tata fara voie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

De ce nu incerci sa-ti gasesti alinare, pentru moment, in altceva decit un copil? Daca solutia la problema ta este concentrare maxima pe un sufletel, concentreaza-te pe cel pe care il ai deja.
Si apoi rabdare ... nu se stie de unde sare iepurele si o sa apara si barbatul potrivit pt tine.

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Am observat de cand s-a postat subiectul ca intrebarea ta Cristina se refera la "tehnica" de a face un copil cu un barbat fara ca acesta sa stie.
De acceea nici nu m-am bagat sa raspund pentru ca sincer nu stiu. Poate ce spune Joxy functioneaza.

Dar acum deschid subiectul curioasa sa vad de ce are atatea pagini si observ ca de fapt tema s-a schimbat: este moral sau nu sa faci un copil cu un barbat fara ca el sa stie.
Asta ai vrut tu de fapt sa stii? Ca sa stim la ce raspundem.

Cred ca in general se poate spune o parere negativa chiar si fara sa fie agresiva sau jignitoare sau fara a se judeca viata celuilalt.
Eu cred ca fiecare doarme dupa cum isi asterne si nu e treaba mea sa ma duc sa-i aranjez omului asternutul

Multa sanatate si te rog spune-ne cum a iesit totusi povestea asta. Uneori "continuarea" serialului este mult mai interesanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Nu e de condamnat ca vrei un copilas si iubesti un om,

DAR:

Ce tie nu-ti place altuia nu-i face.

Daca si tie ti-ar place sa devii mama , avand un copil fara voia ta, cu un barbat pe care nu-l iubesti, atunci aplica ce te-a sfatuit Joxy.

Multa intelepciune iti doresc.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Tu acum crezi ca vei fii fericita sa ai un copil de la barbatul pe care il iubesti,dar mai tirziu cind se va naste si incep greutatile cind acest copil te va intreba de tatal sau altul decit actualul tau sot atunci ce ii vei raspunde?Tu spui ca stai cu actualul sot numai pentru copil ca sa aiba un tata atunci de ce vrei sa mai dai nastere altui copil care nu va avea tata si care va suferi mai mult decit actualul copil.Eu zic sa te mai gindesti si la aceste suflete nevinovate nu numai la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Cristina, marea majoritate din cei care au scris aici s-au concentrat pe care va fi soarta copilului pe care tu, dupa unii trebuie sa-l faci, dupa altii nu. Eu as vrea sa te rog sa te concentrezi pe care va fi soarta copilului pe care il ai deja. Sincera sa fiu, sint un pic mirata ca tu, femeie la 36 de ani, iei in considerare parerea fiicei tale de 14 ani care vrea un bebe. Nu te-ai gindit nici o clipa ca asta poate fi manifestarea propriilor ei instincte materne, care incep sa se faca simtite? Chiar crezi ca ea intelege ce inseamna sa cresti un copil? Ea te va ajuta pe tine sa cresti copilul asta, si dupa aceea, copilul asta o va ajuta pe ea sa-l creasca pe al ei, etc.? Pentru ca trebuie sa te gindesti ca in citiva ani copila ta va avea propriul ei copil si atunci, poate mai mult ca oricind, va avea nevoie de tine. Dar tu vei fi fie ocupata cu copilul tau cel mic, fie tocmai bucuroasa ca l-ai vazut si pe acela "scapat din necaz" si satula de bebei! Nu ar fi mai bine si mai natural sa fii alaturi de fiica ta care acum intra in viata si sa-i stai aproape? Gindeste-te ca pentru ea problemele abia acum incep si ca nu te are decit pe tine, am inteles ca pe tatal ei nu se prea poate conta! Crezi ca tu vei avea chef de micile ei drame de adolescenta dupa ce toata noaptea nu ai dormit din pricina ca celui mic tocmai ii ies dintii, etc., etc.? Si atunci, oare nu se va simti ea sacrificata?
Scuza-ma, nu vreau sa te ofensez in vreun fel, pur si simplu ti-am scris intrebarile pe care mi le pun eu cu privire la cazul tau.
Numai bine,
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

acristina - Ultima vizita 27.08.2003

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Excelenta chestie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Oricum acristina a intrebat ceva si evident ca a actionat dupa cum a dorit. Dar nu ne-a mai spus si ce a hotarit in final.

quote:
Originally posted by cataghe

Excelenta chestie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburutza spune:

probabil nu a mai spus pentru ca aici sunt f multe persoane care nu iti dau un sfat asa cum ai cerut ci te iau in ras....mi s-a intamplat si mie si am fost nevoita sa inchid subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

quote:
Originally posted by buburutza

probabil nu a mai spus pentru ca aici sunt f multe persoane care nu iti dau un sfat asa cum ai cerut ci te iau in ras....mi s-a intamplat si mie si am fost nevoita sa inchid subiectul.

"Ca te iau in ras" tot ar fi bine Buburutza, dar la unele sfaturi cerute am impresia ca daca nu ne-ar despartii km sau ne-ar ocroti anonimitatea webului, ar exista persoane, care ar arunca "la propriu" cu pietre ...
Insa parerea mea e sa nu ne pierdem increderea ... am intalnit aici si persoane minunate cu sfaturi de nepretuit!
Toate cele bune!

Irinusha - cu minunea de 15 saptamani din burtica :)

Mergi la inceput