala, dar am facut o baie, m-am infofolit si cred ca am scapat. Aseara radea sotul meu de mine cum aratam, dar am zis ca poate sa rada oricine, mie mi-e frig si n-am chef de raceala.
Ma lupt cu maimutzica mica de Andrei, care face ture toata noaptea prin pat si nu vrea sa stea invelit deloc. Il alerg si eu cu patura cand adoarme, cand se trezeste o da jos si tot asa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Simonix, te-am operat in lista, era greseala mea cu ziua de nastere.
Activeaza-ti mesageria privata ca sa pot sa-ti trimit parola ( te duci in meniul din stanga la "Mesaje private" si de acolo la "Options" si iti activezi MP).
O sa pun si pe lista de pe prima pagina adresa catre contul comun de poze.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ma lupt cu maimutzica mica de Andrei, care face ture toata noaptea prin pat si nu vrea sa stea invelit deloc. Il alerg si eu cu patura cand adoarme, cand se trezeste o da jos si tot asa.
Idem...Nu sta deloc invelit David al meu...ma intreb la cresa cum o dormi, nu cred ca se agita cineva sa mi-l inveleasca...
David (10 nov 2004) si
Simona
![](gravida.gif)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
Buna dimineatsa burtici mici.
Si medii- ca deja incepem sa trecem la trimestrul 2.
O vreme afara...nici un catsel sa nu dai afara, d-apoi sa alergi cu tati dupa la ecograf si dublu test. Deci, sa ma laud,sunt in sapt 13, s-ar putea sa fie baiat.
Suntem f. fericiti.
Sanatos sa fie...
Va pupic si invit la..un ceai fierbinte 12+ bb-ul cel mai iubit
analisa spune:
Buna!
M-am decis si eu sa va vizitez.Pana acum am tot bantuit pe la aspirante.
Dupa calcule ar trebui sa nasc pe 10 mai 2008.Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa trecem peste toate problemele si sa ne realizam visul. Principala problema ar fi ca la o luna am ajuns la spital cu sangerari.Intre timp s-au oprit si doctorul a spus ca deocamdata suntem ok.Stau in pat si fac tratament cu duphaston si gravibinon..si va citesc si pe voi din cand in cand...
ina78 spune:
Diana79 ce veste super!! felicitari!!
Ma bucur tare mult pentru voi!! Cum ai simtit? Deci sa ma astept? Sau ... la prima sarcina misca mai tirziu.
Ancaurn bine ai venit!! Sarcina usoara.
eu - Ina - puiutul meu
gabitzam spune:
Analisa, poti veni sa te muti cu totul, nu doar in vizita Sanatate multa si sa fie bine!
ina78 spune:
Buna dimineata.
Am citit pe diagonala. Nu reusesc sa fiu la zi.
Am trecut la raport insa... noi sintem bine. Ma rog sa mai am greturi - macar usoare, sa stiu ca bebe e acolo ok. Nu am nimic insa... parca burtica s-a tuguiat.
Cine reuseste sa memoreze ce burtici s-au vazut mai curind, sau ce bebiti au miscat... sa vedem baietii sau fetele... au dat primele semne.
Eu chiar daca misca ... s-ar poutea sa nu-mi dau seama.
Voi cum faceci cu dormitul. Imi impun sa adorm intr-o parte... dar am trezesc mereu pe burta. Sint f. suparata ca nu pot dormi pe spate. Ma intorc in somn.
Duminica am facut 11 saptamini. Mai avem o groaza pina mergem la dr. Insa abia astept. Ce as vrea un ecograf acasa.
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina - puiutul meu
Alysh spune:
MOAAAAMAAMAAAA, ce-ati mai scris fetelor, ce active ati fost in week-end! Neaparat trebuie sa-mi fac program sa intru si eu ca tare mult mai scrieti.
Ce sa spun...eu n-am simtit bebele inca..a fost o chestie acum cateva seri cand ma jucam cu tati si m-a gadilat tare (eu sunt tare gadalicioasa) si m-am sbatut si am simtit ca o falfaiala inauntru, ca un pestisor care s-a zbatut pentru doua secunde. Acum nu stiu daca a fost bebi sau doar o senzatie de-a mea.
Fecian, eu inca nu m-am gandit la camera, dar ma mananca degetelele sa cumpar si eu niste hainute, mai ales ca unele mi se par atat de frumoase. Insa astept sa vad ca totl e ok saptamana asta la eco si apoi incep sa mai cumpar, asa, usor, usor sa-mi satisfac dorinta asta. Pentru camera o sa iau mai tarziu, de prin luna a sasea.
Ancauran, bine ai venit si sarcina usoara!
Bafta fetelor care fac DT si TT! V-am zis , daca dr spune ca totul e ok la eco, eu nu cred ca am sa fac testele astea.
Eu am scapat de greturi, chiar n-am mai simtit deloc, insa in continuare am o gama foarte restransa de preferinte culinare.
Fetelor, sa avem o saptamana numai cu vesti bune!
Alina 11+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png