Mamici de mai-iunie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Si la mine se umfla de la mincare, uneori zici ca-s in 5 luni implinite...Si daca mai sunt si balonata, e dezastru....Si adevarul e ca ma cam balonez, cel putin dupa ce maninc la prinz (maninc la o cantiina, langa serviciu) pana plec de la serviciu mi se umfla burta ingrozitor...
Eu deja ma gindesc ce haina de iarna sa confisc de la mama, ca parca nu mi-as luat haina mare de gravida doar pentru iarna asta...

David (10 nov 2004) si
Simona 13+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

aaaa, clar, dupa cate mananc si io... ma umflu. Dar sunt f. mandra- de, ca la prima sarcina.

12+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Putem folosi pentru poze contul de la Flickr asociat contului nostru comun de la yahoo, tocmai l-am setat.
Adresa este http://www.flickr.com/photos/mamicimaiiunie2008/ iar parola este aceeasi.
Pozele mi se pare ca implicit sunt private.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

cleo78, tu unde faci dublu test? mie mi-a facut doctoritza un bilet de trimitere la Institutul ptr ocrotirea sanatatii mamei si copilului, undeva prin Lacul Tei, ce nu inteleg eu insa este ca mi-a zis ca se poate face intre sapt 11 si 14 eu marti fac 12 sapt, dar pe net am vazut ca TT se face intre 14-21 sapt... nu inteleg... Plus ca mi-e teama, eu am venele sensibile (cand m-am operat in 2004, au reusit sa imi sparga aproape toate venele, vroiau sa imi bage branula in cap sau in picior!!!!) asa ca mi-e frica.........

Pupici!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare burtici

Iaca apar si eu la sfarsit de weekend - un weekend in care yuupiii am fost intr-o vizita si am iesit si in oras - progres mare, pentru ca in general eram gretzoasa si doua zile stateam inchisa in casa. La mine sper ca au cam trecut gretzurile alea mari, mi-a revenit pofta de viata si mai ales de mancare :D rad tot ce prind, nu imi pasa ca e sau nu sanatos Deocamdata sarbatoresc. Totusi, mai ales seara am o vaga senzatie de rau persista si nu imi este fff bine, dar oricum e suportabil.

In legatura cu grupele de sange, eu am inteles ca asa cum exista incompatibilitate de RH, exista si incompatibiltate de grupe sanguine, cand parintii au grupe diferite, dar in nici un caz nu este ceva grav, si de multe ori nici nu se fac dozari si alte analize. Si la mine este cazul (eu grupa 0, sotul A2) dar nu ma stresez, vad ca doctorul meu nu mi-a zis nimic. Si citeam undeva ca depinde si de grupe, parca cel mai rau ar fi o combinatie 0 cu AB4 - complicatia fiind un icter la bebitz, dupa cum zicea Ylari.

Dublul test eu stiam ca se face intre saptamanile 11-14, iar triplu test inspre 20. Noi ne incadram la dublu test acum si eu vreau sa il fac, pentru ca am inteles ca este mult mai precis decat TT, mai ales daca se compara cu rezultatul de la translucenta nucala. Mi s-a spus de asemenea ca este bine sa faci eco si masuratoarea exact in aceeasi zi cu analiza de DT, sau cat mai apropiate. Eu inca ma gandesc daca vreau sa fac TT, mai am timp.

Burtica - mda, este ceva tzuguiat pe acolo insa cica nu arat inca a gravida Vad ca am pus 3 kile deja, dar nu prea stiu unde, pt ca per total mi se pare ca am slabit - cred ca e doar burtikul + sanii care sunt bestiali !!! Au inceput sa ma cam deranjeze pantalonii, cei de pijama hihi Nu prea suport sa ii simt pe burtik.

Multumesc fetelor de felicitari pentru mutarea in Belgia , stiu ca bebe nu va fi belgian, dar zic eu ca e mai bine sa se nasca acolo decat in Polonia. Iar pentru mine e super bine din cauza limbii - in fine, o sa inteleg si eu 100% yuupiii. Nu as vrea sa devansez prea mult discutia, inca suntem departe de momentul nasterii, dar am o intrebare pentru fetele belgiene: stiti cumva daca in BE se practica cezariana la cerere ? Sper din toata inima ca da ... Mercic de raspuns. As vrea sa stiu de pe acum pentru a fi pregatita.

Si inca o rugaminte la voi, fetele ... puteti sa im trimiteti si mie parola userului comun? S-a strecurat o greseala la ziua mea de nastere (sunt nascuta pe 29.12, nu pe 12.12) si as vrea sa o modific. Plus ca as vrea sa pun pozici cu bebe pe site-ul nostru comun - merci Gabitzam

Anca - nastere usoara !!!
Simonacip - felicitari pentru burtica si pentru ca ai trecut de primul trimestru De-acum incepe distractia :p
Cadina - nu te simti vinovata, nu conteaza daca papi si tu de gust din cand in cand - eu una nu mai imi fac probleme, atata vreme cat nu exagerez ... Si vorba cuiva, in aceste saptamani delicate mancam si noi ce putem, eu am avut o perioada cand am papat doar ciocolata si inghetata ... si doctorul mi-a zis ca asta este.
Felicia - frumoase nume amandoua - VOTAT
Diana79 - wooow ce frumos ! Bravo ! Dupa ce te-am citit toata ziua m-am mangaiat pe burta :D sperand sa simt si io ceva - NIMIK hihihi :) De-abia astept !

Of tare multe sunteti (ce bineeee ! ) dar nu pot raspunde chiar tuturor - o sa ma straduiesc :) Ah, si sa nu uit: pentru fetele care au probleme cu constipatia sa va spun ce am descoperit eu, poate va ajuta si pe voi: caise uscate. Daca pap cateva - clar ma duc la baie. Stiu eu, poate va ajuta si pe voi.

Hai fetelor ca am scris O GROAZA ! va pupic pe toate si pe maine ! O zi plina de evenimente - avem fete care merg la eco si asteptam vesti si poze ! Eu ma duc marti ;)

Simona

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

cleo78, tu unde faci dublu test? mie mi-a facut doctoritza un bilet de trimitere la Institutul ptr ocrotirea sanatatii mamei si copilului, undeva prin Lacul Tei, ce nu inteleg eu insa este ca mi-a zis ca se poate face intre sapt 11 si 14 eu marti fac 12 sapt, dar pe net am vazut ca TT se face intre 14-21 sapt... nu inteleg... Plus ca mi-e teama, eu am venele sensibile (cand m-am operat in 2004, au reusit sa imi sparga aproape toate venele, vroiau sa imi bage branula in cap sau in picior!!!!) asa ca mi-e frica.........

Pupici!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

deci miine dim, in sapt 13, fac dublu test si eco la Medicover.
Triplu test(TT) se face un pic mai tarziu, in sapt 14-21. Nu a zis nik dr de el inca.
Stiu, iar ma incoltesc vampirii...si asha am tensiunea mica...dar ma fac eu mare . Plus ca doctoritsa de famelie imi cere alt set de analize de sange si urina (glicemie, transaminaze, etc)iar HIV si grupa sangvina. Parca ash fi centru de transfuzie. cred ca o sa i le duc mai incolo, cand (banuiesc) o sa ma trimita si medicul ginecolog sa le refac (am inteles ca se fac la fiecare trimestru)

12+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by Simonix

Salutare burtici

Si inca o rugaminte la voi, fetele ... puteti sa im trimiteti si mie parola userului comun? S-a strecurat o greseala la ziua mea de nastere (sunt nascuta pe 29.12, nu pe 12.12) si as vrea sa o modific. Plus ca as vrea sa pun pozici cu bebe pe site-ul nostru comun - merci Gabitzam

Simonix pentru parola trebuie sa iti activezi mai intai PM-ul. Iar asta o faci din profil.

quote:

Felicia - frumoase nume amandoua - VOTAT

Saru'mana Sunt tare mandra de ele...acu sa vedem ce o sa avem : printisor sau printesa

Te pupic si bafta la eco marti

Felicia 8+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Simonix, imi pare rau sa te dezamagesc, insa in Belgia nu se face cezariana decat din motive clare de cezariana - si miopia, de exemplu, nu se numara printre ele. Din cate stiu eu in caz de placenta prost pozitionata, bb cu capul in sus sau transversal, bb prea mare, efectiv motive care implica imposibilitatea nasterii naturale.
Daca vrei cezariana ca sa eviti durerea nu iti fa probleme caci aici epidurala te salveaza de tot: epidurala se monteaza in coloana cu un ac flexibil si ti se da in mana o cutiuta cu un buton pe care apesi cand simti ca revin durerile. Nu poti sa supradozezi insa - asta a fost prima mea intrebare, daca nu dau prea mult.
Mie mi-au montat epidurala la dilatatie 1 caci aveam dureri mari (de fapt ragneam si era noapte si le sculam pe cele din spital) Am stat cu epidurala in jur de 7 ore, m-am putut odihni si la nastere am fost proaspata ca un trandafir. Cu putin timp inainte de nastere nu am mai apasat pe buton ca sa simt ceva. Nasterea efectiva a durat 3 minute - 2 contractii.
Am putut merge fara prb in picioare de a doua zi de dupa nastere si nu as alege niciodata sa nasc altfel decat daca e musai.

Am fost si eu la prima vizita la doctor. Doar mi-a luat sange si mi-a controlat urina. Cica odata avuti anticorpii ramai cu ei, deci pot manca cruditati
Pe ginecoloaga o sun pentru programare in sapt 10-13. Ecografiile aici sunt 3 (sapt 10 - 20 - 30).

Toate bune!

Poze cu Laura : http://bebeadialina.spaces.live.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Simona am vazut si eu burtica e tare frumoasa de asemenea pozele cu bb mic. Sa ai o sarcina usoara in continuare.
Cleo bafta multa maine la ecografie.
Simonix si eu tot marti merg la ecograf, de fapt la ginecolog dar imi face dublu test ca asa mi-a facut si cu Nicole si mi-au luat probe de sange in aceasi zi.
Cat priveste triplu test aici se face la 18 sapt..
Acum eu sunt la a doua sarcina si poate de-asta mi-a miscat mai repede oricum sunt ca niste bule asa, nu va inchipuitzi ca simt altceva deocamdata. Pe Nicole am simtzit-o intre 13-14 sapt asa ca nu mai avetzi nici voi mult.

Cami speram ca Sofia e mai bine

Diana 11+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Cadina si Cenia as vrea sa va felicit pt miscarile bebelushilor. Sa va dea Dumnezeu bebei sanatosi

Diana 11+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Trec asa in graba mare sa va zic buna dimineata!!

Azi noapte am stat langa gogoshica mea ca a tot facut febra, azi vad ca s-a simtit mai bine asa ca in noaptea asta sper sa recuperez orele de somn pierdute ca sunt zombie!!

Simona merci. Nici eu nu stiam ca e ok sa mai alaptez inca dar doctorul meu si pe site-ul la leche zic ca e ok si sa nu imi fac probleme. Oricum dupa ce face 18 luni( adica in doua saptamani) intentionez sa o tai de la portie definitiv.
Super burtica!!
trebuie sa fac si eu poze..dar seara ca atunci se vede cel mai bine..hihi!!
Cu vergeturile asa m-ai distrat ca la prima sarcina asa eram de mandra ca nu am nici un semn , nici urma de vergetura si tronc la sfarsit .. cezariana. Am acum un semn..

Ylari eu am grupa A si sotul 0 si nu am avut nici o problema. Sofia a avut icter dar nu ceva iesit din comun.

Cory vreau si eu zapada.. dau la schimb pe 28C.. Bafta marti la control!! Sa imi spui si mie cum iese maioneza din pufuleti..ca mor de curiozitate!! A!! Si felicitari pentru aniversare.. frumos un an.. eheee.. ce baba ma simt!!

Felicia foarte frumoase numele( acum eu sunt putin subiectiva ca pe mine ma cheama Maria si pe fetita mea Alexandra.. asa ca..)
Tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la doctor!!

Diana merci Ce mai face Nicole? Mai pune si tu un link la niste poze pleeease!!

Gata sa aveti o zi si o saptamana bune fara si alte neplaceri!!

Cami 11+ & Sofia
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput