Timisoara, Impreuna! (60)
Raspunsuri - Pagina 20
katik spune:
fetele, ce parere aveti despre asta:
www.fastrackids.com
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Amonar spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Katik, vrei si tu neste varza creatza? ca-ti dau daca vrei, am destula...
Amonar, vino tu numa, sa vezi ce fain e in Tm... si oamenii care sunt de milioane, no, nu ca-s banatanca zic asta, da asa se spune despre noi, ca ni-s ospitalieri...am mai adoptat cateva fete de pe aici, sa-ti zica ele cum sta treaba...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Multam Doris
Stiu ca Romanii sunt ospitalieri!Care fete s-au mai intors? Nu de alta dar tre' sa ma lutp cu birocratia cred cand vin.
Doris-Alina spune:
Nu s-au intors din strainatati, mey...s-au intors de la mare la campie...

Eu m-as intorce maine spre mare...o ador...
Katik, detaliaza supa aia de cremvursti...
Eu ma uit la dansez pentru tine...auzi, zice Radu daca nu vreau sa dansez mai bine pentru el...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
ce faci doris, te uiti la dansez pt. tine?![]()
Poze noi
Doris-Alina spune:
Completeaza Radu: una saltareatza...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
katik spune:
ce am postat deodata!!!
o sa o scriu miine ca acu imi vin copiii acasa si n-am timp
Poze noi
Doris-Alina spune:
Sunt fana, mey...si Ines la fel, azi nu are pop corn, are pufuleti...
POZE CU NOI
Lormi spune:
Buna seara gagici!M-ati dat disparuta,nu?
Nu scapati de mine asa usor,desi nu am scris v-am citit si sunt la zi cu tot ce a-ti scris.Marti am programare la
Dorneanu sper sa fie bine,sa imi tineti pumnii !
Katik 

pentru nr. de tel. al dr. ,sper sa fie bine.Pupici la copii si tie si insanatosire grabnica.
Ana vazut poze,super vreme ai prins,ca de basm!Cred ca te-ai simtit bine,nu?
pentru Luana, sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea
Gonghy multa sanatate la 
Aida ce ma face
?
Doris sanatate maximatie si fetitei,baga ceai cu lamaie si oscilo!
sa va faceti bine !
Danitin rezerva-mi si mie un loc in bagajul tau pe cand pleci,sunt destul de slaba si cred ca nu ocup mult loc![]()
si sa te simti bine !
Mariaa distractie palcuta in week-end
si baga mare
,poate veniti 3 ! Bafta si
Amonar bine ai venit,fetele de aici sunt super de treaba si primitoare!
Uf, ca am scris de vreo 3 ori si cand sa postez pica netu'
Pupici la gagici !Revin daca mai sunteti vreuna!Intre timp privesc si eu la "Dansez pentru tine"!
Lormi
Doris-Alina spune:
Lormi, tinem pumnii, cum sa nu...bafta!
E super fain medicul asta...cred ca ma duc si eu la el, dupa ce mergi tu si ne dai detalii.
SUBIECT INCHIS
Poftiti la cap nou,
Aici
POZE CU NOI