Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(102)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by dany2007

Jasmin012- ce dulce estihai ca vin sa imi dai lectii de ingrijit copil.
Eu nici in brate nu stiu sa tin un copil mic,dar sa mai am si grija de el...

Dana 31+ Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Dany, merci, ...am sa-ti spun ceva: da, dar tu esti mamica lui...nimeni nu va sti mai bine decit tine ce sa-i faci...o sa fie ceva instinctiv...cred ca o sa te miri si tu cit de bine o sa te descurci cu Luca. Nu cred ca o sa ai nevoie de cineva care sa-ti arate cum sa-l cresti, ci mai degraba o sa ai nevoie de cineva care sa te ajute la treburile casnice...poate o sa ai nevoie de o doamna care sa vina sa-ti face de mincare, sa-ti calce...chestii din astea...Oricum, dupa cite stiu eu, la inceput vine o asistenta acasa sa-l vada pe bebe...cel putin asa imi amintesc eu, ca atunci cind erau fratii mei mici venea asistenta acasa...daca se mai face asa vei putea s-o intrebi tot ce vrei sa stii...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin33+ Lucas Daniel

AMR 7 saptamini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

jasminicilor multumim, toti se uita asa urat la mine de parca eu sunt de vina ca vomit si ca ele sunt mici... Cica de ce n-am luat Elevit.. am luat, dar cat am putut ca-mi face gretaa si mai mare!
dany am o prietena care a nascut cu cezariana in mai... si au hotarat, ea si sotul, ca nu nevoie de ajutor... asa ca proaspatul tatica a stat 1 luna in concediu( parca si-a luat si ceva medical), dupa nastere... e adevarat ca mancarea le-o pregatea una din bunici si le-o trimitea odata /saptr. in caserole cu autobuzul.. ca sta la distanta mai mare! Ea si-a revenit dupa cezariana repede si si alapteaza!

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Vad ca nu mai e nimeni pe-aici...o sa plec si eu...acum sunt la birou la unul din sefii mei si de aia am putut sta mai mult. Pe la sfirsitul lunii o sa-mi pun si eu Internet si o sa stau non-stop cu voi...de-abia astept!
Victo, e bine sa ai bagajul pregatit, dar sper sa nu nasti acum...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin33+ Lucas Daniel

AMR 7 saptamini!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

jasminicilor multumim, toti se uita asa urat la mine de parca eu sunt de vina ca vomit si ca ele sunt mici... Cica de ce n-am luat Elevit.. am luat, dar cat am putut ca-mi face gretaa si mai mare!
dany am o prietena care a nascut cu cezariana in mai... si au hotarat, ea si sotul, ca nu nevoie de ajutor... asa ca proaspatul tatica a stat 1 luna in concediu( parca si-a luat si ceva medical), dupa nastere... e adevarat ca mancarea le-o pregatea una din bunici si le-o trimitea odata /saptr. in caserole cu autobuzul.. ca sta la distanta mai mare! Ea si-a revenit dupa cezariana repede si si alapteaza!

BURTICA ROZ

Pussi, pai cit au bebicile?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin33+ Lucas Daniel

AMR 7 saptamini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...fetelor ne-a sunat tati..de luni este in concediu sa stea cu iubicii lui ..sunt atat de fericita!!!...asa ca eu una nu vreau sa prind picior de mama sau soacra ca le rup picioarele..eu de baica am scapat a zis tati ca-i face el

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
2 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

jasmi Ana 1.600 gr. si Elena 1.800 gr.
rge BRAVO

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by RGE

...fetelor ne-a sunat tati..de luni este in concediu sa stea cu iubicii lui ..sunt atat de fericita!!!...asa ca eu una nu vreau sa prind picior de mama sau soacra ca le rup picioarele..eu de baica am scapat a zis tati ca-i face el

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
2 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Rox si sotul meu a fost maestru spalator de bebel . Noi i-am facut singuri baie de la inceput. Cand l-am vazut cu cata naturalete invartea la piticot prin cada am ramas cu gura cascata , ziceai ca a spalat bebelusi toata viata

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Roxana, ce bine!!! Ma bucur...dar cred ca tot te vor deranja rudele...e inevitabil...doar daca faci ca mine si dispari din tara...

Pussi, pai nu sunt mici...Mai ai o luna si ceva pina la nastere, mai au timp sa creasca...nepoteii mei aveau tot cam atit in ultima luna si au crescut in urma tratamentului...cine se uita urit la tine?...ca-i sparg fata...tu stai linisita, ca e bine...pina se nasc or sa aibe peste 2 kg, ceea ce e fdoarte bine...oricum nu cred ca gemenii ajung sa aibe 3 kg fiecare, poate in cazuri foarte rare...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin33+ Lucas Daniel

AMR 7 saptamini!

Mergi la inceput

Fetelor, acum chiar ca va las...chiar daca ma doare sufletul...va pup pe toate si pe puiutzi

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin33+ Lucas Daniel

AMR 7 saptamini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Fetelor, acum chiar ca va las...chiar daca ma doare sufletul...va pup pe toate si pe puiutzi

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin33+ Lucas Daniel

AMR 7 saptamini!

Mercic de sfaturi si incurajari si ai gija de bubu tau.

Dana 31+ Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput