Timisoara, Impreuna! (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Amonar imi pare rau ca nu iti pot raspunde la intrebari ... nici eu nu sunt din Timisoara ... am venit aici de 7 ani.

Mariaa faci bagajele?
Drum bun si distractie placuta si mai ales (pt maine) si la anu pe vremea asta sa stai cu bb in brate in fata tastaturii
Te pupam si te asteptam cu poze si impresii

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

N`seara...

Tot varza creatza sunt...
parca e mai rau, in loc sa fie mai bine...si mi-e teama de Ines, sa nu ia ce am eu, ca e o forma tare ciudata de virus, de abia ma tin pe picioare...
Bag la greu, nurofen, vit. C, olinthul e in poseta, respectiv sub perna, ca altfel ma sufoc.
In fine, las ca ma dreg eu...

Am fost si eu cu maman asa, el fugitivo, la Centrul de Afaceri, apoi in cort, tot nu mi-am gasit ghetute, erau... dar nu nr. meu, 40.
Asa ca...prin urmare, beneficiara a unor chestii faine, in valoare de vreo 4 mil, oare cin sa fi fost?
Normal ca tot Ines...
Ghetute, alta culoare, ciorapei de firma, cu Barbie si strasuri.
I-am luat si la Buni ceva, era sa uit, sosoni caldurosi si tare s-a bucurat.
Apoi am mers putin si la Festivalul vinului, am vrut sa cumpar must, dar era prea devreme, de abia isi instalau aia tarabele de Recas.
Am trecut pe langa ceva artizanat, asa ca i-am luat la Ines doua strachini( castroane ) de ciorba ca la tara...de cand isi dorea...
Si ce credeti?
De dragul castronului, a pus-o pe Buni azi sa-i faca rapid supa-crema de cartofi cu crutoane de paine prajita...
De la pranz pana acum a mancat 3 portii...altceva nu a vrut, atat ii place.

Ana, cum a fost la gradi?
Impresii? poze?
Ne auzim la tel, maine sau duminica, cum poti...

Sanatate la toti bolnaviorii, copii sau adulti...

Amonar, voi chiar vreti cu adevarat sa veniti aici?
Daca sunteti hotarati, ce pot eu sa-ti spun...
Sunt n-spe gradinite particulare, care ofera absolut tot ce iti doresti si tot ce visezi pentru copilul tau, bani sa fie...
Intr-adevar la particulare e altceva, m-am convins, si fetita mea invata la o astfel de gradi, despre care am doar cuvinte de lauda.
In aproape toate gradinitele se invata limbi straine, la alegere.
Tot la gradi particulare primesc copii mult inainte de a implini 3 ani.
Adica la noi la gradi sunt copii de 10 luni, de 11 luni, de 1 an.
Toti sunt f. bine ingrijiti.
Desptre Lenau...
Nu stiu ce ai auzit tu de acolo, dar realitatea este, ca desi e o gradi de stat, este totusi una cu traditie in predarea limbii germane.
In general, aici isi inscriu copiii cei care doresc automat sa intre in clasa 1 tot la Lenau.
Altfel, nu prea vad sensul...
Gradinita nu arata jalnic, poate pe dinafara, inauntru e dotata, de parinti si sponsori, bineinteles.
Educatoarele foarte bune, profesional.
Dar, despre cum sunt ingrijiti copiii, nu ii pot lauda, asta din cauza lipsei de personal.
Adica astepta-te sa vezi 40-42 de copii in grupa, cu o singura educatoare si o ingrijitoare.
Asteapta-te sa manance exact ca la orice gradi de stat, deci fara fitze...
Asteapta-te sa platesti fonduri peste fonduri, rechizite si mobilier, ca peste tot la stat.
Deci de voi depinde ce vreti sa alegeti, stat sau particular.
Sunt si cluburi pentru copii, in Mall e unul super fain, am dus-o pe Ines anul trecut la engleza, f. fain, dotat, super, fac si germana, dar si alte activitati extrascolare.
Dans, instrument muzical, karate, modelaj, pictura, teatru, etc.
Medici?
Simplu, sunt si aici medici f. buni, de exceptie, cum e pediatrul nostru.
Daca te recomanda cineva, poti intra pe filiera.
Sunt si homeopati buni, vreo 2, dar sa obtii o programare astepti cam 6 luni, eu atat am asteptat.
Acum, pe scurt, vei gasi ce cauti pentru baiatul tau, nu-ti fa probleme, dar va costa...pentru noi destul de mult la salariile noastre, dar ce nu facem noi pentru ei, pentru educatia lor?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Oooooo, Aida bine ca mi-ai adus aminte, era sa uit...

Maria, drum bun, distractie placuta, sa faceti tot ce va trece prin cap, cheltuiti toti banii, faceti poze inveliti-va noaptea sa nu raciti...si baga mare, poate proiectati ceva prin Ungaria...dupa o cina romantica...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Aida
Mersi! Si cum te-ai obisnuit acolo? De unde ai venit? Din alt oras sau alta tara?

Doris
Ma bucur ca exista posibilitati. Eu sant informata numai din ce prind pe Net si nu ma prea lamureste Netul...Da, sunt interesata de gradinitele particulare de scoli unde se preda in Germana sau Engleza. S-ar putea sa stam doar vreo 3 sau 5 ani..si saplecam inapoi. De aceea trebuie sa-l dau pe fii-miu la alte limbi. Eu vorbesc Romaneste cu el iar sotul Olandeza, el fiind Olandez. Banii nu sunt in primul rand o problema...cam la ce sume sa ma gandesc pe an/luna? Ma bucur ca sunt si alte activitati.
Am sa caut pe google nume de gradinite, dar daca stiti voi nume de gradinite particulare unde se vorbeste alt alimba, astept cu nerabdare!
De chirii ce stiti? La ce sume sa ma astept? pt o casa de exemplu.

Mergi la inceput

Amonar, la gradi particulare, sunt preturi cam la fel, la toate...
Program scurt: 8-13, 4 mil/luna, cu mic dejun si masa de pranz
Program lung: 8-16, cu somnul de pranz, 6-7 mil., cu mic dejun, pranz, 2 gustari.
Extra program: 8-20 , cu 3 mese, 3 gustari si somn, pana in 9 mil.

Dar...in aceste preturi, nu mai platesti absolut nimic in plus, adica rechizitele, aici intra si orele de dans, 2 /sapt, optionalele, , limbile straine, karate, etc.

Chiriile la case( adica ceva normal), 2-3 camere, curte, intre 500-800 euro.
Vile intre 1000-1500, chiar 1800 euro., dar cu tot ce trebuie.

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

hai bey doris repara-te odata ca nu-mi place ca te tot aud bolind!!!!
de fapt si pe al meu sotz l-a chinuit raceala culeasa de la krisztina mai bine de doua saptamini, ei i-a trecut in citeva zile
sa sti ca imi place tare mult varza creatza!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Mersi Doris. Deci cea mai ieftina gradinita ar fii cam la 1200 euro aproximativ.
Cand voi fii sigura chiar am sa cer niste nume de doctori buni de la voi. Eu sant obisnuita cu doctorii de aici care greu se hotaresc la antibiotice. Nu i-am dat pana acum la fii-miu si sper sa nu fie vreodata nevoie...Am avut impresia ca doctorii din Romania sunt mai traditionali in sensul ca nu urmeaza trendurile din Vest. Ar fii bine sa ma insel. Eu sant plecata de 18 ani asa ca pt mine Timisoara e ca si un alt oras strain...cu toate ca acolo m-am nascut

Mergi la inceput

acuma si intre doctori sunt diferente. poate nu ma pricep eu, poate asa trebuie nu stiu. al meu cel mic a papat deja citeva feluri de antibiotice, a avut chiar si pneumonie la 6 saptamini.
la cea mare deja se mai rezolva racelile si fara dar nu toate. de obicei cer doua-trei pareri dar pina acum doua din trei mi-au indicat antibiotic (si erau pareri de la prieteni medici, pe care-i cunosc de multi ani, deci nu ma minteau).
ferice de tine ca n-ati papat antibiotice.

Poze noi

Mergi la inceput

Katik, vrei si tu neste varza creatza? ca-ti dau daca vrei, am destula...

Amonar, vino tu numa, sa vezi ce fain e in Tm... si oamenii care sunt de milioane, no, nu ca-s banatanca zic asta, da asa se spune despre noi, ca ni-s ospitalieri...am mai adoptat cateva fete de pe aici, sa-ti zica ele cum sta treaba...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

da mai doris, n-am facut demult o mincarica buna de varza creatza si o supitza cu cremvursti si cu varza creatza bineinteles

Poze noi

Mergi la inceput