Inima de tigan

Inima de tigan | Autor: countesa

Link direct la acest mesaj

ce parere aveti de serialul difuzat de Acasa numit Inima de tigan.Il urmariti?daca da va place cum este prezentata viata tiganilor?
eu il urmaresc in fiecare seara si pot sa spun ca imi place,mai ales actorii din rolurile principale Denid Stefan si Andreea Patrascu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

am urmarit vreo 2 episoade sa vad despre ce-i vorba , dar nu mai urmaresc . nu-mi place. nu urmaresc telenovele romanesti .

Real love stories never have an ending.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Pe mine sincer ma enerveaza, am reusit sa urmaresc vreo 10 minute, dar nu e pentru mine. Mi se par falsi prin felul in care vorbesc, si tipa.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Am incercat si eu sa urmaresc, dar n-am putut. Cum spune Criss si mie mi se par foarte falsi in interpretare si parca si exagereaza putin stilul de a vorbi 'tiganesc' (parerea mea) sa se dea 'credibili' insa aluneca in ridicol.
Mai demult a fost o telenovela, parca 'Inima de tiganca', aia intr-adevar mi-a placut, si actorii jucau mult mai natural.
Mie cam tot jocul actorilor din telenovelele romanesti mi se pare fortat, se vede de la o posta ca e romaneasca.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Am incercat si eu sa urmaresc, dar n-am putut. Cum spune Criss si mie mi se par foarte falsi in interpretare si parca si exagereaza putin stilul de a vorbi 'tiganesc' (parerea mea) sa se dea 'credibili' insa aluneca in ridicol.
Mai demult a fost o telenovela, parca 'Inima de tiganca', aia intr-adevar mi-a placut, si actorii jucau mult mai natural.
Mie cam tot jocul actorilor din telenovelele romanesti mi se pare fortat, se vede de la o posta ca e romaneasca.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Total de acord cu tine. asta am zis si eu in mesajul de mai sus ca nu urmaresc telenovele romanesti ( nu-mi place cum joaca , se forteaza , dar nu le iese nimic). bleah

Real love stories never have an ending.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Mie imi plac Moraru, Zamfirescu si Denis Stefan.

Sincer, pe Dinica nu il prinde rolul...mai degaraba pe Visu...iar Andreea Patrascu are o voce de tata isterica, cind tipa...

Deocamdata, ma uit...imi place.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

... mi se pare destul de reusit, dar se poate si mai bine!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Mie nu imi place.este loc si de mai bine.Oricum nu ma uit la telenovele dar am dat fara sa vrea peste ea si aiurea.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Ei, eu ma mai uit, mai ales la generic. Nu sincer mie imi place cum joaca Moraru si nu-mi place deloc de Dinica(in acest film). Mai imi place actorul principal, l-am vazut si in videoclipul lui Iris alaturi de Daniela Nane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ce retin din primul episod (ca m-am uitat din curiozitate, am rezistat cateva minute) ca tipa blonda era pe jumatate moarta intinsa pe jos, dar junele avea timp sa-si dea parul dupa urechi in timp ce-i aplica metode de resuscitare. Halal 'sanitar'.
Chiar, de cealalta telenovela de care spuneam, nu va mai aduceti aminte cum se numea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Nu imi plac telenovelele. Dar acum sunt in prenatal si ma plicisesc ..asa ca ma uit la aceasta telenovea' . Imi place personajul principal Denis ,in rest de nimeni.

Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput