soacra noastra "cea de toate zilele"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Hai sa va zic si io de soacra lu mama, nu mai e printre noi, dar specimenu' a existat si va jur ca tot ce va povestesc e adevarat!
Atentie, interzis minorilor si femeilor insarcinate!!!

-se casatoreste mama cu tata, ea 16 si tata 19, soacra "n-o iei pana nu aduce certificat ca e fata mare"; adus bineinteles certificat de mama (era doar un copil si chiar nevinovat)
-fac nunta ramane mama insarcinata cu mine, "nu va trebuie copii ca n-aveti casa, n-aveti de nici unele" si s-apuca nebuna si o trage saptamani intregi pe mama pe burta ca "sa-l dea afara". Am norocu si ies normala!
-discutii, certuri , violente inimaginabile, il monta asa de bine pe tata impotriva mamei incat indiferent de unde venea mama sau ce facea gasea motiv de scandal, cearta si eventual batai;
-pe la 3 ani (ai mei) vine mama sa ma ia de la soacra-sa ca vedea de mine si ii zice dupa 10 ore de program ca vine de la p***a si sa nu puna mana pe mine! Mama pregatise ceva de mancare si statuse la program prelungit. Era a "n"-a discutie interminabila ca mama e o c****a si ca vine de la barbati.
Ia o hotarare cumplita mama si se arunca in fata primei masini din disperare (nu ca ar fi avut ceva la mansarda). Din fericire scapa si soacra e dusa si batuta de Militie ca la carte (au venit vecinii martori si au spus Procuraturii ce viata duce biata mama cu ea in casa).
-se intampla sa iesim dimineata in curte si sa dam cu capu de o pisica spanzurata de "bunica" ca ..."mananca puii fir'ar a dracului si i-am venit io de hac"...
-sa mai continui???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

fetelor, ce aud eu aici.....pai inseamna ca a mea e buna de pus pe rana!!uite asa invat sa-mi apreciez soacra din dotare!!!pentru toate posesoarele de ]

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

giulia,
Chiar au luat-o la Militie si au batut-o?????????????
Da` a primit ce-a meritat!Asta-i tare de toooooooot!!!

Ia intreaba fetele sa vezi cate si-ar dori o asa experienta pt. soacra!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Ca judecator de onoare imi pare rau Hannen dar bunica Juliei este pe primul loc a luat votul meu.
Cred ca ar fi trebui sa deschidem un alt topic bunica mea acra!!!
Asa ca, ce sa zic fetelor astea soacre acre, bine i-a facut ca ia tras o mama de bataie ca asa merita.Ma si mir cum de a intervenit politia , dar oricum bine au facut .Ce va-ti bucura sa fie politia de soacre!!!!! haaaaaaaaa sa le-o traga din cand in cand poate se calmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Da, da, da Lemoni, si eu votez cu politia pentru soacre !!!
Ca nici a mea nu-i vreo dulcinee. Lista e atat de lunga cu ce a facut...dar mai bine sa nu imi aduc aminte.
Uneori imi spun ca nici oceanul nu-i de ajuns ca sa ii opreasca rautatile, din pacate.
Si nu merg pe principiul "la rau sa raspunzi tot cu rau", pur si simplu nu se potriveste cu firea mea.
O ignor si cu asta basta. Si o mai barfesc online cu nasa mea (ramasa in R).

Pupici la toate nurorile si miere la toate acriturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ehei ca nu-i chiar asa ... o politie pt soacre ... ca mai sunt si unele nurori ... vai mama , ca eu una le-as bate rau ...

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

Ca judecator de onoare imi pare rau Hannen dar bunica Juliei este pe primul loc a luat votul meu.
Cred ca ar fi trebui sa deschidem un alt topic bunica mea acra!!!
Asa ca, ce sa zic fetelor astea soacre acre, bine i-a facut ca ia tras o mama de bataie ca asa merita.Ma si mir cum de a intervenit politia , dar oricum bine au facut .Ce va-ti bucura sa fie politia de soacre!!!!! haaaaaaaaa sa le-o traga din cand in cand poate se calmeaza.

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

SA FACEM O PETITIE ONLINE!!!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Fetelor, eu n-am zis bancuri, v-am relatat cateva episoade triste din viata mamei mele cu acelasi specimen in curte vreme de 25 de ani.
Cum a rezistat mama?
Sincer, nu stiu...
Vecinii in sat o poreclisera pe mama "pisica nu 9 vietii" ca numa asa puteai rezista cu o babaciune d'asta in curte!
A murit batrana prin 95 dupa chinuri indelungate provocate de cancer la plaman si poate ghiciti cine a ajutat la ingrijirea ei, mama bineinteles ca asa e ea fata buna!

Si faza cu militia e foarte adevarata, au batut-o aia zdravan ca stiai ca e a dracului si au fost vecinii care au spus procuraturii si lor ce viata ducea mama cu ea.
Toata lumea s-a bucurat atunci povesteste mama...
Poate ca era un abuz ca era pe vremea lui ceasca,dar credeti ca a avut curaju sa zica ceva baba ca o omorau!
In fine, mortii cu mortii, vii cu vii, stiti cum se zice!
Dar va rog io continuati subiectu ca era mishto, nu lasati baba sa strice bunatate de subiect!
Pupic la toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

gata s-a spus totul despre soacre ? nu pot sa cred!

e un anunt undeva ca cineva vinde soacra, o vand si eu pe a mea, dar ma gandesc casa le scoatem din momotonie sa le aranjam o intalnire.........a mea se uita pe KKanal D la nora pt mama va dati seama ce e in capul ei eu cred caea inca spera si cauta.........

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Si soacra mea cauta, cum ce?
ce cautam si noi, daca ea nu are viata a ei.

- cand ne-am cumparat ap, DAR nu i-am spus ca facea alta depresie, ne-a gasit si ea ap, langa ea evident. Acu ce mai conteaza ca era la acelas pret cu al nostru de 4 camere si avea numai 2 camere? Da avea gresie!!!!

La vre-o juma de an dupa ce am luat ap i-am spus in sfarsit ca VREM sa-l luam si ma suna sa nu luam la ultimul etaj ca o sa fie cald si sotul nu e obisnuit!!!! Pe sot il suna sa-i spuna ca o sa fie frig.
A, da si daca da o vijelie ne zboara acoperisul. Care acoperis, ca avem terasa de bloc? Si ne si inunda, stam la 10 da se pune?

- cand ne-am cumparat teren, convenabil, ceva frumos cu vedere la lac, ne-a gasit ea mai ieftin!!!! Nu stie nici ea in ce parte se iese din Bucuresti spre respectiva localitate, daca sunt drumuri asfaltate, utilitati.....e doar mai ieftin.

- si alta nevasta mai buna, da asta inca fie n-a gasit fie nu-i nici una destul de buna pt fi-su! Cand eram certati intr-o vreme, nu ne casatorisem inca, i-a dat tel unei doctorite si atat la batut la cap pana s-a intalnit cu aia!!!! Da ce sa-i faci daca n-are noroc de nora doctorita?

Mergi la inceput