Mamici de septembrie-octombrie 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Nu imi vin e sa cred ce voce are http://www.youtube.com/watch?v=9oxTy7KIAaA&mode=related&search=

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

alehiam,myral

inseamna ca trebe sa ma pregatesc de "petrecere" si sa ma bucur de cat a mai ramas si sa ma odihnesc bine.
ma bucuram ca nu are colici si poate nici nu o sa aiba,ma rog la DD...

sa aveti o seara faina si o duminica superba

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Betty, chiar ca super voce. Impresionant, banuiesc ca nu e trucaj.

Georgiana, dar ce ai cu termometrul in fundulet? Temperatura luata in fundulet e cea mai sigura. Eu in fundulet le iau ambilor dar cu termometru digital ca sa mearga repede.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

myral parca povestesti despre Matteo al meu...la fel tragem si noi cu colicii...dap,cica dupa 3 luni se amelioreaza situatia si luna a 2-a ar fi cea mai nasoala dupa spusele pediatrei noastre...si la cum urla Matteo o cred pe cuvint...
Vazusi ca nu nascuram inainte de sapt. de 38?...avusei dreptate au ba?...da' te-am luat ca eu am nascut la 38 si 2 zile....
betty off prin cite mai treci si tu cu Mario
Annisia felicitari pt botez! Yannisucu e un frumos!
Roxana poate ar trebui sa mergi la medic...

Eu am fost la controlul de 40 de zile...episiotomia ok,in schimb sint imflamata...probabil m-am pricopsit cu vreun streptococ...asa ca am primit bonus macmiror timp de o sapt,dupa care tre' sa fac sex protejat si daca ma deranjeaza ceva sa ma intorc la dr sa facem analiza secretiei...
Pt cine intreba cum e controlul...e ok,n-a durut...

Mergi la inceput

Roxana tocmai i-am facut baita. Si eu sincera sa fiu am avut emotii, dar totul a decurs normal. A fost putin speriat cand l-am udat prima oara cu apa, asta inainte sa il bag cu totul in cadita, dar dupa 1 minut a inceput sa zambeasca, dar a fost putin incordat. Spre sfarsit era destins total...deci totul a fost bine. Al meu a avut o pauza de 2 saptamani, asa ca nu cred ca isi mai amintea cum a fost la baita inainte.
Vocea intradevar este super si mie mi-a placut f mult.

Danielle02 stai linistita cu colicei, pentru ca din ce am citit ar trebui ca 1 din 5 copii sa faca crize de colici frecvente, asa ca nu trebuie ca bebe sa faca neaparat.

toate pozele
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna seara, buna seara!

Noi am avut azi o zi plina. Am fost mai mult pe drumuri. Am fost in Cora la cumparaturi, am fost la probe cu Miruna pentru rochita de botez, am fost la controlul de sase saptamani. Vlad a fost cumintel. Nu acelasi lucru pot spune despre Miruna, care mi-a mancat ficatzii astazi. Dar deh, e a mea si imi mai si seamana, asa ca tac chitic si inghit.

Rox, vad ca te-ai pus temeinic pe cumparaturi. Ce i-ai luat lui Andrei de imbracat pentru botez? Ca am o maaare lipsa de idei. Habar n-am cu ce sa-l imbrac pana la biserica. Cu Miruna mi-am luat de o grija, ca e tinuta "impusa".

Sim, Luy, voi parca ati cumparat piticilor dresuri. De unde le-ati luat? ca in Cora am gasit numai mari. I-am luat totusi o pereche, cel mai mic numar.

Annisia, sa va traiasca crestinul. Am vazut si eu pozele. E un scumpic!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Gabriela, nici eu nu cred sa mai apara colicii daca nu i-a facut Sara pana acum. Si noi am scapat,mult mai repede decat m-am asteptat. Deja de o saptamana jumatate n-a mai facut deloc, si nicinu cred sa mai faca.

Betty, si eu am patit acelasi lucru cu ciclul. A tzarait un pic fix la 6 saptamani. Azi am fost la control si mi-a spus ca e ok, si daca a fost o incercare de ciclu nu-i musai sa apara si lunile urmatoare, si mi-a dat si anticonceptionale pentru perioada cat alaptez, asa ca mi-am luat de grija, si cu ciclul, si cu restul. Sa va fie de bine baitza!

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Myral, of! Doar colicii va mai lipseau! Sa stii ca morcovul si marul sunt tolerate de stomacelul bebelusilor, oricat de mici. Problema e ca orice "supliment" de alta natura decat laptele inseamna ca suge mai putin. Si din mar si morcov nu ia in greutate, ceea ce in primele luni e vital pentru ei, altfel apar dezechilibre.

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Piccaflor cu circumcizia nu este o problema ca oricum ma gandeam sa o fac, dar asta mi-a grabit decizia. Stiu ca fratele meu a avut probleme cand era mic si ai mei parinti s-au chinuit cu el si a facut si nu stiu ce infectie sau asa ceva, dar si sotul meu vrea neaparat sa il circumscriem pe bebe.

toate pozele
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Slippers stiu ca se poate sa imi vina daca alaptez, dar imi este groaza, ca inainte de sarcina supravietuiam zilele alea daor cu aulin si nu mai vreau sa am acele dureri
Te invidiez scumpo, eu stau numai in casa si nu mai stiu ce sa fac de nervi. Am fost 9 zile in spital si de marti numai in casa...m-am plictisit ingrozitor. Vreau sa ma plimb si eu, macar la cumparaturi.

toate pozele
bulinutza noastra

Mergi la inceput