Nou stil de viatza (154)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Le-am vazut. Al doilea mi-a placut mai mult.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

Carmen, dau si un raport la cererea publicului . Azi dimineata aveam 70.7 kg.Pune-ma si pe mine te rog inapoi in listuta, poate reusesc sa ma mobilizez sa scap de ultimele 5 kg.

Mamica Dulce, aici sunt! Am "disparut" pentru ca de la serviciu nu mai puteam intra sub nici o forma iar acasa nu am avut net pana ieri.

Tzuni, promit sa trec mai des pe aici. Iti doresc sa iti gasesti cat mai repede ingerasul .

Delidana, bafta la scoala.

Pup cu drag toate fetele: Nastad, Dordia, Violeta, Cornelia, Gusta, Mik, Sigrid, etc.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Fetelor...sa va zic prin ce experienta traumatizanta am trecut astazi...am avut ore la jobul nr 2 (adica scoala) cu clasa a sasea,11 ani. Sunt 13 copii in clasa aia,dar m-am simtit ca pe stadion...Doamne sfinte cat sunt de rai,obraznici,impertinenti...tipa in continuu,se imping,joaca carti,nu cunosc notiunea de respect,de profesor la catedra.Am avut o ora jumate si am crezut ca tampesc,desi de obicei am multa rabdare le-am spus ca mai nerusinati ca ei n-am vazut(asta cu vocea care imi mai ramasese dupa ce am facut si eu ca tarzan ca altfel nu se putea. Doamne ce-am urlat si eu azi,in anumite momente.Groaznic,horror,casa de nebuni...nu stiu sa descriu exact si nu cred ca va puteti imagina ce balamuc e acolo.
Maine am iar ora la clasa lor (tin locul unui prof bolnav si am fost avertizata ca sunt groaznici.Mi-au promis ca or sa fie mai cuminti,ca doar m-au testat...pe naiba,asa sunt tot timpul..ii bati pe umar sa te bage in seama si ei tot de vorba si racnetele lor isi vad.
Apoi am avut ora la clasa mea,erau numai 6 copii si le-am spus ca tocmai am scapat de la nebuni s nu suport un ton mai ridicat de normal ca...si pana sa zic mai departe zice un pustan ce? ma transform in bestie??? Bine ca astia sunt draguti...daca mai tineti minte in prima zi cand am inceput la scoala mi-au zis profii ca e cea mai cuminte clasa din scoala si dupa curs am intrebat in comparatie cu cine?cu casa de nebuni? Dar am ajus rapid la concluzia ca da,sunt cei mai dragutzi,imi vine sa-i pup pe toti cand intru la ei la ora,desi sunt depaaaaarte de a fi cuminti prin ce intelegem noi cuminti....
Si stiti ce ma furnica rau? Ca TOTI sunt asa,la toate clasele,si la jobul 1 si la jobul 2...adica toti copiii cu care vin in contact,nu doar ce vad pe strada(si ma gandeam ca sunt cazuri izolate)Si toti sunt asa de mari la 11-12 ani,barbatei adevarati,plini de tupeu si de hormoni,de caposi si obraznici
Tare mi-e frica ca si fi-meu o sa ajunga la fel,deja e impertinent si plin de tupeu,cu toata educatia pe care vreau sa i-o fac zi de zi.
Mi se face pur si simplu rau cand vad ce e in jurul meu

gata,mi-am varsat oful,sper ca nu v-am plictisit..

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor. Hai, trezirea, ca prea e liniste pe aici.
mamica dulce, nasol cu slujba asta. Eu te inteleg caci am facut practica in ultimul an de facultate la Iulia Hasdeu, la clasa a 6a. Si ma duceam cu groaza la ore. Asta era in 2001-2002, azi o fi si mai rau. Si eu ma gandesc cu teama ca si ai mei ar putea ajunge asa....anturajul ii influenteaza mult pe copii. Ce sa-ti spun, le sunau telefoanele in ora, alergau prin clasa, fetele machiate, vopsite si in pauza unii chiar fumau. Pana nu am inceput sa dau note de 4 nu i-am potolit. Si cand ma gandesc ca eu in clasa a 6a inca ma jucam cu papusi....
Carmen, au fost minunati ficateii si baietii i-au mancat cu mare placere(Eric fara sos). Maine incerc tocanita de ardei.

Eu am azi in meniu fructe si legume.
MD: cafea, ceai, 2 batoane Fitness
P: salata(rosii, ardei, castraveti) si o banana mica
C: mere, o portocala
Ieri nu am avut nici o abatere.

O zi cat mai buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

An-k, LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa si iubita, sa ai o nastere super usoara si un bebe sanatos si mancacios!!!! Sa ne traiesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

An_k, multa sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca! Te asteptam cu vesti!

Ruxandra, multumesc.

Mamicadulce, multa rabdare iti doresc.

Carmen, ce colorata e lista cu zilele de nastere...

Cornelia, felicitari pentru ca n-ai avut nici o abatere.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Buna dimineatza si de la mine.

Meniul:
-cafea, o banana mare
-mere rosii
-mere golden

Cornelia, bravoooo! Te tii tare si la raport se va vedea.

Mamicadulce, elevii nu sunt interesati de nimic? Concepe niste jocuri distractive, concursuri, ceva cu care sa-i atragi.

Puskin, mult succes! Ultimele kg se duc cel mai greu.

cine mai e prin zona?

Mergi la inceput

An-k, "La multi ani cu sanatate!" Sarcina usoara, nastere si mai usoara, bebe sanatos si mancacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neatza fetele....mi-e rau de nu mai pot,sunt racita cobza si ma doare burta de-mi vine sa ma urc pe pereti.Si iar m-am umflat cu aproape un kil (si nu e de la mancare)
Carmen,am conceput jocuri,merge cateva minute,poate 10,dar fiecare copil cu keful lui si fac toate draciile posibile ca sa ii deranjeze pe ceilalti.
Cine a spus cu note mici a avut dreptate..aici e sistemul cu liniutze,si de cate ori sar calul se pune o liniutza,la 3 trebuie sa faca teme extra sau sa stea peste program,sau se scrie bilet la parinti si trebuie adus semnat la scoala. Eu n-am vrut sa fac chestia asta,a fost prima ora la clasa lor dar le-am promis ca o sa o fac si pe asta daca mai fac tambalau din asta. Vad eu azi.
Saptamana viitoare am la a zecea,tre' sa-mi iau distonocalme inainte
Daca ai tu idee de niste joculete noi,ti-as fi recunoscatoare.
In 2 ore trebuie sa plec,te rog spune ceva pana atunci

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Eu vreau cafea ca numai pot.

Mamicadulce nasol asa.Eu nu as face fata si te mai intrebi de unde ai par alb.

Cornelia felicitari ca nu ai facut abateri.

Carmen cred ca tocana de legume se numeste cea facuta cu orez si care se pune la borcan.Eu as face numai o portie ca tare imi e pofta.

Dupa toata dieta de banane si lapte plus 2 mere sunt numai cu 1kg mai slaba.Se pare ca organismul meu nu vrea.

Meniu de azi.
Cafea
iaurt cu banana
ceva legume

Azi mai am de calcat rufe ca le-am apretat super si ma chinui ca nebunu sa le calc.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput