Mamici de septembrie-octombrie 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
myral spune:
Pana la 3 luni?????? Daca o mai tine cateva zile o sa incerc orice cred, cea mare nu a avut colici.Danielle da pana la 3 sapt f cuminte dormea tot timpul ne chinuiam sa o trezim pt. papa.Betty exact asa plange de parca o taie. O sa iesim afara desi nici asa nu se linisteste, trebuie plimbata pe teren accidentat.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Da mai fetelor, a fost atat de cuminte biatul meu ca nu imi venea sa cred. A dormit, a papat, a dansat si a ras la toata lumea. Foarte vreusita petrecerea. Aranjamentul super ok, mancarea delicioasa si momoasa, tortul belea!!! Astept poze de la cumnatu cu tortul lui bebe ca eu nu mai aveam spatiu. Trebuie sa le strang de pe la toti. Deja am mai incarcat unele. Va pup si va multumim de aprecieri. Acum nepregatim de mir si apoi de petrecerea lui tati. Yuhuuuuuu!!!! Viata-i atat de frumoasa!!!!
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Gabriela77 spune:
Bravo, Annisia! Felicitari parintilor pt micul crestin! Sa va traisca, sa fie sanatos si norocos. Ca frumos este! Iar tu, mami, ai avut niste toalete foarte frumoase!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Nana ma bucr ca analizele sant bune...lasa mersul ca nici al meu nu a fost mai breaz , dar a recuperat repede.
Andruzza bine ati venit!
Piciule super povestea si ma bucur ca mai iti doresti un bebelus(a).
Annisia sanatate micului crestin...da cate toalete ai schimbat cucoana??trei??
Ali39
si Enrico 7ani
poze
betty78 spune:
Ma gandesc daca am voie sa ii fac baie lui bebe...ca inca este in perioada de convalescenta. Saracutzu nu a mai pupat baitza de 2 saptamani.
Si pe langa toate ce le are mai are si o fimoza naspa rau de tot si trebuie sa il operez...asa ca trebuie sa ii fac circumcizie, peste 1 luna.
Betty78de
Mario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
cecilia L spune:
Imi place de mama Anisia, se respecta, ca doar un baiat are, felicitari parintilor sa le traiasca micului crestin si sa se bucure de el, de acum ii putem spune Yannis,( parca asa se spune, ca abia dupa botez ii poti spune pe nume pana atunci este bebe).
Sim ieri dupa plimbarea cu bebe Stefanut si Maria am dormit asa bine,ne-am mai trezit la 6 am papat si apoi la baita la 9, intre timp mami a fost la cosmetica, ce bine este sa te mai respecti .......
Noi suntem bine, baiatul e tare linistit, acum doarme cu tati.E tare bine cu tati acasa, am ajuns si eu la magazinul de care imi ziceai Sim si i-am luat haine mai groase lui bebe si un port bebe gros pt carut, am fost sa vb si eu pt molifta si mi-a facut-o pe loc. Am fost la cumparaturi iar acum facem papa.
am mai pus cateva poze noi
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Myral, sa stii ca asa sunt si la noi crizele de colici si tot asa alterneaza gangureli cu tipete, si tot asa ma prefera pe mine. Si mai neplacut, tot asa mi se pare ca s-a agravat situatia de o saptamana si se mai cumintise putin. Sigur, la noi poate fi si agitatia de la gipsuri.
Of, legat de ciclu, nu ma deranjeaza ca a venit, ci este anormal de abundent. Sunt cam ingrijorata.
Annisia, eu nu reusesc nicicum sa vad linkul ala. Felicitari pentru botez si pentru Yannis cel cuminte.
Betty, si la noi daca il iei pe tati si ii pui barba mea iese Andrei. Imi pare rau de problema cu fimoza, mi se pare cam devreme totusi. Of! Sunt curioasa cum reactioneaza Mario la baita dupa o pauza mare, sa imi zici si mie. Nici noi nu ii mai facem baita de la gipsuri. Saracul, prima baita dupa gipsuri va fi botezul.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Voua va merge webshots? Mor si eu aici sa vad pozele Annisiei si nu reusesc.
Noi am fost in Unirea azi, am luat tot ce voiam Alexandrei. Pentru botez i-am definitivat tinuta, am gasit si dresuri si i-am luat de la Piciul niste cizmulite imblanite de piele super. A plecat cu ele in picioare. Gasit si un body mai dulcic pentru Andrei, ca aveam toale noi pentru botez numai body nu. Eu am ramas fara ciorapi si chiloti, dar rezolv eu.
Luat cadou nasilor un set de 2 vazute si un vas decorativ din ceramica, cu tot cu lumanarica si flori parfumate. Si niste jucarii si o carte pentru baiatul lor. Bineintels ca a prmit si Alex jucarii.
Ne-am foit vreo 3 ore, si ii zisesem lui tati ca stam doar o ora. El a mers la birou cu Andrei dupa el. Andrei se pare ca se da la tipe mai in varsta ca a fost cucerit de o colega a sotului, asa cum acum o luna la ziua i-a picat cu tronc o prietena de a mea.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Gataaa, vazut pozele Annisia. Baiat frumos ai si tare cuminte, se vede ca nu a plans decat cand l-a scos din cazan. Sa vezi ce poze urlatoare am eu cu fie-mea. Tu arati infloritoare si sexy si dupa cum va vad in poze sunt sigura ca a fost o petrecere pe cinste. De unde zici ca luasi rochia maro?
Rox ,
Poze
georgi_ana25 spune:
Buna si de la noi! Cred ca am scapat de colici, cel putin s-a ameliorat situatia de doua zile se screme doar la kaki, in rest e asa fericita...doarme linistita, papa din belsug si mai ales are ore intregi in care vorbesc si imi zambeste, gungureste, ii cant.. ce mai avem un adevarat program artistic...suntem sanatosi tun si asteptam cu nerabdare sambata viitoare sa intram in randul crestinilor...singura nemultumire cu fetitza mea am avut-o de dimineata cand am observat ca i-a iesit buricutzu putin inafara asa ca astazi am fost la farmacie si i-am luat banda adeziva cu banutz sa remediem problema, astfel i-am gasit si termometru digital pentru ca nu sunt de acord cu luatul temperaturii in funduletz si de luna viitoare incepem vaccinurile...
Vazut poze de bebici... o minunatie...care mai de care mai frumosi!