Sarbatoriti de nov-dec 04(158)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata si de la noi!

Miki, sper ca ati ajuns cu bine la destinatie!
Merci de ideea de tratament, din fericire l-am pus pe picioare in tr-o zi (a doua diploma mi-o iau in medicina, pediatra imi apreciaza f tare ideile de tratament). Acum mai tuseste cam de 2 ori pe zi si atat, am scapat cumva ieftin. Bianca insa vad ca trage cate o tuse din aia productiva, nu des, dar exista. Azi i-am lasat acasa, ca e o vreme de kko.

Bitsule, ai doi flacai care mai de care mai frumos, sa-ti traiasca si sa et bucuri de ei!

Ochi verzi, ti-am admirat Dienuta in poze, e o frumusica, si , oau, deja aveti zapada!

Monica, imi pare rau de unghiuta, sper sa-i treaca si lui Alex repede, eu zic sa nu te ingrijorezi asa,ca nu a facut febra mare. Da-i ceva siropele de tuse+nurofen, poate scapati asa.

Diana, tineai asa frumusete de baiat ascuns?Ma bucur ca l-am vazut.

Aime, Cici, pe unde ati disparut?Sper ca sunteti bine.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Multumim de aprecieri,asa e ,de mult nu am mai pus poze,nici nu mai stiam sa fac un album nou .
Andreap,eu sint iar plecata in we asta ,dar pina de Craciun ne vedem noi!
Ochi verzi imi vine sa-mi pun schiurile si sa trag o fuga pina la voi .
Onitza ,sa vii cu vesti bune despre tatal tau !
Andrei a fost azi la gradi si a facut pe el ,il schimbasera educatoarele si ma intrebau saracele daca m-am suparat ;imi e teama sa nu fie un semn de raceala ,mai tuseste de 3-4 ori pe zi ,azi cred ca nu-l scot afara .
Ce ma deprima vremea asta !

Am incercat sa scriu numele proprii colorat si nu reusesc ;mai spuneti-mi odata cum sa fac .

Mergi la inceput

Am mai pus si eu cateva POZE MAI NOI

Diana, selectezi numele, apoi mergi unde scrie "Culoare" si selectezi culoarea dorita.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

va mai amintiti de noi?
Roxana acum am revenit din concediu medical si cum inca n-am reusit sa instalam net acasa (stam cu modemul si kitul de instalare in dulap...) am lipsit. Suntem relativ bine, cum va spuneam acu vreo doo saptamani eu nu-s bine deloc, am fost si internata...din pacate inca nu stiu exact ce am...doar ca ma simt destul de rau. Mai voiau sa ma tina acasa dr astia, dar mi-am zis ca revenind la activitatile zilnice mai uit si poate ca imi va trece. Ma rog, nu va mai plictisesc...doar sanatate sa avem cu totii...
Felicitari Andreei si un bebe sanatos si la termen. Iata ca visul ti s-a implinit repede repede.
Am vazut si piticii Roxanei, sunt tare simpatici, Mihnea e in elementul lui cu ochelarii pe nas, iar Bianca e atat de trendy.
Am de recuperat din urma dar o sa incerc sa tin iar pasul cu voi.
Va pup

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Aime, imi pare rau ca ai necazuri, sper sa depistezi problema si sa te simti mai bine. Pupa-l si pe Vladut din partea mea.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aime,sanatate multa!Vladut ce face?Multumesc mult de urari
Roserb,bai da ce ginere intelectual am..tare bine-i sta
Diana..ooffff,iar nu ne vedem.....mai vin pe 10 Nov.sau daca nu,abia pe 1 Dec.
Miercuri merg la dt.As fi vrut maine,da' nu pot pleca de la servici,mai ales ca nu am anuntat si trebuie sa 'fug'.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!
Am vazut si eu poze frumoase si am citit din urma.

AIME _ Sanatate multa!

Azi am fost la doctor. I-am facut analizele si asteptam.
Acuma este mai bine. Cred ca a fost racita. Avea de pe atunci rosu in gat, dar cum nu vroia sa ma lase sa vad, am crezut ca mi se pare, ca numai putin am "prins din peisaj".

Acum sunt nitel incurcata, cafata doarme, iar eu ar trebui sa fac nitica ordine pentru ca maine vine o cunostinta de-a sotului din Germania si o gazduim noi.

Mai, nu stiu nemtii cum fac de n-au nici un lucru la vedere!

Cand am fost la ei, parca eram la hotel.

Ori la mine, chiar daca sunt puse ordonat stau care pe unde.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
multumim de gandurile bune deja suntem mult mai bine...ruxi nu mai zice nimik de degetel iar alex mai tuseste din cand in cand...de febra vad ca am scapat asa ca de azi l-am scos de pe nurofen am ramas doar cu siropelul de tuse.
andreap, ma bucur ca esti bine si mai ales ca va distrati fain...asteptam poze
bits-ule sanatate multa baieteilor, sa se faca bine repejor
roserbina, zapacitii...Doamne ce-o mai iubeste mihnea pe Bianca...si ce haios au imaprtit ei foaia de pictat in doua
miria, ma bucur ca sunteti mai bine
aime, sanatate multa si ai grija de tine
va pup pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by bits

Try ,Aimee please help me!nu-mi amintesc cum ii spune site-ului ala unde mi-am downloadat pozele de pe yahoo.stiu ca si voi le-ati luat intai pe un site si apoi le-ati transferat pe photo buchet,spuneti-mi va rog cum se numea primul site ?

Amon si Kenzo

Cand ti-ai mutat pozele de pe yahoo pe altceva ai avut la dispozitie 5 optiuni:
photobucket.com
flickr.com
kodak.com
si inca doua dar cine si le mai aminteste...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Sanatate la puiutii bolnaviori si lui Aime.

Monicutz, imi inchipui ce jale a fost pe Ruxi cu unghiuta, sa-l vezi si pe alex cand e sa se loveasca tare cu murla ca di ngura de sarpe, n ue sfios deloc, gura mare ca la balaur si sunetul dat la maxim.

Mey, Mihnea ma uimeste cu intelepciunea cu care-si tolereaza ochelarii. Nu stiu alex cum s-ar fi comportat cu ei daca ar fi fost sa poarte, dar sunt sigura ca ar fi durat ceva timp pana ar fi acceptat sa-i poarte fara sa se joace cu ei.

Paxelina, la multi ani si multa sanatate, sa ai parte de zile multe sa-t ivezi copiii, neportii si stranepotii la casa lor (ca, deh, esti mamica tanara si aspiri la rolul de strabunica , noi...)

Mey daca i-ati vedea pe pustii mei cum au inceput sa se certe pe jucarii. Trag de cate una si ne amuzam pe imbufnate. Adevarat ca alex nu prea si-a pus mintea cu el serios. Tragea de furtunu' ala (un furtunas scurt de la o pompa de umflat colacul, de-aia de picior, din plastic) si Adrian facea mare taraboi ca frate-su nu-i lasa lui furtunu'. Nu vreau sa intervin prea mult ca sa nu-l dezavantajez intr-un fel pe alex (caci tendinta tuturor e sa spuna ca adrian e mic si el nu stie si nu vreau sa-l obosesc pe alex cu raspunsul asta la infinit) plus ca vreau sa invete si piticu' sa se lupte pt drepturile lui, nu sa astepte la mine sa-i fac mereu dreptate doar pt ca e mai mic. Si sa stiti ca mi-a placut de el, nu s-a lasat mai prejos si incerca sa-si apere "agoniseala". Alex era insa mai mult distrat de figurile lui frate-su. Ca daca e sa-si puna mintea cu el, n-are aer adrian.
Sa va zic ca mi-a cazul piticu' de pe countertop si asta dupa ce barbate-miu m-a atentionat sa nu-l las acolo ca e riscant pt el. Doar o secunda m-am concetrat pe ce aveam pe aragaz (countertopul e in continuarea aragazului, cu corpul fiind tot langa adrian, doar privirea si mainile mi-erau in alta parte. Si doar simt cum se scurge pe langa mine, l-am cam prins din zbor, dar s-a si lovit, de fapt eu doar i-am atenuat un pic caderea ca de dat cu capul tot a dat. Nu stiu cum se intampla ca Adrian a cazut de 2 ori mai mult decat alex. Marturisesc ca si eu sunt prea "relaxata" cateodata si nu i-au in calcul mereu pericolul.

Miki, bun venit pe pamant canadian. Tare rau imi pare ca ti-ai gasit si tu finuti asa departe de toronto. Ca ne dadeam o intalneala si te invitam si la ziua lui alex.

Cici e bine fetelor, m-am conversat sapt trecuta cu ea pe email, dar e superocupata, pana la urma n-a mai chemat-o pe mama ei. Asa ca atunci cand vine acasa e cu mainile pline de fete. O sa ma vad cu ea peste 2 sapt. la ziua lui alex peste 2 sapt.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput