Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(102)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
RGE spune:
DANYY ..imi ploua in gura
..Doamne de ce i-oi fi lasat sa-mi puna branula tocmai aici???...ma doare rau....si la 2 vine si tipa sa-mi faca mane si pedichiura...cum naiba o sa-mi fac unghiile...scot fum pe urechi
ROXANA cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
IN SAPTAMANA 40!!!
2 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dany2007 spune:
RGE te invit pe la mine...ca sa vezi ce mai fac .
Eu sunt terminata la degetul mare de la picior,mi-am taiat aiurea unghia si acum s-a incarnat
. Nici nu pot descrie durerea ce o simt, s-a umflat degetul
...nu mai pot
.
Dana 31+
Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
Buna, fetelor, vad ca nu a fost alarma falsa cu Ank. Sa-i traiasca baietelul!
Noi am fost azi sa ne inscriem la medic, pina acum am avut de pregatit rezidenta, inscrierea la asigurari sociale si toate astea au durat...ca nu ne primeau fara acte in regula. Ne-au repartizat la un medic de familie si luni avem programare la el...In rest, crestem, mult...mi se zice ca sunt enorma si ma intreaba lumea cind nasc.
Va aduceti aminte prin lunile 4-5 cit de bine ne simteam cu burticile, eram pline de energie...si acum, abia asteptam sa scapam de burti, sa ne tinem puiutii in brate si sa ne revenim la normal...
Pussi, ce-i mama? Cit au bebicile de te plingi ca sunt mici? Cumnata mea a nascut in iunie, dupa tratament de crestere, doi baietei de 2,200g si de 2.400g. Daca sunt gemeni sunt mai mici, asa ca nu-ti face atitea probleme...Cite kg crezi ca pot incapea in burtica ta? Eu mi-as dori ca Lucas sa aibe vreo 3 kg, maxim 3,300...sa nu fie prea mare...A, si inca ceva...mai ai destul pina la nastere, mai au timp sa creasca.
Roxana, mai ai 2 zile...ce-ar fi daca bebe George va face o surpriza si vine tocmai laa aniversarea voastra? Si noi implinim 7 ani de casatorie pe 23 noiembrie...si nu exclud posibilitatea sa sarbatorim in trei...ar fi frumos...
Erika, esti pregatita?
Stefania, eu cind am vazut prima data ca Anihta-cl a nascut la 31 saptamini, in noaptea aia am visat ca nasteam si eu...tot prematur...imi faceam griji ca a iesit prea devreme...asa ca sa nu te miri daca aoi tot felul de vise...
Dany2007, crezi ca o sa te induri sa-l lasi pe micul Luca,nou-nascut, pe miinile unei bone? Poate mai tirziu da, dar cind se naste...n-ai sa poti...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin33+
Lucas Daniel
AMR 7 saptamini!
Jasmin012 spune:
aaa, Erika, si eu as lua-o de la capat cu o noua sarcina, cit de curind, daca ar vrea D-zeu...n-a nost deloc rau sa fiu insarcinata...chiar daca burdihanul asta e greu, ma scol greu din pat si merg ca un pinguin...vreau si o fetita....un copil merita toate astea.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin33+
Lucas Daniel
AMR 7 saptamini!
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Dany2007[/red], crezi ca o sa te induri sa-l lasi pe micul Luca,nou-nascut, pe miinile unei bone? Poate mai tirziu da, dar cind se naste...n-ai sa poti...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin33+
Lucas Daniel
AMR 7 saptamini!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Eu vreau in primele luni o femeie care sa stea cu mine si cu bubu, nu sa il las numai cu ea. Vreau sa ma ajute, ca nu am pe nimeni care sa imi dea o mana de ajutor
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Dana
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by darleena
Neata.
Aseara am fost la 5 minute sa plec la spital. M-au apucat contractiile, si cand m-am apucat eu sa le cronometrez....ops...erau asa pe la 5 minute. Cel putin primele doua au fost fix la 5 minute, de m-am mirat cat de exacte pot fi. A treia a fost la 6 minute si dupa aceea s-a mai marit intervalul, dupa care m-au lasat, nu de tot, dar s=au rarit. Asa ca am hotarat sa nu mai merg la spital.
Azi vad ca mai am asa, raslet cate una doua; daca nu se potolesc, cred ca ma duc pana la doctor sa vad cum stau cu colul si ce se mai intampla p-acolo.
Cand mi-am dat seama ca sunt contractii si ca s-ar putea sa plec sa nasc, nu am avut nicio emotie sau frica,poate oi fi vreo curajoasa.
37+ si
baby Kara
AMR 3 saptamani
Darleena, vrei sa ne faci vreo surpriza? Stai cumintica, poate ca ar fi bine pt Kara sa mai stea vreo saptamina in burti... Si e bine sa fii curajoasa...cu cit te stresezi mai tare cu atit nasti mai greu...si durerile sunt mai mari...asta am citit-o...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 7 saptamini!
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by darleena
Pussi nu vreau sa va iau prin nicio surprindere. Contractiile m-au luat pe mine prin surprindere.
Chiar voiam sa intru pe forum sa va zic ca plec la spital...dar daca n-am mai plecat am zis sa nu va alarmez.
Problema e ca nu stiu ce ma fac cu sotul din dotare, ca atunci cand i-am zis ca am contractii s-a ingalbenit la fata si zicea aoleu, ce ma fac?(a se citi ce se face el)
I-am zis ca daca el nu e in stare ma duc eu singura la spital cand o fi momentul37+ si
baby Kara
AMR 3 saptamani
Vai, da, sa vedem ce facem cu sotii...ca ei sunt uneori o grija in plus...pot chiar sa lesine pe linga noi...sper ca nu...Doamne!
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 7 saptamini!
Jasmin012 spune:
Fetelor, nu va spun din experienta, ci din ce am citit: pe linga contractii regulate, dureroase, ca la ciclu si durerea de spate e un semn al nasterii....neaparat insotite de durere de spate...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin33+
Lucas Daniel
AMR 7 saptamini!
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by dany2007quote:
Originally posted by Jasmin012
Dany2007, crezi ca o sa te induri sa-l lasi pe micul Luca,nou-nascut, pe miinile unei bone? Poate mai tirziu da, dar cind se naste...n-ai sa poti...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin33+
Lucas Daniel
AMR 7 saptamini!. Nico nu stiu ce sa spun...nu m-am hotarat inca.
Eu vreau in primele luni o femeie care sa stea cu mine si cu bubu, nu sa il las numai cu ea. Vreau sa ma ajute, ca nu am pe nimeni care sa imi dea o mana de ajutor.
Dana31+
Luca-Rares
Dany[/red], dragutzo, cred ca ti-ar fi de mare ajutor cineva drag, o ruda, ceva...cineva cu experienta care sa-ti arate cum sa-l imbaiezi, ce sa-i faci...nici eu nu o sa am pe nimeni si ma sperie un pic chestia asta...ce-o sa ma fac cu o gigilice? Dar eu am avut grija de fratii mei mai mici si putina experienta tot am...Vino la mine...ne descurcam noi amindoua....
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 7 saptamini!
dany2007 spune:
Jasmin012- ce dulce estihai ca vin sa imi dai lectii de ingrijit copil.
Eu nici in brate nu stiu sa tin un copil mic,dar sa mai am si grija de el...
Dana 31+
Luca-Rares