Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 51 )
Raspunsuri - Pagina 11

Amaya spune:
Amaya spune:
 Liviana, multumesc mult. O sa incercam si noi siropul (merge la 8 luni, da?).
Ideea cu magazinul online mi-a venit fiindca sunt obligata sa stau acasa si in acelasi timp am nevoie sa fiu productiva, in plan personal dar si financiar. Prin site voi vinde bijuterii fantezie cu pietre semipretioase, din ceramica pictata, piele, etc., toate lucrate manual.
Da, si pentru un magazin online este nevoie sa ai un SRL, asta astept eu acum, sa-mi iasa actele.
Crinuta, nu, Doamne Fereste! De ce as fi suparata!?!
In legatura cu ideea ta de bussines si eu am incercat sa negociez cu Children's Place (magazinul meu preferat de hainute...ii ador pur si simplu) insa deocamdata nu au magazine in afara Statelor Unite si a Canadei. Oricum, sper sa ajunga si aici fiindca au niste hainute superbe, mai ales cele pentru fetite sunt mortale iar preturile sunt extrem de bune. Bafta sa reusesti sa aduci hainute frumoase la preturi civilizate )pe mine ma omoara ce preturi nesimtite sunt la hainutele pt. copii, cele de buna calitate).
Oana,  nazdravanul Andrei (18.02.2005) si
 nazdravanul Andrei (18.02.2005) si  Cristina (8.02.2007)
 Cristina (8.02.2007)
Comorile mele

bubu05 spune:
bubu05 spune:
 Amaya, ce ma bucur ca ai scris! Doamne, ce repede au trecut 8 luni jumate! M-am uitat la poze si sunt niste dulci amandoi, seamana intre ei si Cristina e dolofanica! Mult succes cu magazinul on-line!
Fetelor, ce sa fac cu nasul asta infundat? mi-am pus apa de mare si ser fiziologic si nimic, nu se desfunda...nu mai pot sa respir ca lumea, ce sa fac?
Oana  13+ si
 13+ si  Vladutz (2 ianuarie 2005)
 Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

ana maria spune:
ana maria spune:
 Crinuta dar de Gap ce zici? Eddie Bauer? H&M,  CundA samd
Mona microbu a iesit la peste sau la copil? Multa sanatate!!!
Si Didi a avut o enterocolita si sper sa sa isi revina... s-a recuperat destul de greu.. E prima data cand a facut asa ceva.

Alina Maria spune:
Alina Maria spune:
 Bubu nu stiu ce ai putea face in afara de asteptat . E nasol si iritant sa nu poti respira bine dar totusi ...
Amaya ce bine ca ai mai scris si tu , nu-mi vine sa cred ce trece timpul , ne cunoastem de ceva vreme si totusi as dori sa va cunosc . Daca mergem data viitoare in ro. poate ne vedem .
De asemena as putea spune si de retul , m-am atasat de voi , si acum mai mult ca niciodata sunt mai sensibila . Firar sa fie ei de hormoni .
Maine merg sa iau masina si voi face ceva poze , o sa le pun cand oi avea timp .
Alina  +5 si
 +5 si  Mandy Stephanie 2,6 ani
Mandy Stephanie 2,6 ani

monalac spune:
monalac spune:
 ANA MARIA,parazitul a iesit la peste.acum sunt f stresata sa nu l fi ingerat si noi,pt ca odata ajuns in corp,produce ocluzie intestinala si nu poate fi scos decat prin operatie.fetelor,raspundeti mi repede,daca l am preparat intr o tigaie de teflon,fara ulei,s au atins 60 de grade?i am dus deja caca lui cris la analize,dar nu stiu daca iese in caca sau tb sa fac alte analize.nimeni nu stie sa mi spuna,iar dr care a efectuat analiza la peste habar n are.
Mami de  Cris
 Cris
Poze Cris

Alina Maria spune:
Alina Maria spune:
 Mona eu cred ca s-au atins 60 grade dar ma duc sa caut informatii . Stai nu te du la culcare .
Alina  5+ si
5+ si  Mandy Stephanie 2,6 ani
Mandy Stephanie 2,6 ani

Alina Maria spune:
Alina Maria spune:
 Mona spune-mi pe ce fel de sursa ai prajit , pe fos cu gaz , ceramica , sau inductie ?
Cand l-ai prajit era deja dezghetat ?
Cat timp l-ai prajit ?
S-a ars pielea ?
Alina  5+ si
Mandy Stephanie 2,6 ani

Alina Maria spune:
Alina Maria spune:
 Gata am gasit mai multe informatii , daca l-ai prajit bine , adica sa nu fii fost crud pe langa oase , si daca era deschetat , e numai bine , pericolul e minim . Daca era inchetat catusi de cat creste problema .
Pestele , carnea in general se prajeste la peste 60 de grade , de fapt 60 e f. putin , eu nu cred ca nu l-ai prajit bine .
Nu iti face griji e o.k. ti-as da sa citesti dar e in olandeza .
uite 
http://www.globetrotter.nl/pannen_materialen.html
Alina  5+ si
Mandy Stephanie 2,6 ani

monalac spune:
monalac spune:
 ALINA MARIA,esti o draguta,multumesc.pestele l am gatit pe aragaz,la flacara.nu cred ca avea /chestii//rosiatice,nu stiu sg,dar eu asa tin minte,mai ales ca mie mi e scarba sa mananc ceva ce nu e pregatit bine.offf.ia vezi,mai scrie ceva legat de inf la om cu anisakis,manifestari,sau cum se depisteaza in org uman,prin ce analize?
Mami de  Cris
 Cris
Poze Cris

monalac spune:
monalac spune:
 alina maria,lamureste ma ca nu stiu,ce i aia deschetat?sotul zice ca pestele era dezghetat,adica il dezghetase inainte sa l faca,l a curatat de mate,l a sectionat in 3 bucati,i a scos sira spinarii cu oasele aferente,apoi l a spalat bine...
Mami de  Cris
 Cris
Poze Cris