propozitii disparute
Raspunsuri - Pagina 26
Rufus spune:
quote:
Originally posted by fianna
Nu e propozitie dar tocmai mi-am adus aminte si am vazut ca nimeni nu a pomenit de cozile la benzina. Masina dupa masina pe cel putin un kilometru....
Un km.? Glumesti...La Baneasa am stat la cozi de 10 km, se stateau si 24 de ore...coada mergea prin Damaroaia, gara Herastrau, ca un sarpe urias...
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by marakiquote:
Originally posted by monica-elizabet
bomboanele "cubaneze"
discursurile lui nea' "Dragi tovarasi si pretini"
desenele animate cu mihaela...balanel
emisiunea noapte buna![]()
"miting" pentru 23 august
cand se termina emisia tv la noi mutam repede pe bulgari
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
sambata era Studio x la bulgari, nu intelegeam nimic dar tot ne uitam la filme..
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Erau singurele filme care nu aveau titrare vorbita peste film si erau multe romanesti, in special cu Sergiu Nicolaescu.La ora 22.
Oricum la vremea aceea intelegeam multe filme chiar daca erau titrate in bulgara,chiar eram fericita ca faceam limba rusa la scoala(cica era limba de circulatie internationala)
Si un scurt cantecel:
am cravata mea
sunt pionier
si ma mandresc cu ea
sunt pionier
flutura in vant,zalog de legamant intaiul meu cuvant de pionier...bis
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by elyda
Bananele impachetate in ziare sa se coaca ,pe dulapul de la bucatarie.erau verrrzi cand le cumparam si asa se coceau .am mancat una verde ca nu stiam cum trebuie sa fie si mi s-au strepezit dintii...n-am mai mancat banane pana pe la 25 de ani ca n-am mai putut sa uit gustul de atunci...si statusem cateva ore la coada pentru ele...
dana
DA DA
si bomboane cubaneze si ciocolatelele acelea in poleiala aurie ascunse prin sifonier si ne dadea cateva doar pe zi dar cand nu erau acasa parintii noi tot le gaseam si mai luam din punga(de hartie maro), iar cu bananele am patit si eu la fel.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
CHOWPERSA spune:
Un tip se simte putin rau si la un moment dat se opreste si se reazama de un zid .langa el se opresc alte doua persoane ca sa il intrebe ce are.Incet incet se formeaza o coada.La un moment dat cineva se opreste si il intreaba pe tipul care s-a oprit initial fiindca se simtea rau :
- Ce se da aici? Iar el raspunde:
-Nimic ! m-am oprit eu sa ma sprijin de zid si asa s-a format o mare coada in spatele meu.
-Si de ce nu pleci?replica celalalt
-Pai tocmai acum cand sunt primul?!
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
Chantal spune:
quote:
Originally posted by CHOWPERSA
Un tip se simte putin rau si la un moment dat se opreste si se reazama de un zid .langa el se opresc alte doua persoane ca sa il intrebe ce are.Incet incet se formeaza o coada.La un moment dat cineva se opreste si il intreaba pe tipul care s-a oprit initial fiindca se simtea rau :
- Ce se da aici? Iar el raspunde:
-Nimic ! m-am oprit eu sa ma sprijin de zid si asa s-a format o mare coada in spatele meu.
-Si de ce nu pleci?replica celalalt
-Pai tocmai acum cand sunt primul?!
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by Rufusquote:
Originally posted by fianna
Nu e propozitie dar tocmai mi-am adus aminte si am vazut ca nimeni nu a pomenit de cozile la benzina. Masina dupa masina pe cel putin un kilometru....
Un km.? Glumesti...La Baneasa am stat la cozi de 10 km, se stateau si 24 de ore...coada mergea prin Damaroaia, gara Herastrau, ca un sarpe urias...
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Da...si lumea isi impingea masina ca de...rezervorul era gol si pe deasupra in porbagaj mai aveau si cateva canistre de umplut.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
CHOWPERSA spune:
Si ca sa se evite "aglomeratia" mai era si duminica cu sau fara sot.......

doamne ce strazi aglomerate.....mai ca-mi placea traficul de atunci cand ajungeam din Pantelimon la Romana intr-un sfert de ora(maxim).
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by CHOWPERSA
Si ca sa se evite "aglomeratia" mai era si duminica cu sau fara sot.......
Distractia asta era valabila vara caci iarna, dupa prima ninsoare, circulatia autoturismelor era oprita total, cu exceptia celor ale institutiilor de stat, cu placuta galbena de inmatriculare. Masinile personale hibernau in garaj sau in parcare pana la primavara. Deh, iarna nu-i ca vara.
cosmi spune:
Ce vremuri!
Imi amintesc si eu cozile la care se statea.Din fericire ai mei aveau o cunostinta la alimentara si mereu ne anunta cand primesc marfa...
Si mai erau tichetele de paine; parca era ratia de o jumate de paine de persoana pe zi?!
In vacanta de iarna mergeam la tara la bunici, iar de Craciun parintii veneau cu sacosa plina de portocale... ce bucurie!
Shop-urile din hoteluri, unde erau tot felul de produse la care doar puteam privi. Noroc ca aveam un unchi in Germania si periodic ne trimitea cate un pachet cu de toate (dulciuri, cosmetice, sapunuri Fa si Nivea - pe care le puneam printre haine sa miroasa frumos
); si asta controlat la posta ca sa nu ascunda cine stie ce;
Colectia de stanioluri de la ciocolate si bomboane (si acum mi gaesesc in cartile copilariei cate un staniol ascuns printre file ca sa se intinda.
Teleenciclopedia - nu ratam un episod.
Desenele animate cu Mihaela, ce ne spunea in fiecare seara "Noapte buna copii"
Asteptam cu nerabdare sambata si duminica sa vedem cate 5-10 minute (nu-mi amintesc exact) de desene animate Disney si uneori se lua curentul... cat de suparata eram!
Numerele matricole ce trebuiau cusute pe uniforma si haina exterioara;
Cravata ce trebuia s-o purtam zilnic la scoala.. intr-o seara in timp ce o calca maica-mea a ars-o, din greseala, si l-a trimis pe tatal meu la Central (cei din Cluj cunosc magazinul) sa-mi cumpere alta; era jale daca nu o aveam a doua zi; expresia "Pe cuvantul meu de pioner".
Odata trebuia Ceausescu sa vina in Cluj; era o zi de primavara dar cam friguroasa; ne-a tinut ore in sir in costumul acela de pioner; am inghetat de frig si "tovarasul Ceausescu n-a sosit"
Pe traseul lui era o bisericuta de cartier si au inconjurat-o cu steaguri imense.
M-am intins la scris...dar sunt atat de multe.
Traficul lejer era un lucru bun... eu din clasa intai mergeam singura la scoala (cu cheia in buzunar-eu stateam la casa; ce rau imi parea ca nu pot fi si eu cu cheia la gat!). Acum nu mai esti in siguranta nici pe trecerea de pieton.
cosmi spune:
CATEVA INTREBARI ? CHIAR CUM REUSEAM ?
Dac#259; ai fost copil pana in anul ‘90 cum ai reusit sa supravietuiesti? Raspunde mai jos sa aflam toti ce si cum! Spune tot ce te doare!
1. Cand eram copii mergeam cu masini care nu aveau centuri de siguranta si nici airbag-uri…
2. Sa calatoresti în partea din spate a unui camion, sau intr-o caruta era o plimbare speciala. Chiar si acum ne amintim…
3. Patuturile noastre erau pictate cu vopsele pe baza de plumb !
4. Nu aveam închizatori speciale pentru copii la flacoanele de medicamente, în bai, la usi.
5. Cand mergeam cu bicicleta nu purtam casti de protectie.
6. Am baut fiecare dintre noi apa de la cismea, de la izvor, direct din fantana sau de la furtunul de udat florile, în loc de apa minerala din sticla…
7. Stateam ore în sir sa ne facem rotile din rulmenti de masina. Cei norocosi care aveau si o strada în panta îsi dadeau drumul de la capatul stazii, iar la jumatatea drumului îsi aduceau aminte ca nu au frane . Dupa cateva “întalniri” cu tufisurile verzi, am învatat sa rezolvam si aceasta problema. Pai da, ca noi stricam tufisurile, dar nu ajungeam sub rotile masinilor !!!
8. Cand ieseam sa ne jucam, singura conditie era sa venim în casa la apusul soarelui.
9. Scoala tinea pana la 12, ajungeam acasa sa mancam de pranz. Nu aveam telefoane mobile… asa ca nimeni nu putea sa ne gaseasa, strigam unii la altii. Ce bine era, nu ?
10. Ne zgariam, ne faceam tot felul de zgaibe , ne fracturam o mana, un picior , pierdeam un dinte , dar nu era nici o reclamatie pentru aceste incidente la politie. Vina era în totalitate a noastra.
11. Mancam biscuiti si prajituri , paine cu unt , am baut atatea bauturi cu zahar si nu cu zaharina sau alti îndulcitori si nu am avut niciodata probleme cu greutatea, pentru ca ne jucam mereu in aer liber…
12. Am împartit un cico la patru…bema toti din aceeasi sticla si nimeni n-a murit din asta.
13. Nu am avut Playstation, Nintendo 64, X-Box, jocuri video , televizor cu 99 canale , aparate video , dolby surround , telefoane celulare personale , calculatoare , chatroom pe Internet … În schimb, AVEAM PRIETENI.
14. Ieseam afara cu biciclete sau mergeam pana la casa unui prieten , sunam la usa sau pur si simplu intram fara sa batem la usa. El era acolo, nimeni nu se supara si ieseam sa ne jucam.
15. Da! Sa iasa din joc!, afara, în lumea cruda, rea! Fara plangeri la politie! Cum am facut ? Ne jucam cu bete si mingi , alcatuiam echipe pentru a juca o “partida”; nu toti eram alesi si nimeni nu se supara; nu se ajungea ca un prieten sa aiba traume psihologice…
16. Unii dintre noi nu eram foarte buni la scoala. In studentie, daca pierdeam un an , îl repetam. Nimeni nu mergea la psiholog, la psihopedagog, nimeni nu suferea de dislexie, nici de probleme de lipsa de atentie…pur si simplu repeta anul si avea o a doua sansa.
17. Aveam libertate , stari proaste , succese , responsabilitati …si am reusit sa învatam sa le gestionam. Marea întrebare e: cum AM FACUT sa supravietuim? Si, mai ales,sa fim persoanele care suntem acum ?"
Va pup! Noapte buna!

si ruxi(16 dec 2004)