Timisoara, Impreuna! (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

fetele, ce parere aveti despre asta:
www.fastrackids.com

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by Doris-Alina

Katik, vrei si tu neste varza creatza? ca-ti dau daca vrei, am destula...

Amonar, vino tu numa, sa vezi ce fain e in Tm... si oamenii care sunt de milioane, no, nu ca-s banatanca zic asta, da asa se spune despre noi, ca ni-s ospitalieri...am mai adoptat cateva fete de pe aici, sa-ti zica ele cum sta treaba...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Multam Doris Stiu ca Romanii sunt ospitalieri!
Care fete s-au mai intors? Nu de alta dar tre' sa ma lutp cu birocratia cred cand vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Nu s-au intors din strainatati, mey...s-au intors de la mare la campie...
Eu m-as intorce maine spre mare...o ador...

Katik, detaliaza supa aia de cremvursti...

Eu ma uit la dansez pentru tine...auzi, zice Radu daca nu vreau sa dansez mai bine pentru el...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

ce faci doris, te uiti la dansez pt. tine?

Poze noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

ce am postat deodata!!!
o sa o scriu miine ca acu imi vin copiii acasa si n-am timp

Poze noi

Mergi la inceput

Sunt fana, mey...si Ines la fel, azi nu are pop corn, are pufuleti...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Buna seara gagici!M-ati dat disparuta,nu?
Nu scapati de mine asa usor,desi nu am scris v-am citit si sunt la zi cu tot ce a-ti scris.Marti am programare la Dorneanu sper sa fie bine,sa imi tineti pumnii !
Katik pentru nr. de tel. al dr. ,sper sa fie bine.Pupici la copii si tie si insanatosire grabnica.
Ana vazut poze,super vreme ai prins,ca de basm!Cred ca te-ai simtit bine,nu?pentru Luana, sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea
Gonghy multa sanatate la
Aida ce ma face ?
Doris sanatate maximatie si fetitei,baga ceai cu lamaie si oscilo! sa va faceti bine !
Danitin rezerva-mi si mie un loc in bagajul tau pe cand pleci,sunt destul de slaba si cred ca nu ocup mult loc si sa te simti bine !
Mariaa distractie palcuta in week-end si baga mare ,poate veniti 3 ! Bafta si
Amonar bine ai venit,fetele de aici sunt super de treaba si primitoare!
Uf, ca am scris de vreo 3 ori si cand sa postez pica netu'
Pupici la gagici !Revin daca mai sunteti vreuna!Intre timp privesc si eu la "Dansez pentru tine"!

Lormi

Mergi la inceput

Lormi, tinem pumnii, cum sa nu...bafta!
E super fain medicul asta...cred ca ma duc si eu la el, dupa ce mergi tu si ne dai detalii.

SUBIECT INCHIS
Poftiti la cap nou,

Aici

POZE CU NOI

Mergi la inceput