Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(102)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

no, toata lumea a plecat la culcare, cu tot cu bebicii din dotare?
noapte buna si de la noi!

37+ piticul Stefanut
AMR 3 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

quote:
Originally posted by irina_stef

unde fugi PUSS?
VICTO,RGE eu nu stiu ce sa mai fac cu arsurile,pe mine nu m-au lasat nici acum nici cu mere nu merge,nici cu lapte iar cu rennie mai am doar o pastiluta,si aici nu am gasit,mie imi trecea nu de tot dar ptr vreo 2,3 ore tot ma lasau.
intepaturi in vagin am si eu,dar eu simt ca parca scoate capul cate-odata asa tare ce ma inteapa,apoi ma lasa si tot asa.

37+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Irina, eu am gasit Rennie chiar la farmacia de langa mine. Deci, se gaseste. Trimite pe cineva sa caute la mai multe farmacii, sunt sigura ca o sa gasesti.

Crisstiana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Ok, cand eu intru, voi iesiti. Buna sincronizare!
Atunci iesim si noi (ca de, ne adaptam grupului), facem o baita si la somnic!
Noapte buna si vise placute, da' nu din-alea cu cezariene fara anestezie si mai stiu eu ce minuni de vise.

Pupici!

Crisstiana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna tuturor!

Felicitari proaspetelor mamici, multa sanatate!

Va multumesc mult pt sustinere!Ralu, multi pupici .

Suntem bine, astept sa nasc, nici eu nu mai am rabdare, in plus si starea fizica se degradeaza pe zi ce trece: prea multe kg in plus,contractii nedureroase din plin (burica pietroi, atat ziua cat si noaptea), uneori am ceva dureri de burta dar acum nu ma mai mir prea mult la cate epidemii circula: raceli,gripe, enterocolite,etc,etc... Oricum nu sunt ca cele de la prima nastere, clar au fost sentimente ce nu puteau fi confundate prea usor: impresia de coloana care se rupe in sapte..mii, contractii ritmice la care imi venea sa imping ceva afara , pe care nu le puteam controla f. usor (nici macar la indicatia dr.)..
Dupa unele semne nici eu nu cred ca mai am prea mult (ceea ce nu m-ar mira, ca si prrima data am nascut la 37 saptamani, absolut natural-ma refer neprogramat,neindus..si a fost baiat, si se spune ca ei sunt mai lenesi..). In plus, bb2 a fost inca din primele saptamani de sarcina (inca de la eco de 8 saptamani) mai mare cu o saptamana dpdv al dezv. ecografice (se pare ca am ovulat mai devreme).
Chiar astazi am fost la eco, bblusa are in jur de 3 kg (Sebastian a avut la nastere 2840 g, dar la el am avut o problema cu placenta si mi s-a spus inca de pe la jumatatea sarcinii ca este posibil sa aiba o greutate mai mica...), este situata in pozitie "ideala" de nastere ..Acum sa vedem cand se hotaraste sa iasa..
Am cumparat cam tot ce trebuie (cu exceptia cosuletului pt. carucior, pe care il voi primi la sf. lunii, ca nu il mai aveau pe cel pe care il voiam-model si culoare), i-am dat "indicatii" lui tati de unde sa-l ia, daca nu mai apuc eu sa ma duc...

Roxana, dr. meu va fi plecat saptamana viitoare din tara, daca ma apuca "nascarea" ma trimite tot la dr. Emel...poate mergem mai multe in aceeasi zi (tu,eu,Ericka,...) si nu mai au locuri sau trebuie sa alerge dna dr. de la una la alta...era si o comedie cu subiect asemanator...
Analizele de sange, secretii,etc au iesit ok, trebuie sa mai am o intrevedere cu dr. anestezist (dr. meu spune ca de data asta ar vrea sa fiu mai prevazatoare sa ajung la timp pt. peridurala-ca la Sebastian nu am mai apucat ); nu tin neaparat la ea, dar hai sa fie.. Ca anestezist, mi l-a recomandar pr dr. Costache Steriade.
Bagajul de spital nu l-am facut, sincera sa fiu nu stiu ce sa imi iau (dr. meu a zis ca nu trebuie sa aduc nimic), nu mai am nici chef de el chiar daca inainte de 30 saptamani de abia asteptam sa il fac...
Roxana, tu ce iti iei cu tine (ianfara de cosmetice si ap. foto,..)?

Aaa., si eu am durerile acelea stiti voi unde, am impresia ca se rupe si se sparge in mii de bucati...Astazi, de ex., am crezut ca si nasc.M-am dus cu masina la dr., binenteles ca circulatia a fost groaznica deoarece a plouat si a fost vineri...Bdul Stefan cel Mare in reconstructie iar pe Calea Floreasca circulatia bara la bara cu viteza melcului (ca mai mult de jumatate este transee...).Cu greu am reusit sa parchez la ceva distanta (ca pentru 200 m mai trebuia sa fac o ora); am iesit din masina cracanata -serios, nu mai putea merge- si plina de draci- am zis ca nasc atunci,ca tot era dr. meu de garda...

Va pupam, multa sanatate si nastere usoara tuturor!!!
celor a caror intalnire mult asteptata este in urmatoarele zile; putere,curaj si sanatate!!!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Camelia ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui de tine .
Nastere usoara iti doresc si viziteaza-ne mai des
Ne-ai lipsit mult

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

wow... bine ai revenit ancami...ma bucur ca stati bine...si totul e ok...daca intre timp se iveste vreo surpriza iti doresc nastere usoara...si multa sanatate

noi suntem asa de emotionati..nici nu mai pot dormi.. mergem la eco..eu nu am avut ocazia sa o vad prea des pe bb-lina.. e abia a treia eco...Doamne ajuta!

Stefania X 2 32+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata!!!!
noi mai rarut ca nu ma simt asa de bine....
in ultima perioada sunt asa de irascibila din cauza durerii de picior sunt aproape tot timpul nervoasa, imi vine sa plang si noaptea in somn de durere cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta, sa nu mai zic cand trebuie sa merg, sa calc pe picior... sper sa fie din cauza sarcinii (greutatii, kg) si nu din alta cauza, sa mai am si pb asta dupa ce nasc!!!
in rest, vesnicile intepaturi la fofo, burtik pietroi foarte des.
mai avem ink 3 zile pana marti, sper sa nu apara surprize pana atunci!!!

stefania, bafta la dr azi!!!!
roxana, parca si tu mergi la dr azi, nu??? mult noroc!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

37+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 7 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna dimineata!!!

Marea Intalnire este atat de aproape .......cand vad ce putin mai aveti parca vreau sa nasc si eu mai repede.... a..si eu am plans foarte mult cand am vazut-o pt. prima data pe Simo!!!

Anacami, bine ai revenit..... se pare ca si la tine este foarte aproape momentul.. ce mai face Sebi? cum ii merge la gradi?

Lala, este frumos patul pe care il vrei pentru baieti...stii si un pret asa cu aproximatie? cum te-ai gandit sa procedezi... ii culci pe amandoi in aceeasi camera de la inceput?

Jasmin, ma bucur ca sunteti bine!

Mamici cu 2 copilasi ...voi va ganditi si la al 3-lea bebe? ca mie dr. mi-a propus sa ma gandesc la legarea trompelor...cand ne-a intrebat sr. sotul a fost categoric...ca nu il mai vream pe al treilea..ca cica nu mai avem timp...insa eu nu sunt pe deplin convinsa!

A..ne-am hotarat si noi la nume ...o va chema Adelina Elena pe micuta noastra ....

Va pupic si va doresc o zi frumoasa!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

neata!!!!
noi mai rarut ca nu ma simt asa de bine....
in ultima perioada sunt asa de irascibila din cauza durerii de picior sunt aproape tot timpul nervoasa, imi vine sa plang si noaptea in somn de durere cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta, sa nu mai zic cand trebuie sa merg, sa calc pe picior... sper sa fie din cauza sarcinii (greutatii, kg) si nu din alta cauza, sa mai am si pb asta dupa ce nasc!!!
in rest, vesnicile intepaturi la fofo, burtik pietroi foarte des.
mai avem ink 3 zile pana marti, sper sa nu apara surprize pana atunci!!

stefania, bafta la dr azi!!!!
roxana, parca si tu mergi la dr azi, nu??? mult noroc!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 7 zile!!!!

BB...hai ca nu mai ai mult si o tii pe Iasminuca in brate...vei uita de toate durerile atunci!......

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gianina, mersi de incurajare!! mie cam frica ca durerea de picior nu are legatura cu sarcina!!! in rest nu am treaba cunburtik, nu mie greu, nu ma incomodeaza!!!

bubulina noastra

AMR maxim 7 zile!!!!

Mergi la inceput