Sarbatoriti de nov-dec 04(158)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Ionela inca nu i-am luat bicicleta,ala e cadoul de ziua lui si ca atare pe 1 nov o sa mergem sa i-o luam!uite imi dau seama ca nici tu nu stii cum se recolteaza urina corect:pe langa spalat ,urina trebuie sa fie recoltata dupa ce a inceput mictiunea.adica face putin pipi,se opreste si apoi trebuie recoltat.primul jet s-ar putea sa nu fie chiar steril de aceea se recomanda sa se urineze putin.de asta e Miria nedumerita caci ei abia au scapat de pampersi si sa-i spui unui copil asa de mic fa pipi,opreste-te si fa din nou nu prea cred ca merge.

Miria chiar nu am idee cum sa o faci.uffff la fetitze e mai greu!sper din tot sufletul sa reusesti!sanatate!

Try dar ce te faci daca numai intrarea la gradinita costa 1400$ iar copilului nu-i place.renunti si apoi il duci la alta ca sa mai dai o data banii astia?chiar aseara il intrebam pe barbata-miu ce facem daca nu-i place lui Ken gradinita pe care am ales-o?!totusi ma gandesc ca au activitati tare bine gandite si cred ca o sa-i placa.

Miki drum bun si lasa superstitiile deoparte!ai sa vezi ca o sa fie bine!tinem pumnii!

Roseb sanatate puiului bolnavior!

si ai mei parca au inceput sa tuseasca.mey tare buna mai e Oscilococcinum ala!la noi chiar si-a facut treaba si la unu si la altul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROSERB - Multumesc de urare!
M-am culcat aseara cam o data cu tine, dar am dormit si eu cu griji ca imi faceam scenarii cu recoltarea lu'fii-mea dimineata.

Ce face baiatul?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

MONICA - Si eu am incercat ultima data cand i-am luat sa o pun in cada si sa faca din picioare ca sa ii iau eu, dar ca un facut, in loc sa faca mult a tarait nitel pe picior.
Apoi, degeaba ii explic eu sa se abtina pana o spal putin inainte, cand da de apa nu se mai stapaneste.

Astazi, aveam niste emotii, mama-mama!

Am dus-o in cada, am spalat-o, moment in care a inceput sa faca.
Eu, dadeam cu gura sa se opreasca.
A mai facut nitel si in borcanel, dar nu sunt sigura ca a fost bine cum i-am luat.

Ar trebui sa fac exercitii cu ea in fiecare zi ca sa inteleaga ce are de facut.

Partea proasta a fost si ca a facut pipi de 2 ori peste noapte si nu prea-i mai venea.

Imi amintesc la inceput de tot, cand i-am recoltat urina, ca am lasat-o sa faca in olita, dupa ce o spalasem foarte bine. Si i-a iesit o data prost, o data bine dupa tratament, deci parea ca merge si asa.

Oricum, o sa i-o tot repet o perioada. Of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata!
Roserb,care e 'vinovatul' de laringita?Mihnea?Sa va faceti bine repede,incepe sezonul de petreceri..si chiar asa,ce cauti la ora 2 pe net?
Onitza,Paul cum mai e?
Miria,eu nu pot sa-i iau temp.Mariuca DELOC!Nu vrea..In fundulet de mult nu ma mai lasa,sub brat nu-l tine bine..i-am luat si unul suzeta,da' nici pe ala nu are rabdare sa-l tina,adica sa taca macar putin pana face ala 'beep'.oricum si eu as fi ingrijorata la 37.8.Sanatate multa!
Miki,unde va calatoriti?Cu amandoi puiutii?Drum bun si aveti grija!
Eu una ma simt bine...deocamdata fara greturi,ma mai doare burtica din cand in cand,dar nu iau no-spa..inca.Sapt.viitoare merg la dt macar sa-mi dea lista de analize.Si vreau sa consult si dosarul cu analize de la Maria,poate unele nu mai trebuie repetate(de ex.Rubeola,daca am anticorpi)
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata!

Mihnea era impricinatul.
Vad ca de dimineta ii revenise vocea , nu mai parea asa ragusit , in schimb mai trage cate un episod de tuse din aia specifica. Peste noapte nu a mai tusit, i-am pus si un prosop ud pe calorifer si se pare ca a ajutat.
Nu l-am dus la gradinita, normal, si dupa ce in fiecare zi trag de el sa-l scol , acum, ca in legile lui Murphy, la 7 era treaz si pregatit sa mearga la gradi. Si da-i scandal cand i-am spus ca nu-l duc si pe Bianca da... Am sunat si bona la 7 sa vina sa stea cu dumnealui, m-o fi injurat biata femeie, dar , na, acum are program destul de lejer pe aceeasi bani, asa ca nu ma mustra prea tare constiinta
Nu stiu ce sa fac,sa mai sun dr? Sigur ma pune sa-i dau Prednison, si parca nu m-as grabi daca nu-si pierde vocea de tot.Al meu copil e la a 3-a laringita, la una nu i-am dat si bine am facut, la cea din vara insa am fost nevoita ca nu mai vorbea deloc.As suna-o totusi ca nici nu stiu ce sa-i dau in afara de un sirop de tuse, tantum verde si eventual nurofen desi nu are febra..iaca ce dileme existentiale ma macina la ora asta.

Monica, , sa treaca tusea rapidamente.

Miria, pana la urma ai dus proba sau nu? Eu zic ca ai luat-o destul de corect, oricum, la fetite e mai greu. Dar tu ai ceva indicii de suspectezi o infectie urinara, sau doar vrei sa elimini o posibila cauza a starii subfebrile?
Apropo de temperatura, mi-am adus aminte ca temperatura normala a finului meu, care are 3 ani si 3 luni a fost multa vreme 37,5 luata in fundulet, doctorii i-au spus ca unii copii asa sunt , mai , "calduti". Acum a revenit la valori sub 37 din cate imi zice mamica lui.

Try, imi place de tine ca ai un talent deosebit sa-ti exprimi in scris sentimentele si trairile

Andreuta-burticuta, Miki cea curajoasa pleaca tocmai in Canada din cate zicea.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Roxana, Cristina, Monica, multa sanatate copiilor!
E clar ca am intrat in plin sezon de boli...

Iris momentan e ok din acest punct de vedere... am incercat eu s-o imunizez cat de cat de vreo 2 luni cu vit. c , imunogrip junior cu echinaceea si imuno-royal junior cu propolis si laptisor de matca.
Sa vedem cat o s-o tina cu leacurile astea naturiste...

Ce parere aveti ca educatoare azi a venit la ora 10 la gradi...??
urmand ca pe la 11-11.30 sa se cam tireze copii "ca asa e la grupa mica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

sper sa nu ma bucur prea repede, dar trebuie sa ne laudam, am primit telefonic confirmarea ca de la 1 noiembrie vom fi gradinari, dupa o luna de tatonari, rugaminti, pliculet, telefoane saptamanale, am reusitt, astazi mi sa zis, de la 1nov, ma duc sapt viitoare sa "vorbesc" ce cum cat, Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun, poate acolo va fi altceva, mai putine raceli, o evolutie a lui oricum va fi acolo macar va face ce face si acasa, pictat colorat, desenat, decupat plastelina, nu doar alergat prin paturi pe sub paturi, pe mese pe sub mese ca la cresa, alea saracele sunt capiate 1 singura la 19-20 de pitici carora nu ai ce activitate sa le dai, care in fiecare zi mai pleaca unul vine altul, nu pot face nimic cu ei, mai spun ,poezi povesti, cantecele, eventual dans dezorganizat, dar vorba uneia din ele daca am 20 , agitati maraiti, plangaciosi , sunt zile in care nu ii pot controla sa stea in cerc sa le zic povesti, cat ii scoteam afara era mai usor, asa ... ma straduiesc dar ce sa fac cu unul ca silviu care ma corecteaza, cand altii plang ca ei vor altceva, si tot asa
ele saracele tot imi zic, e destept, e pacat e .... eeeeee uite ca am reusit, seram sa fie de bine

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Da, i-am dus pipiul dimineata la Cantacuzino si m-am intors tare abatuta. Imi da rezultatul abia joi!!

Nu suspectez nimic, doar ca este fetita si stiu ca infectiile urinare se pot face mai usor decat la baieti si vreau sa tai un motiv de pe lista sau sa stiu ce tratament sa-i dau.

Of!

Acuma dimineata avea 37,5. Si daca incepe sa se joace sigur ii creste. Si nu mai suport!!

Doctora daca o sun imi zice ca sunt exagerata!

Mergi la inceput

PAXELA - Sa fie cu noroc!

Eu cand ma gandesc la gradinita incep sa plang, ca de atunci e fata asa!

Dar e particulara gradi pe care ai gasit-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
bravo paxelina, ma bucu ca ati reusit cu gradinita
roserb bine ca se simte ok mihnea...poate totusi nu evolueaza nasol...si noi vad ca azi noapte nu a tusit alex...dar azi dimineatza a tras vreo 2 reprize
andreap , oricum chiar daca simti ca poti muta muntii din loc...stai cumintica da?
danette si in timpul asta cei mici cu cine au stat? d-na lui alex daca merge la o sedinta(este dir) are pe cineva care vine in locul dansei(cred ca este pensionara d-na respectiva si apeleaza la ea cand are nevoie)
miria, bine ca ai reusit si putinul ala
de maine incep petrecerile
va pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput