Nou stil de viatza (154)
Raspunsuri - Pagina 3
gusta spune:
An-k la multi ani si sa ai parte numai de impliniri si bucurii.
Marilena si Mara Augusta
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza fetelor.Azi sunt si eu acasa cu pitica pt ca sotzul a stat saptamana trecuta si toata saptamana asta,asa ca mi-a venit randul.Luni trebuie sa i-o duc la socrela pt ca eu am un curs de la care nu pot sa lipsesc....si uite asa ne impartzim cum putem.
Imi beau cafelutza si ma apuc de calcat si de la 12 mi-am luat cheia de la spalatoria blocului sa-mi spal paturile si plapumile ca e si uscator si intr-o ora sunt si uscate.
Doina
.Copilasii tai sunt bine?Cum merge cu invatzatul pt carnet?Gasesti timp?Multa bafta.
Gusta s-o fi saturat ei de noi,dar cred ca mai mult noi de ei.M-am saturat sa schimb medicii si sa dau de unul mai dobitoc decat celalalt care urmareste doar sa mai faca un ban si atat...vorba aia romaneasca "intru bou si ies vaca" cand merg la medic.Fata imi tuseste de nu se mai opreste,face febra mare,vomita si cica n-are nimic.In fine...azi a reusit sa manance putin...inseamna ca e mai bine.Ultima chestie pe care am auzit-o cand am fost la o doctorita a fost ca fetita mea e subnutrita si daca o aleg pe ea ca medic pediatru sigur nu o sa mai am probleme cu greutatea fetei.E intr-adevar slabutza dar pana la a fi subnutrita,mai e...
Multumim f mult pt urari.
Carmen tu ce mai faci?Piticutzii dulci?Merge cu dieta?Am reusit si eu sa scap de un kg dar frica mi-e de sarbatorile care vin pt ca sigur o sa mananc precum un purcelus.![]()
La tocanitza de ardei copti ce ardei folosesti?Ardei gras sau capia?Tu esti femeia perfecta:frumoasa,desteapta,harnica si gospodina.
Mamicadulce,nervi de otel iti doresc cu neastamparatii de la scoala.
Cami
,mult succes si noroc iti doresc in ceea ce ti-ai propus.
Delia sportiva
,te-ai obisnuit cu frigul de acasa?Spor la invatzat iti doresc.
Puskin iti doresc si tie spor la slabit sa poti scapa cat mai repede de ultimele kg.
Cornelia_laura,mai tragic e ca aici pe majoritatea scolarilor nu ii intereseaza nici macar ca iau note de 4.Si eu ma gandesc de multe ori ca pana prin clasa a 7-a m-am jucat cu papusile Barbie si acum le vezi pe fete la 8-9 ani deja vopsite la par,machiate si la 15 ani experte in sex.Eu ma gandesc cu groaza ca si eu am o fetita si mi s-ar rupe sufletul de durere cand stiu ca e viatza mea si as face orice pt ea...si ma chinui sa fac totul sa fie fericita si sa aiba tot ce ii trebuie...si sa imi vina la 15-16 ani beata acasa sau sa traga de ea baietzii pe strada.Sper din tot sufletul sa conteze totusi educatia de acasa.
Ank:La multi ani sanatosi si fericiti iti doresc!!!
Sigrid,sanatate multa iti doresc tie si Adelei.
Tzuni in curand o sa te pot intreba si pe tine:ce mai faci mamico?
Abia astept sa ti se indeplineasca dorintza sa ai si tu un pui scump care sa iti faca viatza fericita.Eu de multe ori stau si ma uit la Delia cand doarme,o mangai si plang.Plang de fericire pt ca o am si nimic pe lumea asta nu se poate compara cu dragostea si sentimentele pt copilasul tau.
Mai nou ma copiaza la imbracaminte.Se uita la etichete sau scrisul de pe hainele ei si ma intreaba cum se numesc...ii spun,baga la cap si cand ma vede imbracata cu ceva vine si ma cauta la eticheta sa vada ce marca e...cum se cheama si se tine de capul meu pana ii cumpar si ei aproximativ bluze sau pantaloni ca ai mei.Pana acum ceva timp o imbracam cu fuste doar cu plânsete si urlete...ei m-am imbracat eu intr-o zi in fusta si de atunci numai asta imi cere.
Astept sa ne dai vestea buna.
Mik esti bine?Copiii?Nu ne mai postezi meniul?
tu si Carmen ma inspirati tot timpul ce sa ma gatesc bun.
Roxa
pup dulce fata frumoasa.Tot in stres?
Cristinutza tu ce mai faci iubita?Ocupata cu munca si pitica?Lilly merge deja la scoala?Doamne ce fetita mare ai.Nu stiu de ce aveam impresia ca e mai mica.Te pupacesc dulce si pe tine si printesa ta.
Dordia,cum te simti?Ai fost la control?Ce-ti face burtica?Stefan?
Pup si celelalte fete si va urez tuturor o zi buna.Am "taiat-o" la calcat.
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
mephala30 spune:
Mamicadulce, poti face niste fise de evaluare, gen: "completati spatiile punctate cu expresiile corespunzatoare", "sa alcatuiasca un ciorchine in care sa cuprinda trasaturile unui personaj", etc...depinde de subiectul lectiei de predat.
Apoi, ii pui sa schimbe fisele intre ei si sa le corecteze, dand nota finala. Sa argumenteze notele.
Sau poti organiza o stafeta: fiecare elev sa scrie ceva la tabla (te orientezi).
Ioana, ai un dar de a scrie, special. 
La tocanitza folosesc ardei gras, copt. Am intrat in proviziile puse pentru iarna.
Multa sanatate Deliei, e cumplit cand iti vezi copiii bolnavi.
Tie, multa putere si rabdare sa le poti face pe toate.
Gusta, da, la tocana poti folosi si orez. Foloseste orezul integral. E mult mai sanatos.
Mephala - Gusta - Cornelia
gusta spune:
Am sa incerc Carmen sa vad ce iesa.
Ioana eu ce sa spun ca am fost cu copilul la medic a constatat otita si ia dat numai un spray de nas de am ajuns seara la urgente si faceam ca nebuna de am zis ca ma interneaza pe mine .Asa ca cunosc situatia si sunt satula de sistemul lor.
Sa va zic ca mie imi vine sa plec in lume am avut 1 meserias si a venit dupa inca unu sa imi faca o scurgere de la balcon dupa ce au sapat si-au dat seama ca fac ceva gresit si asa au lasat-o pe miercuri si eu deja fac spume la gura cum au trecut ei incaltati prin bucatarie plini de pamant si tot asa.Si pana miercuri stau cu o groapa in dreptul usii de la bucatarie daca da domnu si ploua piscina imi fac.
Marilena si Mara Augusta
roxana1974 spune:
fetelor!
Ioana, ce figura esti si cum ne scrii tu mesaje lungi, la fiecare. Vreau si eu, dar nu pot, fac mica fereastra asta sa nu ma vada nimeni si dau pe ascuns din taste...eu...tot stresata si sunt intr-o faza foarte avansata
Tin pumnii sa se faca piciulica ta bine repede repede!
LMA [bia]
An_k 
Cami
Mamicodulce, ce mult apreciez rabdarea si putere ta in relatia cu micii monstrii de la scolile unde lucrezi 
justasmallkiss spune:
Roxana
,nici eu nu reusesc sa intru prea des pe subiect,de asta cand intru recuperez
pt ca imi sunteti dragi tare.
Gusta si eu la fel am primit miercuri seara reteta pt spray de nas si sirop de tuse pt fata cu aproape 40 febra.Asta e...a trecut...
Sa dea D-zeu sa nu ploua pana miercuri
Carmen,merci
Rabdare m-am invatzat sa am...fac ce pot...ce nu,las pe alta data,nu mai sunt atat de fixista ca inainte,nu imi mai permit sa fiu.
Am sa coc si eu ardei gras sa fac tocanitza,ca nu am papat niciodata si sigur e delicioasa.
Fug in beci pana se trezeaste picea sa mai bag o tura de plapumi la spalat si uscat.
Pup!!!
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
tumpi spune:
An-k 

,tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca.
Fetele, eu va citesc,dar mai greu cu scrisul.Vreau sa ma mut si sunt in cautari,ziua caut ap, seara merg sa le vizionez.nu-s cum stau cu kg,ca mananc destul de alandala.
Tzuni, tinem pumnii ca in curand sa-ti ti comara in brate.
Mamica dulce nervi de otel si glas de leu iti doresc.
restul fetelor pupici si un we cat mai calduros.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
doroty spune:
Hello!
Bine v-am regasit!
Uite acum cand incep sa scriu a inceput sa ploua si s-a racit accentuat. Cum e vremea pe la Iasi , Carmen?
Mi-am fript degetele de la cat am copt la ardei si vinete! Dar n-am finalizat inca zacusca.
La multi ani cu sanatate, An_k! Nastere usoara si copii minunati!
Ioana, sanatate fetitei! In ciuda a ceea ce spui tu si gusta,cred ca sistemul medical de la voi e superior celui de aici.Ce observ eu este ca nu va prescriu imediat antibiotice. Si asta mi se pare un lucru bun.
Offf, stiu foarte bine ce e in sufletul unei mame cand isi vede puiul suferind si nu poate face nimic sa-l ajute.Multa sanatate!
Mamica dulce, succes si sanatate!
Ina, te astept sa revii in forta.
Tzuni, sunt sigura ca o sa simti daca ea e pentru tine si tu pentru ea.fii atenta la semnele din jurul tau.
Puskin, Cami, Roxana, Delia, tumpi, carina, Violeta, cornelia,Dordia,Doina,Sigrid,Bfly, Mimi dummy, olo, mik, mercedes.
Meniul de azi
MD mar, paine,cafea
P paine cu salata de vinete
C salata verde
Weekend placut va doresc si fara excese!
Ina - carina - Violeta - doroty 
Mik spune:
Dragele mele,
.
Cami : dulblu 
Sanatate la puisorii bolnavi. Mmamica dulce si Justa, eu m-am simtit asa in primii ani in Franta cind nu stiam bine explica ce si cum ma doare. Acum e perfect ! Si am gasit medici foarte buni.
Eu sunt bine, ocupata pina peste cap, alergind de colo-colo. copilasii sunt bine, insa am unul foarte lent. Asa ceva n-am pomenit (sau sunt eu o rapida ).
Am cazut in oala cu sarmale, la propriu ! AM facut simbata trecuta sarmale, am avut pentru invitatii de duminica si restul le-am minact eu ! Sa-mi fie rusine.
Meniu de azi :
- piine prajita cu dulceata. cafea neagra
- sarmale in vita de vie. un iaurt simplu.
- salata verde, cruditati, ou, orez, putin sos de maioneza. fructe
Va doresc la toate un week-end placut !
carina spune:
Salutare gagice.
Ank-a La multi ani!!!!!!!!!!
Eu is tare amarata ca maine lucrez si am o groaza de facut pentru petrecerea Carinei si nu stiu cand o sa am timp sa le fac.
In rest, vreau sa vina varaaaaaa!!
Meniul de ieri:
dimi: activia cu musli si cafea
Gustare: 2 mere
P: salata Caprese
Gustare: o para
Cina: piept de pui la gratar cu ciuperci si salata de varza (si un pic de inghetata)
Azi:
Dimi: activia cu musli si un bar Activia
Gustare: un mar si o para
Pranz: frigarui de pui la gratar cu ciuperci si salata e varza (o frigaruie ca numa atat am putut)
Gustare: un mango si un mar
Seara: somn la cuptor (cred)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai