soacra noastra "cea de toate zilele"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

si a mea are vecin adoctorita pe care fiul dragutul a primit-o ca ex, ca asa ceva ii trebuie lui?

.......ghinion nu a fost sa fie!!!!!!!
e io!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Gagici, am ris de ma doareee burtaaaa...

cata

the best surprises come in little sizes...

http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

io am doua bucati baieti cum n-are niminea! o sa fiu soacra cu doua nurori si-am sa le frec ridichea cum mi-a frecat-o soacra-mea mie!o sa le impun sa-mi faca nepoate ca ele sunt de vina daca nu fac ,ca asa mi-a spus mie soacra-me dupa ce avea 3 nepoti de la cumnatii mei si-am mai facut si io doi baieti :" mi-ai umplut curtea da p...! n-ai fost in stare sa faci si tu o fata macar!" cand i-am replicat ca fisu nu ie in stare de asa ca el e responsabil cu asa ceva mi-a spus ca io sunt da vina ca fomeia naste copii ,fiso ie in regula ,io sunt defecta!io o sa fiu o soacra buuuuna rrrrau ...si grijulie cu nurorile .o sa stau cu ei in casa pa rand sa vad io cu ochii mei cum decurge viata lor intima ca baiatul mieu e copilu' mieu pana cand oi inchide ochii si io am grija ca noru-mea sa faca ce trebuie si atunci cand zic io ,ca sunt batrana si trecuta pan viata si stiu io ce spun.io le vreau numai fericirea nurorilor si d-aia o sa am grija sa le fiu mereu aproape sa ne bucuram impreuna da fericirea lor.are cineva vreo fata sa mi-o fac nora???

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Am eu una bucata "printzesa",dar vai de soacra ei,daca nu se poarta frumos cu ea(imi v-a da mie socoteala).

Sa-ti traiasca baietii.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fetelor , eu cred ca va e cam frica ... deja va faceti planuri sa nu cumva sa ajungeti ca ele ... mama lui de rand ... sper sa traiesc atata si sa imi vina si mie

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

cea mai tare parte mi s-a parut aia in care doctoritele erau somate la intalnire pe post de nurori-model, pt soacrele voastre.
si nu stiu sincer, ca un facut, ori n-am nimerit eu soacra buna, cu soacra-mea reala era sa ma omor in casa si cu restul de soacre (adikatela mame de baieti) m-am inteles ca sarea-n ochi....

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Femeile care au motive sa fie sigure pe ele sunt dezirabile." - Userul Nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Pei va zic eu din experientza ca baiatul meu e mare de prima nu ne-a placut o sa ne placa de a doua???? Nu stiu sper din tot sufletul ,desi de prima nu prea am scapat asa usor vine in picure , pleaca iar revine, dragostea e mare asa ca daca o sa fiu stuck cu asta stiu sigur ca m-ati blestemat!

Mergi la inceput

meiii...nu s-au nascut fetele alea destul de bune pentru baietii mei ...asa ca nu va faceti planuri!eu am feti frumosi cu stele-n frunte asa ca ce ...doctorite...inginere...DOCENTE SA FIE SI TOT NU CORESPUND!!! acum serios vorbind i-am spus baiatului meu cel mare care a mai fost martor la cate o scena de-a soacrei mele ,ca daca o sa fac vreodata ce face ea sa-mi traga un sut in fund si sa ma dea afara din casa ca nu mai sunt normala.eventual un spital de nervosi...mama mea nu s-a bagat niciodata in treburile mele...adica s-a mai bagat sa-i ia apararea sotului meu ...si i-am spus :hei ...vezi ca eu sunt copilu' tau nu el ...de el are deja mama lui grija...suficient.LEMONI...ai grija ca blestemele astea te ajung in orice colt de lume!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor,

am nevoie de sprijin, aseara am avut o vizita de-a soacrei!!!!
De obicei ii dau sa manace si tace din gura, da aseara sotul a intarziat si l-am asteptat cu masa, asa ca a avut gura libera.

Nu i-a tacut o secunda!

Are o problema cu husele. Ea acasa are o husa pe canapea, un cerceaf vechi peste si inca o carpa pt locul pe care sta!!!

Si noi avem un fotoliu din panza FARA husa. Ce-o sa ma fac eu cand fotoliu, caramiziu de neamul lui, o sa se faca negru?
O sa-l arunc si o sa iau altul!
raspuns gresit.
Cum sa cheltui banii lu fisu?

...si am primit sfaturi despre tot: de la cum se curata chiuveta la cum se impaturesc sosetele, impanate cu sfaturi religioase si detalii extrem de amanuntite ale ultimelor eu 3 boli descoperite.

Noroc cu sotul ca nu seamana cu ea DELOC si ca vine rar pe la noi.
Daca o sa am un baiat o sa-mi notez ca sa nu ajung asa!

Mergi la inceput

pune-i un cearsaf vechi pe canapea sa se simta femeia ca acasa .dar exista pericolul sa nu mai plece!spune-i ca daca se murdareste fotoliul trebuie musai sa te duci cu sotul sa cumperi altul!impatureste sosetele in fata ei cum vrei tu si cauta sa-i povestesti despre muuuultele tale boli (imaginare).urata situatie,imi pare rau pentru tine ,sper pentru binele tau ca nu sta mult!

dana

Mergi la inceput