Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(102)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gianina/gianina.jpg)
gianina spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
gianina, mersi de incurajare!! mie cam frica ca durerea de picior nu are legatura cu sarcina!!! in rest nu am treaba cunburtik, nu mie greu, nu ma incomodeaza!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastraAMR maxim 7 zile!!!!
Dr. tau ce a zis despre aceasta durere...ai apucat sa ii spui?
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
nu i-am spus decat in mare, ca ma doare spatele, piciorul si a zis ca se mai intampola in sarcina. durerea devine tot mai mare si parca se extinde. e ca si cum s-ar atinge un nerv, ca si cum ai avea nervul de la o masea descoperit si can mananci atingi aoclo (ufff ce exemplu am gasit si eu!!!).
gata ma pun inapoi in pat, ca alta solutie nu am!!!
pupici gianina!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gianina/gianina.jpg)
gianina spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Baita placuta si somnic usor Irina!
Stie cineva daca la Giulesti te primesc cu haine pentru bebei? Voi ce hainutze luati la maternitate
Despre cosmetice am inteles ca vor neaparat ulei Sanosan....
Fetele care nasteti la stat, cand dati banii la dr? Inainte sau dupa? Eu ma gandeam sa-i dea sotu' dupa nastere, dar daca nu se mai intalneste cu doctorul?
adra_bell36+ si
Eva-Elena
Adra, banii la dr. ii va da sotul dupa operatie ...doar la anestezist ii voi da eu inainte de operatie!
![](pupic.gif)
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
gianina as vrea eu sa ii culc de la inceput in aceiasi camera dar nu va fi posibil din pacate . Bogdan este scolar in clasa a II a , are nevoie de somnul de noapte ( el nu mai doarme la pranz de la 3 ani ) astfel incat nu imi vine sa il scol de 3-4 ori noaptea din cauza meselor celui mic . Asa incat in primele 3 luni de nevoie il voi culca pe bebe la noi in camera in patutul lui si sper ca in jur de 3 luni va renunta la mesele de noapte ( asa a facut Bogdan ). In momentul acela ii voi muta pe amandoi .
Ansamblul de paturi sper sa mi-l faca unchiul meu in toamna urmatoare .
Asa voi iesi mai ieftin.
In comert este cam 2.200 de lei . Eu insa am patul de jos deja , mai am nevoie doar de cel suprapus, scara cu sertare si dulapuri.
Vom vedea.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
BB in mod sigur durerea de picior este de la sarcina . Ai presat undeva un nerv care iradiaza pe picior.
Stefania bafta la eco
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
![](images/user_woman.png)
loub_erika spune:
buna dimineata..,bine ai revenit anacami,ma bucur ptr fetita ca are 3 kg...felicitari,sincer si eu sunt atre curioasa cat va avea a mea,dupa faza cu Bahmuteanca...,oricum eu ma astept la o marsa de eroare din partea ecografului de 300g,nu mai mult...,daca e sanatoasa e cel mai important pana la urma!!
Poate ne nimerim toate pe acolo,cum spuneai si tu..,facem echipa pana la sfarsit..,mie una chiar mi-ar place!!! Apropo voi v-ati facut rezervare la camera?! sau mergeti pe cea normala,care vi se da instantaneu?! La mine a fost mai usor ca am stiut data egzacta,asa ca mi-am facut deja rezervare,ca sa stau linistita!!
Iar ce tine de bagaj,Dct Emel mi-a spus sa vin doar cu ce am pe mine,iar de restul se vor ocupa ei..,acum...eu tot am sa imi iaucate ceva,adica niste chilotei...,cosmetice,ca eu sunt disperata de dimineata cu machiatul..,chiar daca sunt acasa...,o pijama mai frumusica in caz de vizite..,leptopul ca ne vrea lumea in direct
si aparatul foto bine-nteles..,plus un costumas ptr Angi ,ptr cand va iesi din spital...,Doamne cand scriu aceste randuri,ma apuca deja emotiile,in 3 zile voi fi mamica..,daca ati sti cat am asteptat acest moment!!!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem 4 zile si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
loub_erika spune:
va pup pe toate ca eu trebuie sa fug un pic pana la IKEA,am cate ceva de luat de pe acolo..,ma duc sa ma imbrac ca trebuie sa se intoarca sotiorul ,iar eu tot in pijamale sunt,revin mai tarziu..,pupici!!!
36+ Angelina
AMR 23 Oct.
mai avem 3 zile si ne vedem ingerasul!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
adelamaria spune:
Buna dimineata!
Reusesc si eu sa intru intr-un final sa va salut, s-o felicit pe ANK pentru puiul mic si sa va doresc la toate nastere usoara si bebei cat mai cuminti!
Noi am reusit sa ne mutam si a fost chiar la limita...deja nu prea ma mai pot misca fara sa ma doara cate ceva...Insa nu ma plang, de fiecare data imi amintesc cat de mult mi-am dorit copilul asta si cat m-am rugat sa-l am! Asa ca pana si durerile pe care le am mi se par minunate
Andra intrebai de Giulesti...Si eu tot acolo nasc. Inca n siu cum si nu stiu cand (aflu poate saptamana viitoare, la control)...Eu stiu ca e bine la anestezist sa dai inainte, chiar tu. O sa vina el sa te intrebe una-alta si atunci poti sa-i dai. Cat? Habar n-am...vreo 2 milioane?...Zic si eu...Despre bani la dr...inca nu-s decisa...la suma...depinde cum nasti...Poate vreo 300 euro la naturala si mai mult la cezariana...Dar asta depinde de fiecare, sunt convinsa ca nu ramane nimeni ne-nascuta fiindca nu corespunde suma
La neonatolog tot vreo 2 mil, iar la moasa cam 1-1 jumate...Cam asa ma orientez eu din ce-am mai citit pe net.
Tu cand nasti? Am aflat si eu ca nu te-ar lasa cu hainute pt. bebe...ce rau mi-ar parea...Si de uleiul Sanosan am citit si eu tot pe DC...Am o colega care cred ca anascut ieri (cezariana) la Giulesti. Daca primesc vesti de la ea, te anunt si pe tine...Eventual da-mi un nr. de telefon sau o adresa de yahoo daca vrei sa mai vb.
O sa trimit si eu pe adresa comuna nr. de telefon, in caz de ceva...
Gata, fug sa pap ca asta mica nu mai are rabdare! Si apoi plec prin Obor (sper!) sa caut salteluta pentru patuc si lenjerie si lustra....Si ce-oi mai gasi Sper ddoar sa rezist la atata shopping!
Pupici la toate si sa fiti cuminti!
pussi spune:
buna dimineata,
anacami, bine ai revenit! sa ne ti la curent , ma bucur ca sunteti bine!
bb eu am avut, ca de 3 zile a disparut o durere inghinala in dreapta care cobora pe picior de nu ma lasa sa merg.. cam vreo 2 sapt. Cica de la intinderea ligamentelor... daca aparea vreo umflatura atunci era hernie!
adina g, adalia unde sunteti??????
gianina Am sa-ti povestesc ceva .. dar sa nu te superi, concluziile le tragi tu! stiu o pers. cu 2 copii, la ultima nastere .. cezariana, i-a legat trompele ca nu mai vroia altii Acum a e divortata de primul sot(cu care are copii) si recasatorita si vrea BB... Nu poate decat prin FIV(trompele sunt distruse), si isi doresc amandoi un copilas impreuna!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
pussi, mie cam frica sa nu fie de la altceva. durerea o simt si cand stau un pat si trebuie sa ma intorc pe alta parte, deci nu numai cand calc pe picior. oare daca merg la farmacie sa cer o crema calmanta m-ar ajuta???
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)