dureri de spate...

dureri de spate... | Autor: greta4you

Link direct la acest mesaj

...buna....sunt o viitoare mamica...adica ...sper sa devin pe 12.01.2008...si vreau sa intreb si eu...e normal sa ma doara chiar atat de rau spatele?.......la fiecare pas...simt o intepatura in coloana...si nu stiu ce sa mai fac...as vrea sa stiu si eu ...voi cum procedati ca sa mai ameliorati durerea?...daca sunt ceva remedii?....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Greta, te invit sa vii si tu la Mamici de Ianuarie Februarie 2008. Sunt o multime de fete acolo care vor naste in aceeasi perioada cu tine. Eu spre exemplu voi naste in 28.01.2008

Cat despre durerea de spate... nu pre poti face nimic acum. Si pe mine ma doare spatele si tot ce pot face este sa-mi gasesc o pozitie cat de cat comfortabila si masaj.

Daca durerile sunt foarte acute, ti-as recomanda sa-i spui medicului. El va stii ce e de facut.

Monica-Matz 25+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Cu cat imi crestea burticacu atat mai mult aveam dureri de spate.Eu i-am spus dr meu chiar si de 3 ori pe luna de dureri,din pacate nu e nimic care sa dea rezultate.Poti incerca dupa o baie relaxanta sa ti se faca un masaj,incluzand si picioarele!Dar din nefericire a doua zi o iei de la capat!
Sarcina usoara!

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Greta, eu sunt in saptamana 32 deja, de azi.
Am avut pana acum dureri de spate destul de suportabile (asemanatoare cu durerea de spate de dupa o zi intreaga de facut curat + carat + cumparaturi) si am avut si 3 episoade de dureri foarte foarte puternice... ma tavaleam pe pat de durere si nu imi trecea cu nimic.
Se pare ca de vina e coloana mea care e un pic stramba, am o scolioza usoara. Cel mai nasol a fost a doua oara, am ajuns la urgenta ca nu stiam de la ce e pe atunci si s-a speriat medicul de garda cat de transpirata de durere eram. Atunci mi-a facut un algocalmin injectabil si mi-a mai trecut.
Mai tarziu am descoperit ca daca fac un dus fierbinte pe spate mi se amelioreaza simtitor durerea; si am mai luat si cate un algocalmin; am inteles ca e singurul analgezic permis in sarcina.
Eu sper sa te fi ajutat raspunsul meu. In legatura cu algocalminul intreaba si doctorul tau ca sa fii mai sigura.

Oana 31+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Fetelor,

Grija mare cu baile sau dusurile fierbinti. Nu prea sunt bune pt bebe. Doctorul meu a interzis baile total... doar dus si ala cu apa calduta.

Monica-Matz 25+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Asa e cu dusurile fierbinti si baile. Eu turbam de durere si de asta am recurs si la dusul firbinte. Dar stateam in genunchi in cada si tineam jetul numai pe spate.

Oana 32+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Am aceeasi problema cu durerile de spate. Le aveam si inainte de sarcina dar acum au devenit zilnice si mult mai puternice. Medicul mi-a spus sa singurul remediu sunt antialgicele si masajul. Si bineinteles cat mai putin efort fizic.

27+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si eu am desi sunt mult mai mica, am 18 saptamani (dar tot asa, plec de la o scolioza preexistenta). As adauga gimnastica speciala ca remediu-dar eu inca sunt in cautari si m-ar interesa mai ales aqua-gym, e minune pt spate, nu mi-e inca clar pe unde se face si unde e mai avantajos ca program si pret.
Daca stie cineva...

naty 17+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pe perioada sarcinii pt calmarea durerilor de spate luam clasicul no-spa, si faceam bai caldute. eu am o scolioza in s veche.

dupa ce am nascut spatele m-a durut si mai tare, ca era mult mai solicitat: ridica copil, du copilul ici si colo, ca in casa nu am carut, ridica carutul pe scari etc.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput